Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ma, io as da iama prin baieti, da' cum am vazut ca anda se pricepe la astrograme, n-are sens sa franga fi-mea niste inimi din moment ce la maritat anda i-a porezis barbat mai in varsta...

dordia, asa mi-a zis mie pediatrul, 1-2 luni, 6 mese. merge si 7. uite joi ma duc la vaccin, si sper sa nu uit, da' asta cu cate mese avem e din pachetul lui standard de intrebari... se adauga "cum arata kk si de cate ori face"

baita noi facem seara, pe la... 10, 11, depinde cum ne apuca... cel tarziu la 11,30 e ultima masa, si cu putin noroc nu mai cere pana pe la 5,30-6. normal, doarme tot cu mami, ca un ingeras... salteua din patut e tot cu ghimpi si nu poate sta pe ea

mada, ce bine ca ai net!!!! hai ca daca iese soarele poate batem nitel trotuarul de prin cartier!

mandy oricat de frumos le-ai spune, tot se vor supara. testat. io i-am luat mamei cheia de la noi, pt ca devenise cu adevarat stresant. dar poti incerca sa vorbesti frumos cu ea... daca nu o rezolvi tu vei fi singura care are de suferit.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Mamicilor, ce sa fac ca iar mi-a adormit mindra pe la 9 p.m.?
Amincat la 8, s-a jucat un pic apoi apucat-o jalea si am pus-o in balansoar. Atit i-a trebuit ca a cazut la datorie...
Si iar e nespalata, si iar se va trezi pe la 5 probabil ca vrea tzitzi...
Cum reusiti voi sa tineti treji bebelusii pina la 10 ca sa le faceti baita???
Ca eu ziceam ca daca a mincat la 8, facem baie pe la 9 si la 10 putem sa mai mincam un pic din nou inainte de a ne culca. Da' iata ca socoteala din tirg....

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduta78 spune:

Va pup
M-am laudat cu copilul meu dar nu l-am prezentat: Luca Alexandru il cheama pe super bb.
Va multumesc si iertati o mamica sclerozata

Andu s-a marita cu cel mai bun si au un baietel minunat Luca Alexandru-25 noiembrie 05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ca veni vorba de baie, noi ii facem pe la 6-7 seara. Uneori mai prinde un somn pana la cel de noapte, alteori ne jucam/protestam, dar noaptea vad ca se trezeste max. o data. Ptiu-ptiu sa n-o deochi

Cu ajutorul parintilor? Pai noi nu l-am cerut, au venit ei in vizita, da' nu f. des, au vazut ca ne descurcam si ne bucuram cand vin, ca si-asa stau ca bufnita singurica toata ziua (adica eu si d-ra).

va pup

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

neata, fetelor!

Cristinamh, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, mai fata, ca m-ai determinat sa dau bebeului baby drink. Asa a dormit si Ilinca mea linistita, fara sa se foiasac sau screama, ci tragand parturi la greu, asa cum ii sta bine unui bebeu serios.
Acum s-a trezit nevoie mare, rade, gangureste si face bicicleta de cred ca o sa rupa patutul!

Ca tot se vorbea despre taiatul sau nu al unghiutelor - eu aseara am efectuat operatiunea si ce ceredti ca a facut Ilinca azi deimineata? S-a zgariat pe fata! Cu ce, nu stiu, o mai fi ramas vreun coltisor pe care nu l-am vazut, dar e culmea fata mea. La cateva zile mai face o duma.

Asa e, Lordra, in poze Anda aduce cu Ileana Sipoteanu, dar acum ca ea mi-a spus, am observat ca are osatura Umei Thurman. Si daca mai e si blonda ca actrita respectiva, asemenarea e si mai mare.

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

acum daca tot ne laudam cu bebeii nostri frumosi, am pus si eu poze facute duminica:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/feliciamirela2001/album?.dir=9e1c&.src=ph

Mergi la inceput

Felicia, sa-ti traiasca Ilincuta si la multe luni/ani inainte .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pischi2003

Felicia, sa-ti traiasca Ilincuta si la multe luni/ani inainte .

Multumim la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CRISTINA, ALINA SI ANAMARI LA MULTI ANI/LUNI SI SA VA TRAIASCA ODOARELE!!!!!

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Vin si eu urari de la multi ani pt. cei trei bebelusi nascuti pe 17 nov. :Iris Sabina, Amalia Maria si Liam Edward si parintii sa va bucurati de ei!!!!!!!!!!!!

Joy, spune-mi te rog tu faci gimnastica,ceva de refacere a muschilor? Am mai intrebat azi-noapte mamicile care au avut cezariana...

Mergi la inceput