Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 9

lordra spune:
Va place ce tablou cu mutre i-am facut fie-mii?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dara_aletris/album?.dir=a85c&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

tania-z spune:
Phiiiiiiii! iar am o problema!
Stefan a mancat ultima oara la 11 azi. Pe la ora 14 urma din nou masa dar, ce sa va spun? De atunci (si sunt deja aproape 2 ore) ma chinui sa-l fac sa suga! Il pun la san, trage de 2 ori, adoarme instant. Il iau, il pun in cosulet, se trezeste, dar interesant e ca nu face binecunoscutul scandal de foame! iar il pun la san, reluam povestea si tot asa. nu a mancat nimic de 5 ore! SI nici nu pare sa vrea sa o faca? ce sa fac?
Tania & BB Stefan

lordra spune:
Tania, il lashi in pace. Si Dara mea a avut vreo 2 zile d-astea si eram capiata de ingrijorare. Dormita tot timpul si nu voia sa manance. Am lasat-o in pace (era inutil s-o fortzez sa manance) si i-a trecut perioada nasoala. Ziua urmatoare dupa criza a recuperat cu māncatul asha ca n-a pierdut nimic.
Au si bebelushuii astia toanele lor, ce sa le faci. Greu de crezut, dar asta este.

bb_alinus spune:
Ola mamici,
Nu am disparut chiar cu totul, incerc sa tin pasul cu voi si sa va citesc, de "intervenit" insa mai rar ca nu pre ma lasa pitica mea!
Multumesc celor care s-au gandit la mine, sper ca s-au calmat apele aici si ca putem continua discutiile noastre ca si inainte.
Lorda, sa iti traiasca Dara ca tare fotogenica mai e!
Am pus si eu cateva pozici in contul comun sa vedeti cum facem baie singurele, fara nici un ajutor!:))
Tania acelasi lucru il ziceam si eu de Amalia, la noi cred ca e de la vaccin, la tine cred totusi ca nu e de speriat, 5 ore nu e exagerat de mult, poate creste si Stefanel si e pe cale sa isi schimbe ritmul!
Anda draga vezi ca m-am tinut de cuvant!
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

anda77 spune:
lordra, se face, se face, dar a avut concediu de odihna astrologul de serviciu din cauza evenimentelor cu lapte praf si forum incarcat...of, si ma asteapta ditamai lista de clienti:))
bine au revenit fetele!
ina, te asteptam cu peripetiile rachelinei temperamentale:))
puiutul meu, Nichita

anda77 spune:
lordra, super pozele darei! ce expresiva e! cred ca lesinati de ras cand face fetele alea...hi,hi
tania, am uitat sa te intreb acu' cateva zile. stefan chiar isi linge buzele dupa san sau era o figura de stil? mi s-a parut incredibil de haios.
puiutul meu, Nichita

anda77 spune:
mai, dupa cum se observa si-n poze, puiutul meu, Nichita, are par pe frunte si putin pe urechi! ca puf nu pot sa spun, e mai mult decat puf, e de-a dreptul par...Asta cand cade? Ca nu pot sa-l prezint la fete (rachel si amalia) ca se sperie domnisoarele de maimutoiul meu:))
puiutul meu, Nichita

joy04 spune:
Eu cand am sunat l amine la sect 4 mi_au zis ca nu primesc dosare ci numai declaratii, ca dosarele le fac angajatorii pt amzei.
Acum tipa asta de la ministerimi zise ca dosarul eu trebuie sa-l depun, angajatorul trebuie sa depuna doar pt cei care i-a avut in plata sau cei care au facut cererile pana la 31.12.2005.
Din Amzei, cand am sunat astazi mi-a zis ca nu ma incadrez in O.U. 148 ca am intrerupere. Vinei am vb cu o alta tipa de acolo care mi-a zis ca ma incadrez si sa-mi fac dosarul..........
DECI NIMENI NU STIE CONCRET................
Noi am stat afara cam multicel zic eu de la 14.30 pana la 15.40....cam frig dar era asa de bine infofolit ca abia il gaseai prin carut...
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

anda77 spune:
niste nesimtiti astia care dau indemnizatiile! sa plimbi mamicile atat..am vazut si la tv la ce cozi tb sa stai pt. depunerea dosarelor...si habar n-au ce acte trebuie, se contrazic primariile cu ministerul muncii...n-au personal, n-au proceduri...of...
puiutul meu, Nichita

tania-z spune:
Alina, Lordra multumesc de raspunsuri.
Sunt tare necajita!
Am "descoperit" de ce nu sugea Stefan: pentru ca nu avea ce!
Am muls acum ambii sani si am scos fabuloasa cantitate de 10 ml !!!
O fi de la stresul cu cusatura ce ma asteapta maine? S-au am terminat-o cu lapticul? OFFFFFFFFFFFFFF!!!
Tania & BB Stefan