Constanta te saluta! (63)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanaz spune:
Dana saracaaaa de tineeeee! pe umarul meu poti plange cat vrei tu, te inteleg la maxim! cat despre locul de intalnire, nu vreau sa stati in loc de mine, Doamne fereste. doar am spus ca eu am renuntat sa mergem acolo din cauzele de mai sus. si sa treaca repede durerea de dintzi!
Madamsadamy spune:
Roxana, am mai spus, chiar nu am nici un fel de durere, este doar frica aia de dentist de care nu cred ca o sa scap niciodata.In rest el umbla prin gura cu diverse dar fara a provoca durere.Ar fii trebuit sa ma obisnuiesc dar teama este mai tare decat mine, cand ajung la el imi spun ....daca de data asta doare?
Cat despre locul de joaca te sustin ptr ca sant mai multe motive enumerate, si ai perfecta dreptate.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
roxanaz spune:
scuze, m-am exprimat eu aiurea....sub imprsia ca la mine dentist = duereeeeee!!!!
ma duc si eu spre casa in curand.....o dupa-aiaza placuta tuturor!
lizuca spune:
Gradinita 11 e gradinita de stat si nu are cresa - doar trei grupe de virsta (mica, mare si pregatitoare). Intr-adevar, cladirea e frumoasa - i-am si spus Alisiei ca vom merge intr-un fel de castel, unde nu va trebui sa doarma, ci doar sa se joace si sa invete lucruri noi (la noi asta-i problema de actualitate - refuzul categoric al somnului de dupa-amiaza si chiauneala care urmeaza pina seara). Directoarea de la gradi mi=a spus ca mai sunt astfel de copii cu reticente apropo de somn, dar sunt atit de implicati in tot felul de activitati, incit adorm fara sa vrea pina la urma.
Cit despre cresa, noi am fost foarte multumiti de cresa 18, unde am dat-o de la doi ani si trei luni (e in zona Inel II). Am plecat cu regret de-acolo, dar cam depasisem virsta. Cladirea e complet renovata, cu mobilier si dotari noi, cu o pajiste mare in fata, groapa de nisip - vara e super pentru copii.
nastasie spune:
gabi, cresa asta e undeva printre blocuri?tare ma intereseaza ca e si aproape de mine.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Fiquelle spune:
Loreen, saracutul motanel...ce fatzuca avea pisu' mic...ai gasit motanita? sau sa ii dau maine un telefon dr. Balba (fratele nasilor nostri), poate ne ajuta cu o miorlaita mica?
Eu acu am terminat treaba: corectat 2 randuri de teze (2 clase), 3 orela scoala, o meditatie, 1 ora de consiliere la scoala cu niste parinti...venit acasa, terminat ciorba inceputa de dimineata, hranit copiii(dintre care cel mare cred c-a scapat de aviara, azi s-a dus la serviciu deja), culcat copilul mic..si acu sa mananc si eu. Va pupez de noapte buna!
...si sa inteleg ca nu mai vreti Eminescu...
sa incercam Emil Brumaru, poet modern:
"In magazii cu sobolani batrani
Unde iti intra orele-n plamani
Ma preumblam c-o dulce gravitate
Pe langa pompele de flit stricate.
Cutii cu crema neagra pentru ghete
Sufletul pur stiau sa mi-l desfete
Si ma-mbatau cu-aroma lor sublima
Butoaie adanci cu motorina"
(E. Brumaru, "Elegie")
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
roxanaz spune:
bnua dimineatza tuturor!
Mada esti de coma, bune versuri! intotdeaunaam invidiat oamenii care pot memora versuri....io-s antitalent la asta!
Adriana, ce faci? te pomeni ca Razvan te lasa sa dormi in continuare tarziu....
Gabi mai spune-ne te rog ce ai facut la gradi nr. 11. cum e, ce educatoare sunt, ce program, cati copii....stii tu! multumesc!
gata ma apuc de treaba...o zi frumoasa tuturor!
Fiquelle spune:
Neata!
Roxa, asta-i meseria, multumesc...ai inceput deja "muncile" pe ziua de azi?
Fetelor am o cunostinta care are de vanzare jucarii de la Fisher Price: premergator(1.500.000), Dino, o chestie mare cu niste mingi(1.000.000), Set Radio, o chestie de inregistrat si ascultat muzica, inregistrari proprii,radio(700.000), Castel Barbie (800.000).
Sa aveti o zi buna!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Oana spune:
Buna.
Eu voi fi plecata in concediu (la socrii) o saptamana sa nu ma dati disparuta.
Sa se faca bine copilasii raciti. Sanatate la toata lumea.
V-am pupat,
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
Ancade spune:
Ce restaurant din Constanta imi recomandati pt a manca un peste pregatit bine sau un gratar?Prefer in centru sau zona Pta Ovidiu/Cazino. va rog si adresa pt ca noi nu suntem din Cta si venim peste 1 luna pt o zi; sotul meu e mare iubitor de peste. Si stie cineva daca acvariul de langa Cazino e deschis tot timpul anului? Fiul meu de 4 ani e innebunit sa vada pesti.
Multumesc anticipat.
Anca