Mamici de martie-aprilie 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutare la toate burticoasele
Am renuntat sa mai tin pasul cu voi...dar noroc ca exista yahoo-ul...

Ile azi m-am conversat cu sotzul tau din greseala...ma gandeam eu ca ceva nu era in regula atunci cand am inceput sa imi exersez engleza de balta .

Buna bancuri...vad ca sunteti si voi intr-o stare de euforie.... Au scapat ceva transporturi cu marijuana???? oricum m-am bine dispus....

Nshiro...buna teoria...da' tu crezi ca atunci o sa imi mai aduc aminte ceva????!!! spersa nu gatui pe nimeni de durere.

Cam atat am reusit sa citesc...ma intorc la ciorbitza mea ca mi se intoarce barbatu de la oaste si i-o fi si lui foame....

Pupici pe toate burticile...si bine Lady hawk ca stiu cine esti acum...lasa ca vezi tu.

un puiutz de moldovean

buritici burticoase si alte poze mumoase

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

p.s.: legat de messenger, sa stiti ca de la firma nu pot intra (avem blocat accesul la orice program de tip messenger), iar cind pot sa intru de-acasa, e deja noapte in Ro (Calgary e cu 9 ore in fata Romaniei, deci cind la noi e miezul noptii, la voi e +9 ore, deci 9 dimineata). asa ca suntem in contratimp rau, mai ales ca eu ma culc pe la 10 seara... oricum, daca va prind online (sau ma prindeti voi), m-as bucura sa putem sta la o birfa mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by aida_o

p.s.: legat de messenger, sa stiti ca de la firma nu pt intra (avem blocat accesul la orice program de tip messenger), iar cind pot sa intru de-acasa, e deja noapte in Ro (Calgary e cu 9 ore in fata Romaniei, deci cind la noi e miezul noptii, la voi e +9 ore, deci 9 dimineata). asa ca suntem in contratimp rau, mai ales ca eu ma culc pe la 10 seara... oricum, daca va prind online (sau ma prindeti voi), m-as bucura sa putem sta la o birfa mica.

am inteles, sa traiti!

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cum, Noe, tie nu ti-a dat medicul de familie carnet de gravida? E un carnetel frumusel, in care e scris la inceput cam tot ce te poate interesa in timpul sarcinii, incepand de la alimentatie, analize si terminand cu nasterea... Apoi pe paginile urmatoare, dr de fam si ginecologul vor trece la fiecare consultatie tot ce au constatat la vizita respectiva: greutate, tensiune, dimensiuni bebe, marimea sarciniii, totul despre evolutia sarcinii tale si cu carnetelul respectiv te prezinti si cand nasti.

Gata, m-am elucidat cine da concediul prenatal: dr de fam, nu?

Laura cu ? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

deci avand in vedere ca si maica-mea e medic (thanks God ca NU de familie), ma abtin de la toate cele care imi vin acu la gura...nope, ochiu meu nu a vazut pana acu nici un carnet, si oricum la toate vizitele la cabinetu de familie ma prelua o asistenta pentru tensiune...si atat....ideea e ca nici nu aveam eu prea mari asteptari de la ei, dar asta cu carnetu pare asa o chestie de baza....

ginecologul e super ok, el are trecut tot, si imi da si mie in mod periodic ce ma intereseaza (infos despre mine, bebe etc)..dar vacutzele Domnului de la cab fam....nimic

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Noe nu te mai necaji! Asa sunt unii medici, de-ti vine sa le dai cu ceva in cap; dar daca ii intrebi tu sau le sugerezi ceva sar de cur in sus jignitzi peste masura ca-ti dai tu cu parerea. Bine ca are ginecologul notat despre tine si ca-ti poate da si tie ce ai nevoie.

Lady Hawk ti-a mai trecut supareala? Fain si bancul cu sculatul

Tcelen ai trecut si de ziua de azi fara sa nasti? Sau ne faci o surpriza?

Laura cu ? 30+

Puiutul meu

Mergi la inceput

Iepurasul intr-o zi: mama ce foame mi-e; ce as manca niste clatite. Ia sa vad daca am cu ce face.
Se duce acasa, cauta si vede ca are ingrediente doar pentru 20 de clatite. Bine dar nu are cratitza sa le faca. se gangeste el si-si aduce aminte ca are ursul o tigaie de clatite.
Bun ia sa merg eu la urs sa-i cer tigaia.
Dar daca imi cere 5 clatite? Eei nu are nimic, ii dau ca eu sunt mic si ma multumesc cu 15.
Dar daca imi cere 10? Hmmm ii dau si atatea ca si-asa eu nu pot manca 10.
Dar daca imi cere 20?
Zis si facut.
Se duce iepurasul la usa ursului: cioc cioc.
-Ce vrei mai iepurasule?
-Mai ursule ai o tigaie?
-Am mai iepurasule.
-Mai du-te dracului mai ursule cu tigaia ta cu tot.

Laura cu ? 30+

Puiutul meu

Mergi la inceput

Doi politisti mergeau pe drum.Ei dau de un "rahat".Primul politist gusta si zice:
-Ba asta este rahat!
Gusta si al doilea si spune:
-Fugi ba de aici ca nu e!
Primul gusta iar:
-Ba da ba rahat e!
Al doilea gusta si el si spune:
-Da ba ai dreptate bine ca n-am calcat in el!

Laura cu ? 30+

Puiutul meu

Mergi la inceput

Laura Ioana,

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaariadna spune:

Fetelor, va pup si eu dupa ceva vreme!

Tina, multumesc pentru mesaj! Eu sunt bine numai extrem de ocupata. Lucrand in propria firma cu sotul avem acum o gramada de chestii de facut pentru incheierea anului.

In primul rand, Tcelen, iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos. Super ca ai reusit sa ajungi asa de departe si cu bebe la asa o greutate.

Dea, iti tin pumnii sa fie bine. Bine ca si-au dat intr-un sfarsit seama ce e!
M-am cam speriat si eu un pic, ca si eu am scurgeri destul de abundente, dar pe de alta parte asa erau si la sarcina trecuta. Si saptamana trecuta la control era totul perfect, bebe numai mai mare cam cu 2 saptamani decat media, dar asa a fost de la inceput.

Nshiro, am citit de chestia cu nasterea la voi. Sa stii ca eu am nascut natural si fara epidurala, si si acum este dorinta mea sa nu fac epidurala. Nu facusem inainte nici un curs de pregatire, am avut la nastere parte de o moasa deosebita care m-a ajutat cu respiratia asa ca durerile au fost suportabile. Si la nici 5 minute dupa nastere spuneam sus si tare ca as mai putea fara probleme sa mai nasc o data.

Fetele cu bancurile, sunteti tari! Am ras cu lacrimi!

Va urez la toate in continuare sarcini fara probleme. Eu pot spune insa ca m-am cam saturat de sarcina, abia astept sa nasc, ca prea ma misc greu, respir greu... Plus ca vreau sa am din nou dimensiuni normale. Pana acum am luat 12 kile.

V-am pupat pe toate,
Ariadna, 33+

Mergi la inceput