Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 24
krelia spune:
Face cineva donatie de pectorali???
Ca eu primesc....cu cea mai mare placere...sar'naaaa!!
sau apelez la tzatzaru' artificial al lu' SunSmile ...ma inscriu la coada...ca ie scump dom'le...(de fapt...sunt io zgarcita....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
suede spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by voicu_bebi
si voi nu va mai certati ,ca aici suntem sa ne zicem fiecare parerea despre nunta cum am vrea sa arate evenimentul in sine, nu sa ne certam despre preturi.
Eu doar imi spun povestea... si crede-ma, faza cu preturile, pt mine e un fel de provocare... ca de, buzunarul nu permite, dar vichendul da. asa ca sambata bat magazinele si gasesc preturi mici, care in alta parte sunt cu 50-200 mii mai mari. la prima vedere nu pare mult, dar uite, in loc sa-mi iau pernuta pt verighete cu 250.000, o iau cu 100.000 si cu restul fac altceva.
Si cine vrea preturi mici, sa ma anunte.
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Draga mea,
Eu sunt cu tine..zi-mi ce gasesti!
Zambeste..maine poate fi mai rau!
suede spune:
quote:
Originally posted by krelia
sau apelez la tzatzaru' artificial al lu' SunSmile ...ma inscriu la coada...ca ie scump dom'le...(de fapt...sunt io zgarcita....
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Si..cat mai ia artificialul?
Zambeste..maine poate fi mai rau!
Raza de soare spune:
quote:
Io nu ! Sigur nu !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
krelia spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Daca ar mai exista si carciuma unde ne-am cuplat (Mash), ar fi fost super! Super carciuma era!
Sa nu-mi spui ca era aia de pe ferdinand..ca mor.....
26 august 2006
26 august 2006
Rallu spune:
quote:
Donez eu, donez eu....
Chiar am fost candva la o clinica de chirurgie plastica sa vad daca se pot micsora.
Mi s-a zis ca e posibil dar rezultatele nu sunt la fel de multumitoare ca la marire. Raman semne si nici nu se mai vad asa misto.
Solutia...m-am obisnuit cu ele si acum chiar imi plac...le scot la inaintare de cate ori am ocazia.
Ca sa nu mai vorbim ca rar mai gasesti in garderoba mea o bluza pana la baza gatului (pt. perioadele calde).
Deh...trebuie scoase si dotarile in lume.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Mariana I. spune:
buna ziua fetelor...
off... nu mai este nici o luna pana la nunta si ma iau emotiile... azi noapte am visat ca eram in drum spre restaurant si eram in mireasa numai ca nu aveam parul facut, nu eram machiata, nu aveam rochia prinsa bine, eram in papauci... si dupa aia m-am trezit speriata... oi fi paranoica??
fotohttp://it.pg.photos.yahoo.com/ph/marignatov/my_photos
krelia spune:
quote:
Originally posted by suede
Si..cat mai ia artificialul?
cica..800.000 ... alea 2 kestii care ti se lipesc de dumnealor..daca am inteles bine....
26 august 2006
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Mariana I.
buna ziua fetelor...
off... nu mai este nici o luna pana la nunta si ma iau emotiile... azi noapte am visat ca eram in drum spre restaurant si eram in mireasa numai ca nu aveam parul facut, nu eram machiata, nu aveam rochia prinsa bine, eram in papauci... si dupa aia m-am trezit speriata... oi fi paranoica??
mah, io cre' ca tu esti normala...io s-ar putea sa fiu aia paranoica...care nu visez nimic..si dorm ca valiza-n gara..nestresata...nenimic...dar..de fapt..se intelege..de vreme ce tu mai ai o luna..si io...7, nu?
cand vom mai avea noi, astea..tarziile...1 luna..pe tine o sa te daora la bashketzi
26 august 2006
26 august 2006