Constanta te saluta! (63)
Raspunsuri - Pagina 12
Ontica Camelia spune:
Sa va descretesc putin fruntile.
Un tip ii duce sotiei un trandafir, o sampanie, o paine calda si o sticla cu lapte. Sotia ff fericita ii multumeste, dar el ii explica ca sunt cadouri tematice si ii spune ca:
- Draga mea, la 20 ani erai pura ca un trandafir, la 30 ca o sampanie spumoasa, la 40 frageda ca o paine calda, iar la 50...esti ca o...vaca.
-Dragul meu, la 20 ani eram ca un trandafir, dar prima petala nu mi-ai rupt-o tu, la 30 eram ca o sampanie, dar spuma nu mi-ai baut-o tu, la 40 eram ca o paine calda, dar miezul nu mi l-ai mancat tu, la 50 sunt ca o vaca, dar mai sut taurasi care ma intreaba cand pleaca boul de barbata-miu in delegatie ca sa vina pe la mine.
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
nastasie spune:
buna seara spunem si noi.tocami am venit de la cumparaturi si punem de o pizza.
andreea, bine ai venit.si eu sunt nascuta pe 2 noiembrie 1981.tare mult mi-ar fi placut sa lucrez la radio.e un vis ascuns.marfa.imi place.multa bafta la radio.
astazi ne-am trezit la 5.30 dar nu am mai postat ca eram cheauna sau am postat?nici nu mai stiu.va pup.un we minunat.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
crig72 spune:
Andreea bun venit!
Crixia sanatate mamei tale!Nu stiam ca zona zoster poate da varicela la copii.
Noi azi il sarbatorim pe tati.
simariuca
sinzi_ana spune:
Anderra incearca o periuta electrica cu vibratii!!! Face minuni!!! Exista si unele speciale care inlocuiesc in parte detratajul...
Tatiana uite aici ai 2 poze cu ea: http://community.webshots.com/album/539090660PjtbvD
Si una cu gaza care papa la MAc!!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Fiquelle spune:
Camelia, inseamna ca il stii si pe sotul meu, ca si el a copilarit cu Adrian si au fost si in aceeasi scoala...si l-a avut profesor de sport pe tatal lui Adrian, cu care s-a reintalnit intamplator cand am avuns la acest doctor, recomandat si noua de cineva, asta acum 3 ani...de atunci numai la el am mers, este ff bun!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
ADINUTZA spune:
La multi ani Cristina, pentru Ionut! Sa va traiasca sotul si taticul si sa va bucurati impreuna de toate realizarile Mariucai!
Anderra, bine ai venit!
Cami, invat, ca ne streseaza!
Crixia, pe 15 ma gandeam ca macar o data pe luna ne vedeam si noi...
Tania, ce mai faci, ce fac fetele?
Madamsadamy, suna-ma ca am vesti, iar am pierdut nr tau
Tatiana, noi in Tomis nu mai mergem ca-i prea fum la locu de joaca...poate ne vedem in alta parte...
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
xandra28 spune:
crig, la multi ani lui ionut! ieri a fost si ziua sotului meu, a facut 31 de ani... ionut cat face?
july, am luat-o pe mama la mine sa m-ajute, ca altfel nu ma descurcam.
oana, alex e tare scumpa.
noi suntem cam maraiti ca am facut primul vaccin azi, avem si-un pic de febra, suntem moluti si nici de papa parca n-am avea chef... offff..
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
crig72 spune:
quote:
Originally posted by xandra28
crig, la multi ani lui ionut! ieri a fost si ziua sotului meu, a facut 31 de ani... ionut cat face?
july, am luat-o pe mama la mine sa m-ajute, ca altfel nu ma descurcam.
oana, alex e tare scumpa.
noi suntem cam maraiti ca am facut primul vaccin azi, avem si-un pic de febra, suntem moluti si nici de papa parca n-am avea chef... offff..
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
multumim anda!La multi ani si sotului tau!ionut a facut 34.
lui vladutz. trece si febra .E un scump si mi-a placut mult ca s-a simtit bine cu noi ca a ras mai mereu.mariuca a facut febra doar in prima zi dupa vaccin.
Adinutza multumim!
Tatiana apropos de hainute..eu asa patesc de 3 ani
Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
nastasie spune:
buna dimineata.
xandra, crig, sa va traiasca sotii si sa va bucurati de ei.toate cele bune.
noi ne-am trezit azi la 8.cred ca s-a gandit razvan ca e duminica si ne-a cam rasfatat.de s-ar trezi asa in fiecare zi.ar fi minune.maine cred ca isi scoate parleala si se trezeste de dimineata ca sa recupereze.imi dau peste gura sa nu fie asa.
o duminica placuta
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
Buna dimineata!!! Eu din pacate sunt cam matinala, desi aseara cred ca ne-am culcat la 3, David s-a trezit la 7...
Uf...ce as mai dormi!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David