Constanta te saluta! (63)
Raspunsuri - Pagina 11
Fiquelle spune:
Anderra, bine ai venit. Iti recomand cu mare caldura un medic stomatolog foarte bun, care lucreaza minutios, atent si ff curat si are tarife mici, extrem de rezonabile fata de ce spui tu . Se numeste dr. Fedulov Adrian (e tanar si necasatorit ) si are cabinetul in Hotelul Dobrogea, la parter. Trebuie sa suni pt programare, dar nu-ti fa probleme ca e punctual si nu te plimba de 10 ori pt o chestie ca sa ia banii aiurea. Nr. de telefon este 0722 522656. Spune-i ca vii din partea Madalinei Coroama.
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
CRIXIA spune:
Daca e we, incerc sa va prind din urma!
Ce noutati!
July, ma bucur ca ai revenit pe DC!
Rox, felicitari! si Baftaaa!
Mav, vad ca Sebi s-a comportat ca Alexia dupa boala asta chinuitoare! Cum o sa-l dezveti, ca eu credeam ca nu voi reusi!
Jone, cum vrei sa mearga santierul fara ca tu sa albestimacar un pic!?! Numai cu stress se rezolva! HAi ca vine primavara si reincepeti munca... si o sa va mutati!
My girl, sper sa fie de la dinti! Sa lasam alte chestii virale pentru mai tarziu, mai als ca Alexandra are imunitate, ca-i alaptata inca!
Eu.... servici, inchidere de an(2005), haos! Tati al nostru, la fel!
Alexia...sta cu Buni, care nu v-am spus, ca are(Buni) Zona Zoster de o saptamana. I-a erupt acum o saptamana. Prb noastra e daca v-a face Alexia varicela! Se pare ca sunt sanse, nu e ceva sigur, depinde acum de imunitatea ei. Asa ca, we asta o sa ne plimbam, zbenguim ca poate de we viitor.... nu se stie.
Un we linistit va doresc! Odihna, distractie, vizite, cumparaturi.... fiecare ce-si doreste!
Madamsadamy spune:
Anderra, si eu iti recomand dentistul meu care e tot tinerel frumusel de numa[;) si pe deasupra are si u nume ........ia asculta aici DR. REZEANU ROMEO CAIUS ;tot cu programare trebuie tel lui este 0722452518 sau 626390 si ii spui ca ti l-a dat fam. Costache.Cabinetul este la intersectia de la camp la parterul unui bloc cu 4 nivele in statia de tramvai care se duce spre pod butelii.Mergem la el de vreo 2 ani si niciodata nu m-a durut desi am facut lucrari serioase.De curand am si eu o mica problema la gingii si ptr ca sant clientul lor nu mi-a luat nici un ban.Eu merg luni la ora 14.30 pte consultatie sa vada daca s-a retras problema daca poti ne vedem acolo.
Se simte ca este we .Unde a-ti plecat dragele mele pe asa un frig?[8D
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
roxanaz spune:
neatza buna
hihihihi gagici va bateti in dentisit tineri si frumosi si neinsurati???? mistoooo vreau si io!!!
Anderra bine ai venit printre noi! nu e musai sa fii nici mamica nici casatorita..e vreme pentru toate! spune-ne mai multe despre tine si te asteptam cat mai des pe la noi!
Crix bafta sa nu faca Alexia varicela....poate scapa totusi!
Jo dar cum vi s-a stricat caruciorul? e cel adus de sotul tau? ar trebui dus la reparat totusi! ai gasit unde sa va mutati? (daca ai spus scuze, am perdut mesajul ala din vedere).
o zi linistita va doresc....si un week end la fel!
sinzi_ana spune:
Tatiana si noi am ajuns aseara in Tomis, dar fara "bratara"...singurei...l-am lasat la buna pe David si ne-am facut de cap!!!!
Roxa, cum s-au potrivit??? Ii vin??? Felicitari pt noul job!!! hihi...si culoare!!! Ai mers pe blat..., ca aveam si noi ce sarbatori!!!!
Jo, si eu am schimbat vreo 3 carucioare, ca le-am rupt, dar au avut viata grea saracele, caci le-am umblat pe unde nu cred ca le-a stat gandul la producatori!!!!
Oana, sanatate micutei...
Anderra, eu nu prea sunt priceputa, dar stiu ca nu e bine sa faci detrataj prea des pt ca sensibilizezi gingiile!!! Cel putin asa spune dentistul meu...hihi...eu ti-l recomand, dar si el e foarte scump, in schimb am mare incredere in el si e foooooooarte calm, are aparatura moderna (ca am alergie la zumzanitul frezei) care nu face zgomot. Il cheama Horia Dascal si are cabinetul la Brotacei (in spatele alimentarii la parterul unui bloc).
