Copilasi nov-dec 04 (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Daca va mai amintit v-am intrebat cum va adormiti voi ingerasii seara !!!
In sfarsit , am descoperit si noi cum sa o culcam pe Paula . O pun in patut , ii dau sa bea lapticul , in timp ce isi savureaza papica eu trebuie sa stau in pat ( patutul ei este la noi in dormitor ) sa ma vada ca sunt in camera . Dupa ce isi termina lapticul se tot ridica din patut si se uita sa vada daca mai sunt in camera .. si tot asa pana cand adoarme fara planset .
In general doarme toata noaptea fara sa se trezeasca niciodata , dar de cand cu dintisorii se mai trezeste , uneori o dat , alteori si de cate 4-5 ori pe noapte . Atunci ii dau suzeta si adoarme imediat din nou , iar cand nu tine faza cu suzeta ii dau sticluta cu ceai , bea un piculet si apoi adoarme , fara sa o iau din patut sau sa ii dau noaptea lapte . Cateodata nici nu aprind veioza si maraie de 2-3 ori , vede ca nu o aude nimeni si se culca singura inapoi .

Legat de mancarica noi avem urmatorul program :
- ora 9-10 ( depinde cand ne trezim ) - 300 ml lapte cu cereale ;
- ora 14-15 - mancare cu carnita ( ficat,pui,peste ) ;
- ora 18-19 - mancare cu fructe , gris in lapte, orez in lapte , cereale instant , mar cu biscuite, banana cu branza , iaurt + ceva amestecat in el , etc.
- ora 22-23 - 300 ml lapte cu cereale .

Uneori intre mese mai papam cate un iaurtel , banana,portocale, painica unsa cu pateu sau cu crema de branza sau cu unt , altele.

problema noastra acum este ca in 20 ianuarie facem 1.1 ani si inca nu vrem sa umblam singure . Dar nu disperam , avem rabdare .. totusi intr-un final tot vom umbla noi singurele .

Va pu pe toate/toti si cand mai pot , mai intru sa va mai povestesc .
De citit va citesc zi de zi ... problema e cu scrisul ...
Mai gusta si din mancarea noastra

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Mariussimiuc, apropo de faptul ca speri sa nu doarma cu voi pana-o merge la scoala....cand am citit asta mi-am adus aminte de o buna prietena al carei baietel, care e in clasa a II-a, doarme numai cu tatal sau....n-au reusit sa-l dezvete sub nici o forma, nici cu binele, nici cu raul, nici cu "santajul", in nici un chip....ce-i drept ca-i singurul caz pe care l-am auzit....sper sa fie exceptia care confirma regula.
Si daca tot e vorba de sondaje, am si eu o curiozitate: cat de inalti sunt copilasii vostri, chiar is curioasa....Bianca are 81 cm.
Felis mama, ce mai faci...mai existi...eu is cam panicara de felul meu, sper ca esti bine si tu si cel mic, mai da un semn de viata!
Va pup pe toate!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

mai suntem si noi pe aici...sau ne-ati uitat deja? vreau doar doua lucruri sa va spun: ca m-a dat gata dar rau de tot minunea de david a lui fulguletz. sa-ti traiasca bre ca frumos mai e. nu mi-a venit sa cred ce frumusete si dulceata de copil...si 2...pai mi-ati dat dureri de cap cu papa bebeilor vostri. "astia micii" ai mei papa lapte doar dimineata cand se trezesc iar la culcare nu vor sub nici o forma. dupa masa de la 18.30-19.00 nu mai vor inainte de culcare NiMIK. asta e nu vor nu vor. macar dorm noaptea bine. se mai trezesc ei cateodata dar in general dorm de pe la 21.00 pana pe la 07.30-08.00
acum e bine ca sta mama la noi ca eu cu serviciul . si parca e mai "relaxant" daca nu stau chiar toata ziua cu ei.

