Miresele anului 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Seara buna,
Bai ce te lauzi nene ca ai ajuns prima? Ca tu stai chiar langa....
Kreliutza chiar ai dreptate..desteapta din mine a facut doar vreo 3 poze, desi am carat ditamai cameroiu! Adica au fost vreo 7..dar fara blitz! Ufff...tu si Ralu sunteti in prim-plan!
Ha...Giova bine ai revenit! Am vb astazi despre tine..sa fiti sanatosi!
Bun venit noii miresici!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

fratilor, tre sa mai facem un miting...macar sa ne saturam de poze...ca zau....acu' imi pare rau ca n-am facut mai multe....ce-io fi fost in capu' meu....poate ne luam revansa la targ

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

la fete. Krelia, sunt de acord cu tine. Hai sa mai facem o intalneala pana la targ.

Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kateryna

la fete. Krelia, sunt de acord cu tine. Hai sa mai facem o intalneala pana la targ.

hihihi ..incepe sa va placa, hai?
din aprtea mea...anytime...numa' in vikend sa fie...ca ati vazutara ce ne intindem....poate ne facem clientii casei ...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Giova, felicitari pentru bebe Marco, te-am urmarit din umbra si eram pe dc cand au aparut primele info despre venirea lui pe lume. M-am bucurat tare mult ca ai avut o nastere usoara.Noi astazi ne-am intalnit cu doua persoane care se ocupa de filmare si fotografiere la nunta si as vrea sa va pun doua intrebari: 850 RON e mult doar pentru filmat? In pret sunt incluse urmatoarele: materialul brut, materialul procesat, iar filmarea se face cu doua camere. Transferul este pe DVD, 6 ore.Credeti ca este necesar sa angajam un fotograf separat sau sa ma bazez pe cameraman si pt fotografii? El spune ca se descurca de minune cu amandoua...Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anamariame

850 RON e mult doar pentru filmat? In pret sunt incluse urmatoarele: materialul brut, materialul procesat, iar filmarea se face cu doua camere. Transferul este pe DVD, 6 ore.
Credeti ca este necesar sa angajam un fotograf separat sau sa ma bazez pe cameraman si pt fotografii? El spune ca se descurca de minune cu amandoua...

Io nu stiu ce sa-ti spune xact...insa...stiu de la al nostru ca, intr-adevar...daca se face filamre cu 2 camere...te duce mai mult..cu cat..habar nu am..insa...daca mai vorbim intre timp cu el..poate ii expun problema...ma batea si ep mine gandul la doua camere....caci, v-am mai zis,..eu vreau sa nu ratez aproape nici un moment (pe cat posibil) din evenimente...sa fim filmati in apralel..ginerica si miresuca...etc...

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Salutare miresici. Va mai urmaresc si eu din cand in cand.

Ana, pt. piata Iasului e un pret mare pt. ce ai spus ca ofera, doar ce tine de filmat(fara foto). Sa nu il angazeji cu filmatul pe ora ci pe toata nunta. In Iasi se merge pe 100 - 150 - 200 euro. Cei de 150 si 200 ofera ce ai spus tu la 850 ron.

Da, e bine sa ai doua persoane la nunta: camerama+fotograf. Oricat de buni profesionisti ar fi nu pot face doua lucruri in acelasi timp. E pacat ca e posibil sa nu prinda pe pelicula momente importante sau comice. Eu am realizat asta dupa si imi pare rau.

Editare: daca filmarea se face de catre aceeasi persoana la doua camere nu tb. sa te incarce la pret. Daca ar fi doi cameramani ar fi altceva. Pt. o nunta o camera profesionala este suficienta. Asta este piata Iasului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Dragele mele,

din cauza unor probleme la calcularet am pierdut toate favourites de nunti care le aveam setate. cine are link-uri de site-uri misto, imi trimiteti si mie va rog?
pe mail. eventual. trenurelu@b.astral.ro

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off...m-am cam dezumflat daca ziceti ca e mare pretul. Si nunta nu e in Iasi, e in Botosani, deci cu atat mai mult ar trebui sa fie mai ieftin. Da, e vorba despre doua persoane diferite care filmeaza. Am mai fost la cineva care ne cerea 600 RON pentru material procesat, filmat cu o singura camera. Si ne-a zis ca de obicei cere 200 euro (noi aveam reducere ca veneam cu recomandare).Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Da... mai ... am venit toate cu aparate... si ne-am pozat noi la inceput si pe urma pauza....
DA ... si ... Sunsmile... mai avea si ditamai aparatu... eu am doar 5 poze care sunt cu Krelia, Plici...
Promit ca le pun maine...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput