Naturiste si homeopate (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Marrina, imi pare rau ca au venit uratii
Nu stiu ce sa zic in legatura cu lungimea CM al tau, mie din contra mi s-a lungit durata de la 28,29 la 30 zile.
Bafta cu tratamentul cu polidin pe care o sa-l incep si eu curand cred

http://community.webshots.com/user/tinisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala_1 spune:

Fetelor homeopate, voi beti cafea? Eu nu mai pot de pofta. Am baut decof., una la trei zile dar stiu ca si asta are cam 7% cofeina...
Mai am o intrebare cidata referitoare la pasta de dinti, ce folositi? poate stiti voi una cu gust mai bun ca m-am saturat de cea din argila

Pupici. Lala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Marrina ,succes la intepaturi! Eu nu cred ca scurtarea CM este datorita Vitexului. Ceva influente poate avea si venirea primaverii. La mine s-a stabilizat la 36 o luna si 28 cealalta. Eu maine trebuie sa merg iarasi la intepat sa vedem care mai e nivelul FSH-ului de luna asta.

Lala_1, eu am inlocuit cafeaua cu cicoare dar din cand in cand ma mai ispiteste al meu sot cu cate o cafeluta.
Si eu folosesc tot pasta de dinti cu argila dar mai am una "Etera" cu catina si echinacea pe care am "gustat-o" chiar acum si e super...iti vine s-o mananci!

Stu, cel buclucas

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!

(Nansen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Salutari fetelor.... naturiste, homeopate, mastodyniste, s.a.m.d.
Va citesc, ma chinui sa inteleg, da nu reusesc... V-am scris si la celalalt subiect (Vitex AC) dar n-am primit prea multe raspunsuri.. Va scriu si aici ca vad ca aici sunteti mai active....
Deci, iau Mastodynon, muguri de zmeur, napraznic, etc, ca voi toate, dar nu pt bebe, ci pt mastoza. Toate bune, rezultate vizibile, CM stabilizat la 29-30 zile. Toate astea de 5 luni, de cand consum plantutele.
Luna asta sunt in ziua 35 si ...uratzii...ioc. Acum vreo 2 zile, deja imi intrase in cap ca a venit bebe 2, il doream dar nu acum, insa ma consolasem cu ideea ca a venit mai devreme.
Fac testul...si Barza si Clear Blue: rezultate NEGATIVE.
Nu e BEBE...atunci ce naiba este?
Credeam ca m-au reglat plantutele astea, si vreo 5 luni chiar au facut-o....
Dar de ca naiba nu vine ciclul...???
Voi ma puteti ajuta sa gasesc un raspuns..???

Pupici
Denisa, mami lui Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna marrinamultumesc pentru informatie.
Eu am cumparat Maca de 500 mg si este produs de o firma din USA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

alexia28, stuart

denis La bebe Cosmin cand s-a pozitivat testul de sarcina? Ar mai fi solutia cu analiza din sange pentru sarcina. Alta idee n-am.

slavmih Daca Maca e produsa de Innovatics inseamna ca e cea peruana si se iau 3 capsule pe zi toata luna.

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Dragele mele,
am si eu nevoie de o consultatie: luna trecuta am luat tratamentul liviei sau al oanei, nu stiu exact, nu vreau sa jignesc, cel cu ceaiuri de coada soricelului, cretisoara, dragaica, galbenele, urzica vie si moarta, tincturi de muguri de zmeur si de coada soricelului, kamayani, cat's claw, supozitoare carpicon, vit. E, supozitoare metronidazol, seminte marar, seminte telina, pulbere napraznic, sucuri naturale de morcov si telina si granule de argila. Doar ca napraznic nu am luat sublingual ci ceai preparat dupa reteta.
Luna aceasta vreau sa iau doar Branca Ursului, Mastodynon, vit E si spirulina. E ok? Cum si cat sa iau? A incercat cineva aceasta combinatie?
La mine lucrurile stau cam asa: ovar restant micropolichistic, mastoza chistica, ciclu intre 27-30 zile.
Aveti ceva indicatii, am incercat sa intreb la tratamente dar se pare ca livia nu poate raspunde din cauza afluxului masiv de mesaje si ma gandeam ca ma puteti ajuta voi.
As face si tratamentul cu polidin si gentamicina, am intrebat la subiect acolo daca gentamicina trebuie sa fie musai pastile. Stie cineva daca tratamentele sunt compatibile?

Multumesc frumos,

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by denis

Salutari fetelor.... naturiste, homeopate, mastodyniste, s.a.m.d.
Va citesc, ma chinui sa inteleg, da nu reusesc... V-am scris si la celalalt subiect (Vitex AC) dar n-am primit prea multe raspunsuri.. Va scriu si aici ca vad ca aici sunteti mai active....
Deci, iau Mastodynon, muguri de zmeur, napraznic, etc, ca voi toate, dar nu pt bebe, ci pt mastoza. Toate bune, rezultate vizibile, CM stabilizat la 29-30 zile. Toate astea de 5 luni, de cand consum plantutele.
Luna asta sunt in ziua 35 si ...uratzii...ioc. Acum vreo 2 zile, deja imi intrase in cap ca a venit bebe 2, il doream dar nu acum, insa ma consolasem cu ideea ca a venit mai devreme.
Fac testul...si Barza si Clear Blue: rezultate NEGATIVE.
Nu e BEBE...atunci ce naiba este?
Credeam ca m-au reglat plantutele astea, si vreo 5 luni chiar au facut-o....
Dar de ca naiba nu vine ciclul...???
Voi ma puteti ajuta sa gasesc un raspuns..???

Pupici
Denisa, mami lui Cosmin

Denisa, si eu am facut tratamentul Liviei si durata de la un CM la altul a variat pe parcursul tratamentului. Nu stiu exact din ce cauza. Eu am terminat tratamentul mai demult, insa continui cu ceai de napraznic, ocazional de cretisoara si pulbere de orz verde. Insa Cm mi s-a stabilizat la 36 de zile. Asa vine mereu, de cateva luni. Medicul mi-a zis ca e normal, unele femei au CM la 28, altele mai distant. Insa atata timp cat e ovulatie e ok. Sa fie doar la 14 zile inainte de menstruatie! Eu mai urmeaza sa fac teste endocrinologice, insa nu am avut timp sa ma ocup de asta. Intre timp, enjoy life .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

marrinada , Maca cumparata de mine este produsa de Innovatics. Sper sa se vada si rezultatele dupa tratament.
W.K. placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

As vrea sa stiu daca cineva dintre voi a urmat tratament homeopatic (eventual reflexoterapie, acupunctura) la centrul de homeopatie de pe Visarion.Aseara am fost prima data pt programare(dupa aproape 8 luni de tra la dr Vladutu am decis sa schimb) si in mod ciudat mi-au cerut sa vin cu adeverinta de salariat...sa inteleg ca sunt sub tutela casei de asigurari de sanatate? Stie cineva detalii referitoare la modul de plata eventual?

Ca sa va impartasesc din experienta mea,eu continui tratamentul fitoterapeutic cu napraznic si mladite de zmeur.In cazul meu ciclul e mereu regulat la 27-28 zile, fara exceptie, dar durerile provocate de fibrom tot apar si dispar.Nici unul din tratamente-homeopat, fito, se pare ca nu m-a ajutat in disparitia durerilor.

Mergi la inceput