Copilasi nov-dec 04 (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Fetelor, intrebare, tip sondaj , ptr cine are timp sa raspunda: copilasii vostri nazdravani dorm asa "intins", adica fara intrerupere toata noaptea? ca noi...o noapte da, 2-3 ba
Trebuie sa va spun, ca, in fiecare seara avem acelasi ritual, papam bine, adoarme f usor, singur....dar sa zicem ca se culca la 22.00, doarme f bine pana la 1.30-2.00, cand probabil trece intr-o noua etapa de somn, incepe foiala....unori cu un bibe de laptic, isi reia somnul, inca 3 ore, cand se repeta povestea...alteori se ridica din patut, vrea la noi in pat...drept sa spun povestea asta e dinainte de sarbatori, si am descoperit o maseluta iesita...acum sa dam vina tot pe dinti? El e un copil cuminte, ziua doarme f usor, papa bine...si inca ceva, tot cam de dinaintea sarbatorilor, sta cu degetele in gurita, asa parca s-ar scarpina...e o mica problema, pe langa altele, da' vreau sa stiu cum dorm ai vostri.

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Aime si la noi identic ca la tine (inclusiv orele), numai ca la noi nu mai intervine bibe cu laptele ci numai luatul in patul nostru..si apoi doarme in continuare.
La fel ziua doarme fara probleme in patutul ei si adoarme singura, noaptea adoarme singura in patutul ei dar cand incepe foiala cu pricina nu se linisteste decat daca o iau in pat cu mine....de fapt aceasta foiala e prin somn, nu se trezeste dar nici nu se linisteste.

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Aime,si la mine la fel..dar orele difera de la zi la alta.In cel mai "fericit"caz,se trezeste pe la 4.30-5.30 ii dau bibe cu lapte si o iau langa mine.Alteori se mai trezeste si pe la 1-2,apoi la 4-5 iar...se ridica pe patut si incepe cu 'mama-mama' de ti se rupe sufletul.Pe ce sa dam vina?rasfat cred....
Plus ca Mariuca tot face seara 37-7-37.8 in fundulet(deci 37.2-37.3).de la ce oare?sa fie dinti?sau de la vaccinul de sapt.trecuta(ROR)?

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Andreea, pai cred ca temp aia e normala ptr o zi de alergatura... stiu si eu...da o simti calduta? editez: Andreea, am citit 36.7...asat da normalitate, da 37.7....sigur e de la vaccin...asa e cu reactie intarziata
aaaaa, deci suntem mai multe pe aceeasi unda, pai haideti sa ne gandim una la cealalta, cand ne trezim ...
Culmea, si noi cand il luam cu noi in pat, adoarme instant

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Andreap ,duminica pe 22 il aduc pe Andreiucu' ,tu sa suni oricum sa ne intilnim .
Cu somnul aceeasi poveste si la noi :doarme dus uneori pina dimineata ,alteori se trezeste pe la 2-3 si nu mai adoarme decit in pat cu noi sau cu bunica ,daca il pun iar in patut simte imediat si plinge .Cred ca e de la dinti ,stau sa-i iasa 3 masele odata saracutul si probabil simte si el nevoia sa-l ocroteasca cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

fetelor si bebicilor minunati va pup cu mult drag, am 2 minute la scarbici.Diseara citesc tot si vad toate pozele.Nu ne uitati.

mot

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Mama mama ce de meniuri si de copii mancaciosi!!!
Iris nu mananca nici 1/4 din ce descrieti voi, asa cum zicea si Monica...
Numai ca nu-s tare ingrijorata fiindca nu e slaba..
- dimineata pe la 8, bea 250 ml laptele ei, apoi eventual mai mananca 1 iaurtel Danonino si cateva bucatele de brotli (painica uscata ca acelea pt. caviar).
- la 11 mananca pireu de fructe (nu totdeauna)
- la amiaza mananca supa/ciorba si felul II, uneori nu mai vrea felul II...chestia e ca nu are rabdare sa manance si cantitatile de mancare sunt mici...
- la 18 brei sau orez cu lapte
- la 22 laptele ei, 250 ml.
Nu rontaie intre mese. Dar bea apa cat incape!!!
Daca ma vede pe mine cu ceva in mana ii trebuie sa guste si gata, nu mananca mai mult!