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

mai suntem si noi pe aici...sau ne-ati uitat deja? vreau doar doua lucruri sa va spun: ca m-a dat gata dar rau de tot minunea de david a lui fulguletz. sa-ti traiasca bre ca frumos mai e. nu mi-a venit sa cred ce frumusete si dulceata de copil...

saru mana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eveline,nu ma baga in sperieti ca acu ma duc si-l dau jos din pat...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Eveline,nu ma baga in sperieti ca acu ma duc si-l dau jos din pat...

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Vai de mine, nu asta era ideea....pur si simplu mi-am adus aminte de cazul asta....si bia doarme jumate de noapte cu mine....si jumate din copii de aici....cred ca noi mai avem timp sa-i dezvatam....
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aoleu si vai vai vai!Ati atins subiectul asta dureros cu somnul?Pai eu ma lupt cu mine de luni de zile sa nu incep sa mai vait aici.Da' acum ca m-ati provocat...o sa va povestesc maine ce inseamna "somn" la noi.E jale mareeeee!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetelor, am intrat ca vad ca tot vorbiti de somn. Eu nu am reusit s-o dezvat pe Ana de prostul obicei de trezit la 2-3 noaptea si luat in pat cu mine. Dar a reusit mama acum s-o faca sa doarma toata noaptea. A inceput s-o trezeasca la 8 dimineata, ea de obicei se trezea la 9.30, iar seara cade rupta la 10 si cica doarme toata noaptea, evident in pat cu mama, dar ce mai conteaza, ea se foia si daca era cu mine in pat. Daca o invata si la olita, m-am scos !
Ioana, nu mai spui nimic?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Am citit meniurile copilasilor vostri(si recunosc, la fiecare-n parte mi-a lasat gura apa ), va multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor voastre, ca tare bine-mi prind.
Cu lapticul lui Iustin am rezolvat-o, deocamdata, ii dau milumil 3, cel cu care am inceput si la bucuresti, adica cel fructat(din pacate, n-am reusit sa-l fac sa bea milumil 3 fara fructoza, care era si mai bogat in lactoza, maltoza etc...adevaru e c-avea un gust oribil).
Joi mergem la dr si o sa intreb cand sa incep cu laptele de vaca(sau de capra )...si, bineinteles, o sa va tranmit.

Aime, nu vezi cum zboara timpul asta...ca maine iti vei aminti cat de zombi erai ieri, pe vremea asta ...si Iustin, de cand ne-am intors, doarme tare agitat, am pus si pe seama conjunctivitei, pe care am adus-o cu noi de-acasa( si care a trecut in 4 zile, de altfel), problema e ca in vreo doua nopti a tusit, in cateva reprize(dar numai noaptea si nu consecutiv, si fara febra), si din timp in timp incepe sa planga, el adoarme imediat, ca-si cata suzetica si si-o vara in gura , da eu ma tot trezesc si-s chiaunica. In rest, recunosc, Iustin doarme toata noaptea, de multa vreme, asa ca sper ca e doar chestie trecatoare.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Fetelor, si la noi e problema cu somnul..eu nici acum n-am reusit s-o dezvat sa bea lapte noaptea..de vreo saptamana a baut si 2 sticle pe noapte..acum am ramas numai la una....se trezeste si Alexia pe la 2-3..ii dau putin ceai si daca nu adoarme continuam cu lapte putin..apoi restul din sticluta il bem pe la 5-6.....nu stiu cand o sa se dezvete si Alexia mea de mancat noaptea....banuiesc cand o s-o dezvete mama ei, ha ha.....o mai las putin si-apoi trecem la dezvatare...
Alexia mea mananca fff bine supele si ciorbele..cu smantana sau fara, cu putina carnita si painica..asa ca la felul 2 mananca doar cateva lingurite din ce este, dar mami e multumita

Si acum, sa va dau vestea ce-a mare: SUNT INSARCINATAAAAAA, URAAAA o sa nasc prin septembrie, sunt super bucuroasa, ieri mi-am facut testul si a iesit pozitiv si joi merg la doctorita de familie sa-mi confirme...asa ca lista mai e deschisa pt anul 2006...asteptam noi mamici de 2006

Pupici la copilasi si mamici si aveti grija de voi

Cici si Alexia ( 22.12.2004)

Poze

Mergi la inceput