Cu dragoste, din IASI (22)
Raspunsuri - Pagina 12
mephala30 spune:
Fetele, va rog sa-mi recomandati un laborator 'serios' de analize medicale. Vreau sa-mi fac toxoplasma si n-am chef sa platesc 700 de mii (asta e pretul la cc lab. de pe Independentei, chiar pe colt).
...
laboratorul ala de pe langa Tesatura, de pe colt, cum se numeste?
aveti vreun nr. de telefon?
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
aime spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Fetele, va rog sa-mi recomandati un laborator 'serios' de analize medicale. Vreau sa-mi fac toxoplasma si n-am chef sa platesc 700 de mii (asta e pretul la cc lab. de pe Independentei, chiar pe colt).
...
laboratorul ala de pe langa Tesatura, de pe colt, cum se numeste?
aveti vreun nr. de telefon?
laboratorul se numeste Medical test
eu cand eram insarcinata (in 2004), mi-am facut toxoplasma (de 3 ori, adica o data pe trimestru) la Institutul de igiena, ptr suma de 220.000 lei/analiza. Institutul este undeva in Copou, mai jos de liceul Negrutzi, undeva la dreapta.
aime si Vladimir, 1an+
Nora__ spune:
Si eu tot in 2004 am facut toxoplasma, acolo mai SUS de Negruzzi.Se merge pe langa liceu si apoi se face la dreapta,se merge tot inainte si apoi la stanga...si toooot mergi.Parca Sanepidul e acolo.Si am dat tot in jur de 200000 lei si il fac bine.
Nora
Comorile Norei
Nora__ spune:
Adriana...eu cu regimul disociat am dat jos 17 kg din februarie anul trecut pana in iunie.As mai avea cam 5-7 kg de dat si nu reusesc deloc.Vreau sa ma apuc de dieta daneza,cica schimba metabolismul si efectul tine macar 2 ani.Deci nu pui kg la loc...bine,cu conditia sa nu mananci apoi pana nu mai poti.Ce zici,ne apucam?
De pilula minune am auzit si eu,dar nu am retinut numele si cred ca va mai dura pana apare pe piata si mai ales in Romania.Pana apare la noi...ies la pensie si nu am rabdare pana atunci.
Nora
Comorile Norei
Darria spune:
Da, la Institutul de Sanatate Publica e 200.000 si ceva toxoplasmoza.
Adresa: Str. Victor Babes nr 14
Tel: 0232/410399
De la Negruzii cobori pana la prima intersectie unde e Protectia Consumatorului. Acolo mergi pe prima la dreapta si cam la 50 de m este o straduta la stanga(V Babes). Mergi pe ac. strada si cam la 200 m pe partea dreapta este Institutul(se vede de la distanta, are reclama la poarta).
Dureaza o saptamana pana obtii rezultatul.
Program recoltari: luni-vineri 7,30-11(parca) dar e bine sa mergi pana la 9 iar rezultate doar vinerea dupa 11,30 - nu mai stiu pana la ce ora.
ralnied1 spune:
http://www.ziaruldeiasi.ro/local/iasi/06.ro.html
"Chicago" nu se va mai juca la Iasi
"Chicago", spectacolul de musical montat anul trecut la Teatrul National din Bucuresti, nu se va mai juca la Iasi. Programat initial sa se joace la Teatrul National "Vasile Alecsandri" pe 19 decembrie, spectacolul a fost aminat pentru 29 ianuarie. Iesenii care si-au cumparat insa bilete au avut parte zilele trecute de o surpriza. "Spectacolul a fost suspendat. Nu se mai joaca deloc la Iasi", a spus ieri Angela Corban, de la Agentia Teatrala. Suspendarea spectacolului este motivata de faptul ca nu s-a vindut nici macar un sfert din biletele disponibile pentru prima montare in Romania a celebrului musical "Chicago", jucat pina acum ani la rind pe Broadway. Dintre cele 750 de locuri cit are sala Nationalului iesean, doar 80 au fost acoperite. Asta in perioada de aproape doua luni cit au fost disponibile biletele. Reprezentantii Agentiei Teatrale din Iasi cred ca spectacolul nu a avut succes la Iasi din cauza preturilor "piperate" ale biletelor. Cel mai ieftin bilet la "Chicago" costa 50 de lei noi, pretul urcind, in functie de locul in sala, la 180 de lei noi. "Iesenii care au cumparat bilete la «Chicago» isi vor primi banii inapoi", a mai precizat Angela Corban de la Agentia Teatrala, adaugind ca pina acum, din cei 80 de ieseni care achizitionasera un loc pentru spectacolul suspendat, doar 30 au venit sa-si recupereze cheltuiala. Reprezentantii Agentiei mai spun insa ca biletele cumparate pentru "Chicago" ramin valabile pentru spectacolul cu piesa "Cafeaua domnului Ministru", de pe 30 ianuarie, in care joaca si Maia Morgenstern, una dintre protagonistele musical-ului. Astfel, iesenii care aleg sa-si pastreze biletul de la "Chicago" pentru "Cafeaua domnului Ministru" vor primi si o parte din bani inapoi, intre biletele celor doua spectacole fiind diferente consistente de pret. (Marinela RATA)
180 lei noi??? Pai, tata, asa mergeam la Revelionul lui Nichita!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
carmenp spune:
`neata gagici, la asta cu sunatul in aceeasi zi ma gindeam si io, sare-n aer romtelecomul.
carmen, si eu tot in copou mi-am facut toxoplasmoza, nu mai stiu cit am dat dar stiu ca dr mea la ambele sarcini a tinut sa fac acolo... esti insarcinta? felicitari!
cam scumpe biletele si mie mi se pare...
adi, nu am vazut stirile
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
mephala30 spune:
Va multumesc pentru raspunsuri.
Si eu tot in Copou mi-am facut toxoplasma (in timpul primei sarcini). Dar rezultatul nu e concludent (sa specifice valorile Ig G si IG M, pozitiv, respectiv negativ), de aceea trebuie repetata pe tot parcursul sarcinii. Si daca o fac de 3 ori, tot pe la 700 de mii ajung.
O sa telefonez la Medical test sa intreb de pret.
...
noi dorim si bebe2, chiar muncim de vreo 3 luni la el.
Sa vedem cum va fi luna asta....s-ar putea sa fie cu ochi.
Week. excelent va doresc!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
ralnied1 spune:
Mi-am mai amintit ceva! Am vazut ieri, dar nu zic 100% sigur, ca e posibil sa ma fi inselat! Concert Iris in Iasi??? Oricum, daca e, presupun ca se va tine ori in vreo sala, ori in vreun club... Am vazut afise, care pareau a fi in stare prea buna ca sa fi rezistat un an pe perete... Sper sa aflu maine sigur!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
GabrielaG spune:
Fetelor, sunt minus 3 grade acum afara. Ce ziceti maine de o saniuta pe Bucium? Poate se mai incalzeste un pic si va aduceti si voi aminte de copilarie...ce frumos era... Cine zice prezent, asa pe la ora 12?
Asteptam,
Gabriela si baietii dornici de saniuta