Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (70)
Raspunsuri - Pagina 16

bubu05 spune:
Crinuta, dr a zis sa nu-i dau nurofen sau altceva decat daca face febra, dar eu i-am dat acum la culcare, ca mi-e sa nu faca la noapte...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

cory35 spune:
Ana Maria ai atita dreptate e tot timpul pusa pe sotii, sau mici prostioare ca de exemplu daramareau unei boxe de la home theatre, cararea tuturo dvd-urilor prin casa..si altele..In bucatarie toate dualpurile accesibile sunt incuiate..
Crinutza chiar ca a fost bun cheese -cake-ul.
Witchie eu sunt singura care nu am putut vedea pozele, acum webshot are ceva probleme tehnice..Oricum felicitari pentru Irina care a ales carte..Sa-i dea Dumnezeu mult noroc si sanatate ..

crinuta spune:
Fetelor, vedeti ca e patinaj. Mie imi place enorm acest sport.
Oana, ai termometru de ureche? E foarte util la cei mici ( doar daca ai unul de calitate, altfel iti da erori, deci mare atentie la asta), mai ales noaptea, cand le poti verifica foarte usor temperatura fara sa ii trezesti.
Cory, te cred, la cat de bine arata. Si al doilea tort din ce a fost facut?
Daca vrei sa faci fingers cumperi si tu smantana mai grasa si o bati cu zahar. Sunt convinsa ca acolo se gasesc mai multe decat aici, asa ca ai de unde alege.
Problema este cand faci prima data prajitura si nu stii ce tip merge, asa ca pana gasesti smantana de care sa fii multumita e posibil sa incerci mai multe, dar nu conteaza.
Uite, Natalia a facut Fingers cu smantana la galetusa- Milli si i-a iesit foarte buna.
Eu initial am facut si cu smantana de la galetusa( a iesit buna dar lichida) si cu Dorna verde, care e o nebunie, insa ce folos atata vreme cat nu se intareste....
Crinuta si Rayan

ana maria spune:
Kita tricicleta din poze e de la Babycare, dar nu stiu de unde e cumparata ca a primit-o cadou. De paturica nu mai tin minte, dar daca zici tu, probabil c-am zis ceva.
Cory, recunosc si eu energia copilului meu, in povestirea ta. Aastazi resusise sa scoata din dulapul de la bucatarie o craticioara si o cara prin casa tare mandru de isprava lui. Pana la urma i-a dat drumul pe picioarele mele. Unde stati in Ca? Am avut si noi rezidenta dar am stat putin (o vacanta de o luna) si ne-am intors ca incepuse sa ne mearga bine aici si nu mai aveam puterea s ao luam d ela capat. Intre timp am renuntat. Noi am stat in Toronto in Woodbridge.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

V. Erica spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66881" target="_blank">continuarea aici
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)