Aime
, eu tocmai ma pregateam sa pun intrebarea aceea cu dormitul ... mi-ai luat-o inainte!
Avem aceeasi problema, doar ca foiala incepe pe la 3-4 a.m. si eu deja m-am saturat pana peste cap... fiindca treaba asta tine de ceva vreme... foarte rare nopti dormite continuu!
Ma tot intreb cand se v-a termina?
Uneori mai doarme cu ea si sotzul meu, asa ca mai apuc si eu cate o noapte integrala.
Ea practic nu se trezeste, este o agitatie in somn, nu-si gaseste locul, pozitia...
Nici daca este cu noi in pat nu se linisteste. Cam 1,5 - 2 ore dureaza starea asta! Apoi se linisteste si doarme normal pana la 8, 8.30
Refuz sa-i dau de mancare noaptea. Stiu ca nu de foame sau sete incepe foiala... e altceva, cred ca pur si simplu e o etapa de somn prin care si noi adultii trecem doar ca noi ne impunem somnul mai departe. Foarte neacademica exprimarea mea, dar cred ca se intelege.
Aime, parca tu ai postat la un moment dat ceva despre somnul copiilor, nu???

Dana & Iris
pozele noastre
Craciun 2005!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

la ce meniuri se vehiculeaza p-acilea, mitul "sarmale" e deja demodat
David al meu e mare ciorbar...Azi i-am dat pentru prima data ciorba de perisoare (din piept de curcan) si spre mirarea mea n-a scuipat gogonelele de carne(nu se omoara cu carnea) ci chiar i-au placut tare, ca inceuse sa adune si frimiturile de pe barbitza sa le manance. La sfarsit ma pictisisem sa tot ii dau cu lingura atata castron cu ciorba si i-am pus direct castronul la gura sa soarba singur...La inceput nu stia el ce tre sa faca dar pe urma s-a descurcat de minune...

fetele care mi-ati trimis pozele ptr. gala puradeilor, am sa le pun cat de curand...

Adreap, si David e la fel ca domnshoara oracaitoare a ta...adica il cam doare pe el in cot de nas, ochi si altele...e mai interesat cu sa distruga tot prin casa...etc...
acu ma trage de pantaloni , asa ca inchei apoteotic urandu-va " sa ramaneti slabe!
        si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Dana, da, eu am citit un articol despre somnul la copii, odata, mai demult si l-am si postat, da' uite ca nu-l mai gasesc...am dat si cautare pe forum si pe google...nu mai stiu ...da concluzia ai subliniat-o deja...asta este, trec mai greu de la o stare de somn la alta, raman in starea de veghe...dar pana cand...si noi mai facem cu schimbu' ca sa prind si eu o bucata de noapte macar de somn fara pauze...hai, sa ne imbarbatam, o sa treaca si asta. E clar, copiii s-au vorbit sa ne tina treze.

Fulguleeeeeee, mey...la voi veni primavara? Ca apari asa rar, ma tem sa nu te topesti...hai ca e anotimpul tau

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Se pare ca si noi avem aceeasi problema cu somnul.Numai ca eu am renuntat de mult sa mai fac ture si l-am luat cu noi in pat.Si chiar are vreo cateva zile de cand doarme snur pana dimineata.Sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau.Vom vedea noi cum l-om dezobisnui de a dormi cu noi.Poate n-o sa doarma cu noi pan' a merge la scoala!Cam ideea asta,dar deocamdata n-am ce face sau poate ca ma bucur ca merge pe moment!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput