Miresele anului 2006 (38)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

de obicei cand citesc dimineata ma amuz si ma binedispun, dar azi...mh...trist ce se intampla aici...

in fine, vroiam doar sa va zic ca am ramas cu un gust amar dupa ce am vazut ca toata frumusetea si voiosia de pe paginile pe care de-abia asteptam sa le citesc s-aa trasformat in ce e mai sus....
mare pacat...

io nu vreau sa iau parte la asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Toata discutia asta mi-a adus aminte de o alta nunta, de pe vremea parintilor mei.

Unul din miri era copil de ambasador si putea sa-si indeplineasca orice capriciu.
A vrut o nunta ca-n povesti...neaccesibila oamenilor de rand de pe vremea aceea.
A rezervat la Hilton, a adus chestii din strainatate special pt. nunta (stiti si voi ca pe vremea aia nu era chiar asa de usor). A pregatit totul cu cat mai mult lux si fast.
Toate astea le-a spus si colegilor de facultate (majoritatea din provincie, locuiau in Regie....cum spunea cineva pe aici).
Surpriza...au refuzat toti invitatia. Desi erau prieteni buni, nimeni nu avea un buget suficient de mare pt. o asemenea nunta.
De abia atunci mirii si-au dat seama ca risca sa ramana singuri la nunta. Era deja tarziu sa mai schimbe ceva asa ca au schimbat doar invitatiile decretand ca "aceasta va fi o petrecere fara dar".
Asa a venit toata lumea la nunta lor (lume care se speriase initial de costurile exorbitante)...toti au luat cadouri...de cat ii tinea punga.

Parintii mei si acum isi aduc aminte de nunta aia.
Le-a placut mult.

Dar daca ai organizat totul la preturi maxime si totusi nu-ti permiti sa faci petrecere fara dar. Ce faci?

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Sa nu credeti ca am ceva impotriva celor care vor fast..dar de-asta e forum,fiecare sa spuna ce crede...ar fi chiar culmea sa fim toate de acord...ar fi prea monoton.
Ce nu-mi place sincereste atunci cand altii incearca sa se impuna si sa demonstreze ca ei sunt ,,asa si pe dincolo" iar ceilalti niste ,,oarecare" din multime.
Sa demonstram ca ne aflam pe acest forum ca sa ne ajutam si sa ne distram(de ce nu) si nu sa ne denigram unele pe altele...
M-a cam suparat ce am vazut astazi aici!!!

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Va rog din suflet, nu mai puneti paie pe foc!!!!
Banii sunt okiul dracului, asta o stie fiecare, haideti sa ramanem umani si sa nu general conflicte aiurea....e pacat pentru tot ce am construit pana acum....nu suntem aici sa ne masuram puterea financiara, a noastra, a iubitului sau a parintilor.....nici una nu suntem mai sarantoaca decat cealalta..nici una nu suntem mai cu fitze decat cealalta si fiecare ar trebui sa ne respectam reciproc!!!! Ca banii, cu saracia..cu pasaricile din cap ale fiecaruia.....
Altfel, nu avem ce cauta in aceasta comunitate!!!
Daca va mai "conflictuati" de la bani....ma voi gandi serios...in a mai ramane si a descoperi noi prietene...sau a pleca....si a ramane cu cele de pana acum....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Razuco..sa nu imi spui ca faza cu decolteul s-a produs la magazinul de langa pasajul Lipscani ca mor de ras...

Pai s-a intamplat sa-mi spuna discret la o gramada... vreo 7... si la unul de pe Lipscani, o tanti pana-n 20 de ani, slaba, la vreo 40 de kile, fara... si fara... s-a trezit sa zica mai mult, k de, avea experienta... pai ea nici nu mergea cand io stiam ce-i aia rochie de mireasa si cu ce-mi sta bine...
Si zau k nu-mi pare rau ca DD m-a inzestrat cu 105 cm bust ! Daca mie nu-mi pare rau, cum sa-i para sotului ? (aviz Krelia )

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Io am azi motiv de bucurie! Sunt fix 3 ani de cand sunt cu tzutzu meu, fix 6 luni de la nunta si avem aproape 3 luni.
Atat de repede trece timpul...
Daca ar mai exista si carciuma unde ne-am cuplat (Mash), ar fi fost super! Super carciuma era!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20718;29/st/20060803/dt/7/k/6724/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev214pr_.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by contactnicole

Ideea cu griul mi s-a parut super, cred ca o adopt! Vedeti cat de folositoare-mi sunteti ?

Vezi ? eu o aplic pt k preotul bisericii are vreo 50 de porumbei... si daca nu mor de gripa aviara, D-ne fereste, vin si pe ploaie, Olgutza, ca prima oara cand am fost la biserica ploua cu piatra si ei, saracii, tot se bagau in seama. Si apropos, cu intarziere, La multi ani si sa-ti dea DD un bebelin sanatos !

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

offf...Raza, nu ma speria...eu am mai mult de 105 cm la bust...si-s si micuta.
Inca nu am inceput sa-mi caut rochita.
Probabil ca ar trebui sa ma inarmez cu multa rabdare ca sa nu ma iau in clont cu tantiile "bine-voitoare".

Adica...de ce sa mint...am patit-o si eu la singura rochita de mireasa pe care am vrut s-o probez...Mi-au zis alea clar ca daca vreau fusta sa vad cum imi vine, ok, dar in corset n-am nici o sansa sa intru.

Atunci nu m-am suparat dar daca mi se intampla asa peste tot...are si rabdarea mea o limita.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by voicu_bebi
si voi nu va mai certati ,ca aici suntem sa ne zicem fiecare parerea despre nunta cum am vrea sa arate evenimentul in sine, nu sa ne certam despre preturi.

Eu doar imi spun povestea... si crede-ma, faza cu preturile, pt mine e un fel de provocare... ca de, buzunarul nu permite, dar vichendul da. asa ca sambata bat magazinele si gasesc preturi mici, care in alta parte sunt cu 50-200 mii mai mari. la prima vedere nu pare mult, dar uite, in loc sa-mi iau pernuta pt verighete cu 250.000, o iau cu 100.000 si cu restul fac altceva.
Si cine vrea preturi mici, sa ma anunte.

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rallu

Dar daca ai organizat totul la preturi maxime si totusi nu-ti permiti sa faci petrecere fara dar... Ce faci?

E, chiar vreau sa stiu si eu raspunsul !...

Raza de soare

Mergi la inceput