Constanta te saluta! (63)
Raspunsuri - Pagina 13
jone spune:
crig, xandra la multi ani ptr sotz si multa sanatate, multe bucurii impreuna si multa dragoste intre voi.
alexandra s-a trezit si ea dis de dimineata si ma bazait la cap, apoi cand intr-un final mi-a sarit somnul de cinshpe metri si am vrut sa ii dau sa pape, ea sa culcat.
copii astia care nu isi lasa parinti sa doarma.
va pupik si o duminica placuta.
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"
Madamsadamy spune:
LA MULTI ANI!sanatate, multe realizari impreuna si iubitiva mult CRYG si ANDRA.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
xandra28 spune:
multumesc fetele pentru urari. sunteti niste dulci, ca de obicei.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
nastasie spune:
buna dimineata.tot eu va stresez prima.razvan a facut ochi la 6.la ora aia erau -16 grade fetelor.va dati seama?.azi e zi de stat in casa.eu mi-am luat tot ce trebuie ca sa nu mai ies din casa.o sa fiu mancata de vie de razvan azi care se va plictisi.
o zi cat mai calduroasa.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
mav spune:
Neatza!
Si noi stam in casa, la caldurica. Trebuia sa mergem sa incercam sa-i facem analizele lui Sebi, dar pe gerul asta... no way!!!! Cand am fost la control, vineri, Sebi avea inca "rosu in gat"...
Am reusit sa dormim "separati", dar bine-nteles, de adormit, puiul a adormit langa mami... dupa ce a papat un bibe de laptic, unul cu ceai si unul cu apa.
Crig si Xandra, sa va traiasca sotii si sa aveti parte numai de bucurii si realizari impreuna!!!!!
De sezon:
Un italian in Bucuresti, agata o curva, o duce la el in apartament. Inaninte sa si-o puna, o vede pe tipa ca se dadea cu o crema prin pasarica. Mirat, o intreaba: - Ma per che? Tipa: - Per alunecare. La care italianu' isi da jos lantul de la git si si-l infasoara pe scula. Tipa, mirata: - Ma per che? Italianu': - Per non derapare ....
Vic & Sebi (04.02.2004)
roxanaz spune:
neatza neatza
Adriana...-18 ce -16. ingrozitor daca mai trebuie sa si iesi din casa.
Andra si Crstina LA MULTI ANI pentru soti! sa fie sanatosi si fericiti!
Sanzi, da, ii vin e minune.... saru mana inca o data! nu am tinut nimic secret. a fost surprise!
azi sunt tare busy...incerc sa revin later!
pupi si stati cuminti in casa ca nu e de iesit!
sinzi_ana spune:
Neata!!!
Io am chiulit azi de la gradi, ca mi-e somn de nu mai pot si nu pot sa dorm...sunt cam zombie!!!!
Acum fac putina ordine...hm...
Va pup!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Fiquelle spune:
Buuuuna! Brrrrrr!
Roxa, cum a fost de dimineata cand ai iesit din casa? Ca in Siberia, nu? Si eu trebuie sa plec in 2 ore....
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
roxanaz spune:
hahahahaha Mada la inceput am zis "nu e prea frig"...pana cand m-am dat seama ca de fapt nu prea pot respira
hai ca deschid capitol nou, il aveti : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67216" target="_blank"> aici
Roxana