Constanta te saluta! (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

da, oana, tot prima am fost.ma mentin in top

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizuca spune:

'Neata si de la noi. Azi se pare ca am o zi mai usoara, o sa stau toata ziua pe DC, sa mai recuperez.
Sinzi, ce mai faci, nu prea te mai vezi p-aci. Cum mai stai cu vinzarile?
Noi am fost la o aniversare la casuta din Satul de vacanta (visavi de bowling). A fost reusita petrecerea - locatia e buna, puteti apela cu incredere.
Alisia mea sta acasa de vreo doua saptamini, nu mai vroia deloc la cresa. O sa mergem de luna viitoare la gradinita 11 (pe Ferdinard, linga Politie, unde e Alianta Franceza). Am fost ieri sa vorbesc cu directoarea si sa vizitez - mi-a placut, sper sa-i placa si copchilului care, mai nou, e foarte nazuros.

Va pupez. S-aveti o zi frumoasa, cu pitici cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi de care gradi vb, de cea in cladirea aceeafrumoasa, veche? pe colt? daca da, comunica-mi si mie te rog rezultatul "inspectiei" Alisiei
BDana succes la concurs! si bafta....sa iasa cum vrei tu.

Mergi la inceput

si eu vreau sa stiu amanunte, desi e gradinita si nu cresa.eu incep sa ma interesez ca din toamna il dau.astept si eu amanunte.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mada stai linistita.
ura ptr maria!

ieri am sunat la medicover ptr o programare.si cica merge numai pe baza de abonament.si am sunat la bucuresti.sa vad cat costa si rau am facut.
am ramas shocata de-a dreptul.224 ron pe luna plata in avans pe 6 luni si asta e cel mai ieftin plan al lor.
intradevar cred ca serviciilor lor sunt de exceptie dar...e ca si cum te-ai duce in fiecare zi la medic ptr banii astia.

si ca sa zic si eu ceva despre medici:
am intalnit medici si medici.din nefericire doar vreo 2 s-au ocupat asha cum trebuie ptr ca le placea meseria, vreo cativa au facut-o ptr ca au citit in fisa ca lucram unde lucram, si inca vreo cativa nici nu le-am mai calcat pragul.
si cred cu tarie ca trebuie sa ne sustinem drepturile de pacienti.si sa nu ne fie jena de jena lor.
si cred si cu mai multa tarie ca "un chem toata mass media pe capul dvstra" are un efect si mai miraculos.

jo si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Roxana, multumesc de urare.
Georgeta ca sa am cabinet in oras ar trebui sa se scoata posturi libere la concurs, la cabinete deja "formate", lucru greu de crezut, ptr ca si daca sunt locuri libere nu se scot asa ptr toti oamenii de rand. Si ca sa imi deschid eu ar trebui sa strang 1000 de pacienti in 3 luni, iar imposibil de atins. Asa ca...

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze noi...cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Jo, modalitatea cea mai avantajasa ptr medicover este ca firma unde lucrezi sa iti faca abonamentul la medicover, asa cum au multe firme in Bucuresti. Altfel nu te apropii. Dar in Cta va mai dura pana cand vor veni firme serioase, capabile de asemenea chestii.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare..."natiune" !
Am reusit sa mai citesc "noutatile".
Cornelia, cred ca Maria a fost tare preocupata de ...boala cu pricina, crezi ca va deveni veterinar? pentru ea si Stefan si multa sanatate!
Loreen, am vazut "individul", era ff trist sau...puturos? Cred ca a fost tare amuzant momentul...poetic pentru protagoniste.
Gabi, am auzit numai vorbe de lauda despre institutia cu pricina si daca nu ma insel are si cresa.
Jone, pentru "babuta" Alexandra. Este bine ca isi doreste sa mearga chiar si cu ajutorul sticlei.
Adriana ai putut sa dormi pana la 7,30?
Noi suntem bine, am inceput a doua cura cu oua de prepelita pentru Alex, ma bucur ca le primeste fara fite.
O zi buna si multa sanatate!

poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

camelia, e eveniment pentru mine sa dorm pana la 7.30 si nu cred ca se va mai intampla asta.deci tu crezi ca are si cresa?dar e particulara?ma intereseaza foarte mult.

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Imi pare tare rau pentru toti bolnaviorii mari si mici multi multi.
De o saptamana vizitez dentistul din trei in trei zile: si aseara m-a vizitat si el pe mine cu chiureta,in gura.Nu pot spune ca m-a durut, dar mi-e o frica de numa-numa, si mor sa nu plang putin pe toti umerii care-mi ies in cale.Noroc ca nu prea ies din casa.Cand ne-am dus la el am mers ptr un control de rutina mie si ii cazuse o fatzeta sotului.Pe el l-a rezolvat in max 10min si eu am mai fost de vreo trei ori pana acum si mai am odata luni.Desi la el nu m-a durut niciodata, mersul la control imi vine sa-l fac precum racul.
ROXA, poate schimbam locul de intalnire ca mereu o sa avem probleme de genul:mult fum, aglomerat, fara mese libere.Am mai vazut un spatiu amenajat pe linia de tramvai 102.Poate sta cineva prin zona si ne poate da relatii, e la parterul unui bloc la sosea, in zona cu floraria santini(parca).

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput