Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
krelia spune:
LA MULTI ANI olguttza
Sa fii sanatoasa, la fel de iubita si la 1110 ani , bebe sanatos (ca frumos sigur va fi!...si toata fericirea alaturi de C.
Pup capritza duamna!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
dyadya spune:
LA MULTI ANI Olgutzza si de la mine. Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai un bebe sanatos si frumos!
black moon spune:
Olgutza la multi ani,dragoste perfecta pentru 1000 de vieti iti doresc
criss bine ai venit.. nunta desprinsa din visele albe ale fecioarelor iti doresc si eu
fetelor azi e o zi ingrozitoare pt mine.. in primul rand mi a murit cainele, acum deja sunt intr o stare de acalmie bizara dar am trecut prin toate starile pana acum..cine are animale stie de ce...
asa ca azi..cand am fost la hotel haiducul sa discutam va dati seama ca nu prea am retinut mare lucru din tot.. stiu ca o sala mi s a parut prea mica una prea mare si erau parca prea sobre.. in rest... si maine mai e o zi! asa ca maine e ziua decisiva cand trebuie sa aleg un restaurant, tineti mi pumnii sa fiu cu capul pe umeri si mintea limpede
ralu_trancu spune:
eu am ajuns prima de la intalneala. de altfel era imposibil sa nu fiu eu mot prima ca doar stau la 3 minute.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
krelia spune:
ete ca si eu am ajus
ma duc sa-mi fac ceva de mancare (a se citi cartofi prajiti ) ca n-am mancat nimic azi toata ziua...decat tigari si cola ..si ma cam roade stomacelu...plus ca...sesizez usor tremurat de degetzele...asa ca....e musai....
Ps..am facut la poze de ne-am spart......
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Giova spune:
Salutare fetele!!!
In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt. cuvintele frumoase si incurajarile voastre.
Am avut mare noroc, am nascut repede, multumesc in primul rand lui D-zeu si pe urma dr. care este un om de milioane. Cu toate ca era sa nasc si el nu mai ajungea la maternitate, dar i-am zis-o printre contractii.
Sper ca pe maine sa am timp sa pun niste poze si sa scriu povestea nasterii, care e cam haioasa.
Azi a plecat mami de la noi, eu sunt tot intr-o depresie, mai ales seara.
Bb Marco e un cuminte si un mancacios, numit de mine "haplea", are colici, dar deja are program si papam la 3 ore.
Clau ii face baita, eu pun doar samponul si mai schimb cate un pampers, dar sunt de serviciu noaptea, ca doar trebuie alaptat .
Acum imi sunt putin intoarsa pe dos ca nu a papat de la 12, doar 7 min. la ora 17. Mami a plecat cu inima stransa, ca ii e frica sa nu aibe rosu in gat, de la ceaiul pe care il mai dau noaptea si care din comoditatea noastra(a mea si a lui Clau) i l-am dat mai rece.
Sper sa manance ca de nu chem dr. acasa in seara asta.
Raza am citit ce am scris cu epilatul si ca Doamne ce par am!!!
Ma refeream la parul din cap, care statea sub orice critica in dim. aia. Jos era totul ok, rezonabil, zic eu.
Va pe toate si va doresc o sapt. cat mai buna la munca.
pe maine.
gio si marco