Constanta te saluta! (63)
Raspunsuri - Pagina 5
Fiquelle spune:
Loreen, da motanului tau nu-i plac maidanezele? Sunt unele bucati bune, spalate bine si periate , fac ceva bani..., si-s pe gratis, glumesc desigur, m-a amuzat si impresionat faza asta, ca ai fi dispusa sa dai 1 milion pe "chefurile" motanului...am ras, sincer...dar mi-e si mila de el, saracutul...auzi, sa nu manance...
Mav, e dulce tare Sebi...are niste expresii...auzi la el :"asa da, mami", adica, "in sfarsit, mami, ai invatat..."
Jone, felicitari pentru stilul original de mers al Alexandrei...cred ca e tare haioasa. Imi pare rau ca azi n-am apucat sa vb cu tine pe messenger, dar cautam chestii referitor la chestia aia...stii tu. Sper ca nu te superi pe mine...
Fetelor, sotul meu e bolnav, de 3 zile si nu vrea la dr. Sper sa nu fie aviara!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Cornelia spune:
Mada, sanatate sotului!
Maria e experta in gripa aviara . Chiar vroiam sa va povestesc. In ultimul timp noi am lasat-o destul de putin la televizor, dar se pare ca ne-a mai scapat cate ceva. Azi dimineata, isi pusese bluza la gura, isi lua papusile si le arunca. Facuse o gramada. O aud ca zice: inca o gaina! Credeam ca nu aud bine! O intreb ce face si imi zice ca e doctor si acolo se arunca pasarile bolnave!!! Se juca de-a gripa aviara!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
mav spune:
Cornelia.... Maria e tare isteata si are o imaginatie bogata....
Bine ca nu o sperie ce vede la tv!
BDana, unde ai cabinet? Ai putut constata ca sunt in cautare de medic de familie nou.... si e o chestie "destul de"... urgenta...
Mada, chiar te pricepi! La "traducerea" asta nu ma gandisem!
In seara asta, i-am schimbat hainutele lui Sebi de 3 ori in primele doua ore, dupa ce a adormit... era ud leoarca.... M-am prins cam greu ca el vrea sa doarma cu mine.... pt ca nu se simte bine.... si ca... era febril.... Sper sa fie mai bine acum, dupa ce i-am pus un supozitor cu paracetamol.....
Vic & Sebi (04.02.2004)
Fiquelle spune:
Cornelia, am ras cu sotul, i-am citit ce face Maria, si a zis sotul : noroc cu Maria, are cine sa ma arunce la gunoi...ca pe gaini...
Multumim de urari, maine dimineata are termen, daca nu ii e bine, mergem la doctor!!!
Bine ca nu-s singura la ora asta pe forum...oricum , ma pregatesc sa dau stingerea...era si Liris on-line, am vb nitel si cu ea...
Mav, stiu si eu, asa mi-a trecut mie prin cap...dar tu cum interpretasesi vorbele lui? Sanatate lui Sebi, sa inteleg ca inca nu i-a trecut raceala? Nici Sofi nu e complet vindecata, mai tuseste uneori...
Hai ca va dau stingerea cu o poezie;
"Somnoroase pasarele
Pe la cuiburi se aduna
Se ascund prin ramurele
Noapte buna!"
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
nastasie spune:
buna dimineata.noi ne-am trezit azi la 7.30 ceea ce pentru noi e mare eveniment.a dormit mai bine razvan aseara.tot mai avem rosu si muci dar suntem sub tratament.
loreen, cand nu il aveam pe razvan am dat si 2 milioane pe o pisica asa ca voi sa nu dati cu pietre in mine.nu era birmaneza, era persana, dar de o cumintenie rara.eu am luat-o de la magazin.ai incercat si in piata unirii?ca stiu ca acolo aveau.
ege, si eu sunt in totalitate de acord cu fetele cu alaptatul exclusiv la san cat mai mult.
mav, sanatate multa lui sebi.
va pup si va doresc o zi minunata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
loreen spune:
Mada da la motan nu-i trebuie matza pentru...ci pentru companie ca-i castrat bietul de el...
Pe bune stii cum sufera...nu as fi crezut ca pot fi asa de umani...uite exemplificare
Vroiam birmaneza ca sa fie acomodarea mai rapida,fiind aceeasi rasa...ca de-altfel nu am apucaturi rasiste...
