Cluj rulz ! (32)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by svety

Stanca, Mihai a facut o lucrare la Chicago's si e prieten bun cu patronu'. Ne-a invitat la o pizza, cica o fac foarte buna. Se fumeaza acolo? Ca vrem sa mergem intr-o sambata si cum n-am cu cum sa-l las, trebuie sa-mi iau si pruncusenia. Pe noi nu ne incurca; e un ingeras

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Se fumeaza!
Felicitari pentru dinte!La mai multi!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela ema spune:

Servus fetelor

Am reusit sa va citesc ce-i drept printre rinduri dar am aflat si noutati despre voi prin intermediul Roaxanei.
Va multumesc pt gindurile bune si imi pare rau ca nu ne-am putut vedea.......dar ce sa-i faci ..niciodata nu stii ce te asteapta ziua de miine. Sa speram ca totul va fi bine , mama este inca in coma dar da semne de revenire si trebuie sa faca fizioterapie desi va fi fff greu sa se recupereze cit de cit .In rest dr si asistentele de acolo sunt de toata jena , ar trebui sa stau pina dimineata sa va pove prin cite am trecut si cite am inghitit numai asa ca stiam ca mama e in mina lor .Sunt sub orice critica si fac si erori medicale grave care nu fac decit sa te aduca in pragul disperarii si sa-ti dea niste stari pe care cu greu mi-as fi imaginat ca le pot trai.

Dar hai sa nu va molipsesc eu cu pesimismul meu de acum .Vad ca v-ati intilnit pina la urma si intilnirile continua cu succes!

Daca totul decurge ok si o sa se rezolve din problemele care ma bintuie , o sa va invit la mine ......deja visez un pic ca va fi bine.........deabia astept sa va vad si pe voi si pe pitici ,poate imi mai incarc si io bateriile.

Va pup,
Miha

Darius 20.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Pacat... atunci o sa mergem cand o fi mai mare, sau...ne aduce Mihai o pizza la pachet.

albumul nostru

Mergi la inceput

Mihaela, imi inchipui prin ce ai trecut la spital... imi pare rau. Ne rugam sa-si revina mama ta. La urma urmei asta e important. Te pupam

albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

intru repede la scris ca mi-a adormit medea iar crocodilul inca nu a ajuns cu tatal.

in primul rind multumiri simonei, tare simpatica ai fost cu link-ul. uitindu-ma la el ma minunam cit de urite pot fi unele dar tot ma impresioneaza si ciudat e ca nu stiu de ce, nu gasesc care e legatura cu mine ..........
cit despre nedumerirea cu socializarea fiului, asa e ca s-a purtat frumos. doar ca n-am apucat sa le marturisesc fetelor ca dragos ar fi vrut si mi-a cerut sa plece acasa dupa 30-45 min.

florina, flavia e pe ultima suta de metri, o sa transmit toate cele!

carrie, eu una m-am simtit tare bine la voi, si mie mi s-a parut mult mai liniste (sau ne-am mai obisnuit noi) iar despre poze incerc cel tirziu miine sa le pun dar sint cam putintele ca am patit si eu ca mariana (am agatat aparatul spre iesire si nu am verificat ca nu mai aveam baterii).
revin ca ma calca feciorul la propriu si la figurat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Mihaela, ma bucur ca mama ta e mai bine!!!!
...tinem pumnii in continuare, sa se faca bine de tot!!!
Stanca, pofta buna!!!!

Simo, si pe mine m-ai binedispus cu broscutzele....mie-mi plac la nebunie...primul meu prieten serios asa ma alinta din cauza asta : broscutza....hihihi, amintirile!!!
...apropos de asta, am vazut asta vara la Genova, la Aquarium o specie de broaste tare ciudata...se numeau "rana pomodoro", si aratau exact ca o rosie plantata in pamanat...si stateau cocotzate una peste alta...eau fro' suta, cred ca mai multe, chiar, intr-un acvariu mititel rau!!!!...Oana, cred ca te ingrozeau o tura, nu???

Io nu pot accesa linkul acela dat de tine Simona...primul care l-ai data zi......mai incerc
.....si inca n-am ajuns la pozele lui Svety....eieieiei

Salut, fetelor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Florina, ajungi tu, ca nu le iau de acolo.
Cred ca va pup de Noapte Buna. Mama dispera cand ma vede atata la calculator. Si asa sta cateva zile...sa-i fac pe plac.

albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mihaela imi pare rau ca a trebuit sa treci prin experienta asta ingrozitoare dar viata ne ofera nenumarate surprize .Ma bucur ca mama ta merge spre bine.Abia astept sa ne vedem si sa mai uiti de probleme.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Svety, se fumeaza la Chicago's, dar este separeu de nefumatori. Separeu e mult spus, dar in spate nu se fumeaza. Va puneti acolo. Noi acolo am facut botezul si am fost si cu Petra.

Cat e bona?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Simo, io n-am rezistat decat la slideshow-ul de la editor's choice...si nici asta complet!!!!....ma mai uit inc-o data dimineata....poate sunt mai curajoasa!...ca acum mi-a venit sa !
...in plus incarca infernal de incet...
...iti trimit un mic pm, cu o intrebare!!!

Svety, am vazut "best of-ul"...hihi, ce scump e mititiku'... pentru el!

Noapte buna fetelor!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput