Mamici de septembrie - octombrie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
floricika spune:
Fetelor, imi cer scuze
, am avut probleme cu netul si mesajul nu se trimitea si acum am vazut ca l-am trimis de 3 ori...
Floricika
4+
Nunta
anangel_lexi spune:
Pai, floriciko, poti sa stergi mesajele in plus. Dai click pe ladita de gunoi care itit apare deasupra fiecarui mesaj al tau, ultimul butonas din dreapta.
5 fix
I wish I were an angel...
Poze diverse
numeioana spune:
Leditia, ma intereseaza si pe mine cantarul Teraillon. Spune-mi, te rog, ce model este? Cumva TXM 20 sau TX 200? Am vazut pe net si 2 modele de Tefal cam la acelasi pret. Cam care ar fi mai bun?
Ioana
poze noi
Leditia spune:
Fetele am venit si eu in sfarsit!
Aici nu aveau eco cu sonda si am facut normal..s-a vazut sacul,insa a zis ca nu se poate pronunta ca e foarte mica.Dupa calendarul dumnealui,as avea 5 sapt.(pt ca se scad 10 zile..deci nu e de la UM)
Ma rog,m-a apasat cam tare zic eu ..insa m-am uitat pe ecran si se vedea o patuta neagra(cam cum am mai vazut eu in trecut)si acolo e bb.
Luni voi merge in Buc la dl dr.Tutunaru.si acolo o sa se vada mai bine si-o sa-mi poata spune si varsta,pt ca are eco cu sonda.
Deabia astept..
Off Doamne acum imi doresc sa fie totul bine si sa stea in burtica mititelul si dragul de el.
Ioana,pe cutie scrie "special offer fitness kit"pt ca am spus mai are 2 chestii inafara de cantar,care-s free.Ma tot uitai pe cutie da nu scrie nici un cod din pacate..
pupici
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
floricika spune:
Ma bucur Leditia ca totul este bine si ca bebe
este la locul lui!
Acolo sa ramana!![]()
Bobociu bine ai venit, ce imi place ca ne inmultim!
Da, simptomele pot aparea mai tarziu, iar pt durerea aceea de burtica s-ar putea sa iti dea utrogestan, cel putin mie asa mi-a dat.
Pe mine ma incearca niste greturi, tocmai cand ma laudam ca nu am nimic si ca pot manca orice
Floricika
4+
Nunta
numeioana spune:
Leditia, spune-mi te rog, care din astea doua este:
http://www.altex.ro/?domeniu=Electrocasnice%20Mici&gama=Cantare&subgama=Cantare%20de%20persoane&model=TXM20
sau
http://www.altex.ro/?domeniu=Electrocasnice%20Mici&gama=Cantare&subgama=Cantare%20de%20persoane&model=TX600
Altul nu este pe net la altex. Si eu nu sunt din Bucuresti. O sa ma duc mai tarziu sa vad daca exista promotia si la mine in oras. Daca nu o sa-mi iau un Tefal la un milion.
Asta: http://www.altex.ro/?domeniu=Electrocasnice%20Mici&gama=Cantare&subgama=Cantare%20de%20persoane&model=79100, care la flanco e mai ieftin cu 300 000.
Multumesc pt informatii. As fi vrut si eu cantar fitness care iti calculeaza grasimea din corp. dar nu am vazut pe-aici decat cu peste 100 de euro.
Ioana
poze noi
Leditia spune:
Ioana nu e niciunul dintre cele spuse de tine.Uite special pt tine,desi-s inghetata si tare obosita(spitalele astea romanesti
)am facut acu poze si la cantar si la cutie.
Eu l-am luat din Cta,nu din Bucuresti.Si da,avand in vedere ca la tefal cel de-ti maroasa grasimea(nu stiu daca si apa)e 3,5mil..asta mi s-a parut super.De aia l-am si luat.
Intra la mine in poze,la albumul cantar ai o poza cu el si una cu cc cutia.Sunt facute pe fuga :)) si cu telefonul..sper sa se vada bine.
Te pupic.
POZE
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
_Ralu_ spune:
[si
buna!sunt o noua mamica de septembrie (sper!).as vrea sa gasesc aici cate ceva pt a ma ajuta si incuraja.abia am aflat d bb si de atunci ma dor toate, mi se pare ca nimic nu e in regula...sunt socata mai exact!si tare speriata!![]()
numeioana spune:
Multumesc foarte frumos, Leditia! Iti raman datoare!
M-am intristat sa stiti, pt ca nu cred ca voi ramane cu voi la mamici de septembrie-octombrie. Poate voi reveni luna viitoare, dar nu se stie. Cred ca se apropie ciclul, ca m-au luat durerile de burta. Of, sunt atat de trista!!!![]()
Ioana
poze noi