Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 22
contactnicole spune:
Ce furtuna intr-un pahar cu apa s-a iscat!
Banii n-aduc fericirea dar nasc la controverse, mama, mama!
Nu conteaza care unde si cum isi face nunta, ci sa fie fericita si sa o aiba cum a visat-o. Sunt de parere ca nu banii fac nunta, ci oamenii care vin la nunta!
Multumesc si ma rog lui Dumnezeu sa fie parintii sanatosi si prietenii aproape, sa se poata bucura pentru mine.
Sunt frati, veri ai parintilor, pentru care un astfel de eveniment inseamna o reintalnire dupa ceva ani. Sper sa reusesc sa-i adun.
Cat despre banii ei trebuie sa ramana ceea ce sunt: mijlocul prin care sa-mi ating scopul. Oricum ma intind cat mi-e plapuma. Asa ma simt si eu bine.
Ideea cu griul mi s-a parut super, cred ca o adopt! Vedeti cat de folositoare-mi sunteti ?
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"
ralucah spune:
Razuco..sa nu imi spui ca faza cu decolteul s-a produs la magazinul de langa pasajul Lipscani ca mor de ras...
Anul trecut prietena mea draga care mi-a fost colega de banca in liceu a facut nunta, prin iulie. Ea este o persoana foarte comoda si nu era deloc dispusa sa umble dupa rochie..ca si conformatie este inalta si mai plinutza (nu grasa) tipul acela de femeie voluptoasa sa zicem..ei si intra ea in magazinul de care zic si incepe sa se uite ca omul la rochii..vanzatoarea era genul acela, care in loc sa te intrebe cum te poate ajuta sta cu ochii pe tine sa nu furi ceva ..Si Lumi a mea pusa pe sotii incepe sa ceara tot felul de rochii care de care mai impopotonate si toate pe crinoline mari...aia saraca nu stia cum sa ii zica ca ar fi aratat ca o paiata ditai femeia cu o rochie cu volane si zorzoane. La un moment dat nu mai rezista vanzatoarea si ii zice : stiti cred ca nu va prinde acest model de rochie..
la care Lumi foarte serioasa: da stiu chiar ma gandeam ca ma arata prea slaba si mereu am problema asta..sper sa ma mai ingras putin pana la nunta...aveti vreuna mai mare si sa aibe mai multe volane ca eu sunt prea slaba si sa nu arat ca o scandura
ooana spune:
Ralucah...super faza...super tipa!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
contactnicole spune:
Ralucah...Prietena ta chiar nu-si dadea seama sau facea glume pe seama vanzatoarei sa vada cat e de prefacuta?
Nickidutza
"Cuvintele sincere nu sunt intotdeauna elegante;Cuvintele elegante nu sunt intotdeauna sincere!(Lao Tzi)"
ralucah spune:
Nico, Lumi stia exact ce cauta, pt ca vazuse o rochita in vitrina exact pe gustul ei, simpla simpla, crem si cu fusta dreapta....dar se uita si ea de curiozitate la rochite ca orice femeie scapata intr-un magazin...si pe ea a zgandarit-o felul in care se purta fata .
cri. spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Razuco..sa nu imi spui ca faza cu decolteul s-a produs la magazinul de langa pasajul Lipscani ca mor de ras...
Anul trecut prietena mea draga care mi-a fost colega de banca in liceu a facut nunta, prin iulie. Ea este o persoana foarte comoda si nu era deloc dispusa sa umble dupa rochie..ca si conformatie este inalta si mai plinutza (nu grasa) tipul acela de femeie voluptoasa sa zicem..ei si intra ea in magazinul de care zic si incepe sa se uite ca omul la rochii..vanzatoarea era genul acela, care in loc sa te intrebe cum te poate ajuta sta cu ochii pe tine sa nu furi ceva ..Si Lumi a mea pusa pe sotii incepe sa ceara tot felul de rochii care de care mai impopotonate si toate pe crinoline mari...aia saraca nu stia cum sa ii zica ca ar fi aratat ca o paiata ditai femeia cu o rochie cu volane si zorzoane. La un moment dat nu mai rezista vanzatoarea si ii zice : stiti cred ca nu va prinde acest model de rochie..
la care Lumi foarte serioasa: da stiu chiar ma gandeam ca ma arata prea slaba si mereu am problema asta..sper sa ma mai ingras putin pana la nunta...aveti vreuna mai mare si sa aibe mai multe volane ca eu sunt prea slaba si sa nu arat ca o scandura
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
Super!!! Mai ales ca stiu despre cine e vorba..parca o si vad....
Don't worry, be happy!
Nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Eu acum ma duc sa ma epilez definitiv...s
si asta costa ! dar eu ma bucur pt tine... si Krelia, cum sa nu ne bucuram ? Ba da ! Pt toata lumea ! si puneti, fetelor, preturi, k sa va spun eu dup-aia ca am dat de 10 ori mai putin si sa va ofticati !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
krelia spune:
chit ca o stiati, chit ca nu....haideti sa...haidem ..
1. Men are like ... Laxatives...They irritate the crap out of you.
2. Men are like ..Bananas ...The older they get, the less firm they are.
3. Men are like ..Weather ... Nothing can be done to change them.
4. Men are like .. Blenders... You need one, but you're not quite sure why.
5. Men are like .. Chocolate Bars... Sweet, smooth, & they usually head right for your hips.
6. Men are like ... Commercials ... You can't believe all they say.
7. Men are like ... Department Stores ... Their clothes are always 1/2 off.
8. Men are like .. Government Bonds ... They take soooooooo long to mature.
9. Men are like ... Mascara ... They usually run at the first sign of emotion.
10. Men are like .. Popcorn ... They satisfy you, but only for a little while.
11. Men are like ..Snowstorms ... You never know when they're coming, how many inches you'll get or how long it will last.
12. Men are like .. Lava Lamps... Fun to look at, but not very bright.
13. Men are like ... Parking Spots ... All the good ones are taken, the rest are handicapped.
Now send this to all the remarkable women you know, as well as to any understanding good-natured, fun kinda guys you might be lucky enough to know !!!!!!!!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
voicu_bebi spune:
super pozele pe care le-ati facut la intalnire, as fi vrut sa fi fost si eu dar nu sunt din bucuresti, dar macar sa vad pozele sa simt ca am fost si eu cu voi acolo nu? fetele , diseara imi aduce o prietena un catalog din acela pt invitatii sa vad ce-mi place. si voi nu va mai certati ,ca aici suntem sa ne zicem fiecare parerea despre nunta cum am vrea sa arate evenimentul in sine, nu sa ne certam despre preturi. mai am de ales biserica zilele astea si pe urma prin aprilie-mai sa ne apucam de treaba asa cum ar trebui , cu rochia de mireasa, cum se va imbraca el si toate cele. va pup si aveti grija de voi!
ziua nuntii
suede spune:
ALOOOO....ce-i scandalul asta aici?Apropo de bani.........in aceasta glorioasa tara,mai multi oameni sunt in clasa de jos si de mijloc..hai sa fim seriosi si sa recunoastem.Acum depinde de fiecare cat de cinstit este(in primul rand cu el insusi) in ce categorie se incadreaza.E adevarat ca fiecare om are alte valori...vrea sa demonstreze ceva sau vrea sa arate adevarul.
Fiecare este liber sa faca ce vrea..si daca vor limuzina,sa-si ia limuzina..who care's,de-aia nu mai ploua...Si daca vor rochii de 1000 euro,de asemenea..sincer mie mi se par numai fitze si figuri!
Cam atat momentan!
Zambeste..maine poate fi mai rau!