Scandinavii stiu DC... (101)
Raspunsuri - Pagina 10
mara03 spune:
naziua!
cand decoleaza new horizons???
tatic, si ionu meu asculta muzica clasica la volan. da' el are tot felu' de compilatii ciudate cu parazitii pe-o parte si cu jazz pe cealalta, cu directia 5 si cu muzica din need for speed 2 si tot asa...
si la noi a nins azi de mama focului. acum e ca in povesti afara. o sa ies cu tudor si o sa fac ceva poze sa vedeti ce frumos e la noi la tara.
pup si mai vin!!!
unu
doi
trei
xenocid spune:
quote:
Originally posted by mara03
naziua!
Buna seara
Vor incerca din nou astazi
Au "fereastra" intre ~ 20:00 si 22:00 (EET)
PIUA
S'a luat lumina asa ca ramane pe joi
*segmentation fault*
lilanda spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by mara03
naziua!
Buna seara
Vor incerca din nou astazi
Au "fereastra" intre ~ 20:00 si 22:00 (EET)
PIUA
S'a luat lumina asa ca ramane pe joi
*segmentation fault*
Ne mai tii mult in suspans???
Nu crez sa plece si iileana...doar de la subiectul ala din care nu se mai intelege om cu roman!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Adela99 spune:
io cred ca iileana si-a fluturat batistutza doar la subiectul ala ...
stiati ca ... exista organizatia Fathers 4 Justice? (tati divortati care lupta pentru a-si intalni mai des copiii; se costumeaza in Batman si Spiderman si se catzara pe cladiri) si ca o ramura mai extrema a acesteia a amenintat inainte de Craciun sa-l rapeasca pe mezinul Blair?
Sabina spune:
quote:
Originally posted by tata lu Toma
Baaaaaaaaaaaaaaaaai, am constatat ca daca asculti Bach in timp ce conduci, traficul din Bucuresti devine muuuuuuuuuuult mai lejer, injuri muuuuuuuuuuuuult mai rar si ajungi la birou muuuuuuuuuult mai repede si mai odihnit ... hmmm, Sabino ajunsei la vorba lu matale !
V
basca is si eu jumate moldoveanca
ce e cu iileana?
in rest, back in bucuresti, n-am carnet, dar bach e la ordinea zilei:)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Pegasis spune:
Care esti mai cu Bach de ascultat in masina? Huh? Daca ati stii voi ce wati bag io dim de dim ca sa ma trezesc pin' la servici... Si mai merg si cu geamul putin intredeschis, ca deh... fumez o pipa pe drum, de se uita niste unii la mine pe la semafoare... Uite-o si p'asta, i-a dat brinci barbatu' din pat...
Io tot inecata is, da' nu mai dureaza mult...
Sa bem . Fi'mea a mers o saptamina incheiata la gradi si nu-i mucoasa...
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Sabina spune:
Lilutzule, mersi mult...uite, pierd timpu cu pozele in loc sa compun:))
Carmen, mi-e dor de tine.Felicitari pentru no muci week!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
doruletz spune:
a venit tura de noapte
hai s-o iau de la cap
Lilanda, pai de ce te miri, nu stiai ca in mass-mediile arabe nu se spune nciodata 'atentat sinucigas' ci 'atentat martir'?! ca sa nu mai zic ca p'acolosha prin zonele alea statul Israel nici nu exista (nici macar in manualele scolare), numele lui nu e pronuntat, se spune 'teritoriile ocupate'. asa cevaaaa
tata lu toma, lasa-l domne pe Bach in pacea lui si treci imediat la compozitorii romani: Enescu, Bartok, Sabina... ai de unde alege, ce cauti la germanofoni?!
Adela , i-au aratat si aci pe batmanii tatici. Am ajuns s-o vedem si p'asta, barbatii care vor egalitate intre sexe!
Carmen ! Credeam ca si tu ai disparut, bine ca dadusi un semnal de viata ca plecam acusica sa te caut!
yank si xeno.... stati bre potoliti acilea, nu mai umblati si voi brambura pe la subecte de ca acus apar cruciatii si va alegeti iarasi cu cadelnite in cap si cu niscai cruci pe spinare! Uite ca io vazui mai devreme ca incepe meciul da' ma dusei repede si facui plinul de pop-coarne si de apoi imi ocupai frumusel locu' la tribuna intai si acu' nu-mi ramane decat sa ma amuz! Pariuri, ceva?
Aci stirea zilei fu' ca frantuzii sunt pe locu' doi la natalitate in Ieuropa (1.94 cupii/femeie, locul 1 fiind Irlanda cu 1.99 cupii/femeie) si ca ii intrecura cu mult pe nemti, italieni, spanioli si alte natii. Cica din cauza faptului ca aci se lucreaza 35h si ca oamenii n-au altceva mai bun de facut in atata timp liber In 2005 se nascura 807 400 copii printre care si Gepetica
Gata, predau legatura...