Bine ca stiam ca esti profa de romana ca aktfel o trageam si eu cu astea...ca m-au capiat cu Eminescu...l-am urat de mama focului in scoala...
A avut Bianca un moment dedicat lui dom'poet si cand se manifesta ea mai cu foc o vede sor-sa pe scena,ca eram si cu asta mica dupa mine...MAi si nu se pune Delia pe un gonganit gesticulant si scuipator...Ma umflase rasul pe sor-sa la fel si uite asa s-a dus nabii ditamai momentul...Noroc ca stia invatatoarea de gluma ca altfel cine stie ce mai iesea...
Adinutza...inveti ...inveti...?! Mai da-le naiba de cursuri cand ma gandesc ca-s toti analfabetii si betivanii pe post de profesori ma apuca greata...nu au nici un fel de pregatire in domeniu,dar se intituleaza "rectori"...O sleahta de amatori notorii...
Cornelia Maria...Bianca mi-a zis ca Dumnezeu e un parinte rau...Stefanu' e contagios?! Ca daca nu poate va vizitam this days...
Dana acuma pe bune eu am un respect deosebit pentru medicina si medici in general...e o meserie de mare raspundere,pacat insa ca nu este remunerata corespunzator pentru a-si castiga unii medici renumele prin practica si nu prin altele...
Va trimitem un gram de sanatate pentru cei mari si un kilogram pentru cei mici...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
roxanaz spune:
buna dimineatza!
fetelor m-ati distrat la maaxiiim!!!! Cornelia, suuper Maria!!!! auzi la ea, se joaca de-a aviara! in alta ordine de idei sper ca Stefan sa fie bine repede de tot! pupi si sanatate!
si tu Mada la fel! heheheeh are cine sa-l arunce pe sotul tau la gunoi!
ce mai, m-am binedispus.
Tatiana, sper sa fi rezolvat. daca nu.....nu. bafta si tie azi, vezi ca dupa-amiaza e liber de tot!
Loreen am intrebat pe aici daca au vreunii matziloi, te anunt daca e! simpatica Delia cu recunoscutul Biancai....poate vroia sa recite si ea!
ma duc la treaba.....o zi buna sa aveti!
Oana spune:
Buna fetelor.
Adriana azi v-ati trezit mai tarziu la 7 dar tot prima ai postat.
Cornelia, si mie mi-a placut faza cu Maria si "inca o gaina". Ce tare a fost!
Sper ca Stefan este mai bine acum.
Cu medicii de familie eu sunt la dr. Vidican Rodica, este o draguta, in general nu am decat vorbe bune despre ea. Am mai avut eu niste stresuri ca mi-au scris gresit niste retete si a trebuit sa ma intorc sa mi le scrie din nou, dar asta este ce sa ii faci, se stie vorba " scris de doctor" nu intelege nimeni nimic din ce scriu doctorii. Acum le pune pe asistente sa scrie retetele dar nici alea nu sunt mai breze...Cel mai mult imi convine ca este peste drum de blocul meu nu trec decat strada, din cauza asta de cate ori avem o problema si cu Paul mergem la ea, nu avem un pediatru pt el... Pana acum ne-a rezolvat...daca va fi ceva mai grav o sa caut si un pediatru...Ceva recomandari?
Loreen am vrut sa iti vad motanul dar nu e bun linkul ala.
Mav, sanatate puiutului.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
oana5874@yahoo.com
poze
BDana spune:
Cornelia mama, pai avand in vedere experientele de loc placute prin care ai trecut, faptul ca mai ai puterea sa gasesti circumstante atenuante, cat de cat...esti de toata admiratia.
VIc ioi, pai era bine daca aveam deja cabinetul. Eu termin anul asta rezidentiatul de MF, peste cateva luni dau exam de specialitate. Dar, datafiind mafia din Cta, nu cred ca am sansele unui cabinet pe aici, as fii fericita si sa pot face naveta de undeva de la capatul judetului, ptr inceput.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze noi...cu noi
Constanta_2004 spune:
Buna dimineata la mamici si bebici
BDana, scuza-ma ca ma bag, dar ce-ti trebuie ca sa ai cabinet in oras.
Adica, ce-ti lipseste ca sa ramai in oras?
Eu sunt economist si nu ma prea pricep la sistemul sanitar...
Georgeta