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
jone spune:
anderra bine ai venit!
Roxana - e caruciorul care a batut ditai continentul ca sa ajunga la noi.probabil de aia a cedat.
acum i-am pus ca proptea un umeras de lemn.sa vedem daca tine.
si nu.inca nu ne-am mutat.incerc sa demarez obtinerea de curent electric acolo la eforie si ce este mai important incerc sa gasesc o banca sa putem lua niste bani cu imprumut sau sa gasesc sa cumpar geamuri in rate.
dintre toate variantele ash prefera sa amenajez acolo o baie si o camera si restul casei sa il inchidem.
m-am gandit si cu varianta sa ne mutam iar cu chirie dar totusi sunt niste bani si tot nu vom rezolva problema.
Mada - am citit dicolo subiectul.tind sa cred ca e ca in jocul acela din copilarie "telefonul fara fir". il stii?
Mav- sebi ce face?pupici.
Adriana?voi?dis de dimineata ca de obicei?
weekend placut!
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine dimineata!"
sinzi_ana spune:
http://reclama/product/details/504
Intereseaza pe cineva o tricicleta de la chicco 3 in 1??? David e prea mare pt pedalele ei!!!! Poza e mai sus...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
Anderra spune:
Ah , va multumesc din inima ,stiam eu ca nu ma lasati la greu .. Fiquelle cred ca ma voi programa la medicul recomandat de tine, nu de alta insa eu locuiesc langa Banca religiilor , de fapt mai nou e Camera de Comert, langa BRd ca sa stiti in cazul in care cautai o "banca" langa parc:d.. deci imi e foarte usor sa ajung acolo.. madamsadamy saru'mana pentru recomandare .. hai sa iti spun ceva f nostim.. numarul de telefon fix al medicului recomadat de tine e .. identic cu numarul meu de mobil..doar ca eu am si un 0723 in fata..
Sanzi , eu detartraj fac anual desi ar trebui bianual , sunt predispusa la piatra pe care o fac sub gingie si d'asta mereu patesc cate o nepatzita ca cea de acum .. am ajuns sa ma spal ca apucata de 4 -5 ori pe zi .. cu mama pastelor de dinti si sa umblu cu apa de gura in poseta .. si doctoritza la care am fost mi'a spus: se vede ca te speli ca ai un periaj corect ca iti ingrijesti dintii ..insa .. ereditar ,probabil sau din cauza unor dereglari hormonale esti predispusa la piatra subgingivala (si adevarul e ca in vara am fost operata de nodul la san).
Acum despre mine.. in primul rand va multumesc ca m'ati primit asa frumos.
Despre mine : ma numesc Andreea (si Lacramioara daca vreti sa ma felicitati de Florii) am 24 de ani si lucrez ca redactor prezentator la Star Fm,aici in Constanta, am o ora de local intre 17 si 18 ..momentan sunt in pauza ,sefii de la Bucuresti pregatesc o surpriza din februarie .. in rest ma ocup de partea administrativa a radioului (programare de reclame, etc...)
Sunt nascuta pe 27 noiembrie 1981.
Va pup mult ,
CRIXIA spune:
Imi recomanda cineva o bona?
Caut pentru o prietena din zona Dacia, mami de fetita de 1.5 ani!
Ontica Camelia spune:
Buna dragele mele, ce mai faceti?
Adriana, bun venit in mijlocul nostru.
Tatiana lasa ca iti va veni si tie randul la cumparat haine, cred ca va trebui sa eviti magazinele cu lucruri pt copii in perioada respectiva .
Jo se pare ca veti exersa mersul pe jos afara mai repede decat ti-ai propus.
Crixia, rabdare si vei vedea cat de imuna la varicela este dra, poate rateaza "preluarea" de data asta.
Mada, cu medicul stomatolog recomandat de tine am copilarit. Cu tatal sau chiar ma mai intalnesc prin cartier, este profesor la Sc. 37. ce mica este lumea.
Roxana, te-ai obisnuit cu noua titulatura? Felicitari.
Azi am fost la munca, maine merg iar, se pare ca sefii s-au gandit ca trebuie sa recuperez cei doi ani de stat acasa. Alex sta cu taica-su. Se inteleg ff bine, chiar le place.
Adinutza,mai inveti, mai inveti?
Tania, te-ai acomodat cu fumul de tigara? S-au te-ai apucat de fumat...pasiv? Eu asa fumez la serviciul meu, unde nu ar trebui sa se fumeze in incinta , se merge pe principiul "cu seful nostru in frunte" .
We placut si multa sanatate!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)