Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 10
krelia spune:
vad ca voi jonglati doar cu o luna..pentru invitatii....eu, m-am gandit la 2, max. 3..avand in vedere ca eu fac in august si as vrea ca prin mai sa apuc sa le dau...macar sa-si faca oamenii socotelile inainte de concediu..nu?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
suede spune:
quote:
Originally posted by krelia
vad ca voi jonglati doar cu o luna..pentru invitatii....eu, m-am gandit la 2, max. 3..avand in vedere ca eu fac in august si as vrea ca prin mai sa apuc sa le dau...macar sa-si faca oamenii socotelile inainte de concediu..nu?
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
La tine da,ca e vara..la mine merge in august/septembrie..tinand cont ca e in octombrie...
Vreau si eu steluta!
Zambeste..maine poate fi mai rau!
a.cicel spune:
quote:
Ai si tu dreptate...ca vorba ta..vine si perioada concediilor. La mine cea mai tare faza a fost cand m-a intrebat cineva pe ce data e nunta. I-am spus si isi facea deja socotelile..."A deci e dupa salaru' din februarie". AM inceput sa rad si i-am spus ca special am pus-o dupa salariu, ca majoritatea lucreaza in armata si 15 e ziua de salariu.
9+
POZE
SunSmile spune:
Haoleuuu...ce rememberuri cu invitatiile astea. Noi le-am dat in august si nunta a fost pe 25 sept.
Ooana fu mishto la intalnire! Nici nu se putea altfel, cu o gashca de nebune! Data trecuta au uitat aparatele foto..acum am avut vreo 5 si poze...mai slabutz! Deci iti dai seama ca s-a stat la povesti "la greu". Apropos..Madam cumatra Kreliutza e o tipa sexoasa. Iar Ralu m-a vrajit cu un super decolteu...mai vreau ...
Hai pupici
Editat: Multam Pliciulici. Macar tu..diseara iti dau si eu ce am...
Mariana I. spune:
quote:
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
si eu am dat invitatiile cu doua luni inainte, asa fiecare isi face socoteala. nici mie nu prea mi-a cazut cu tronc cand am primit invitatia cu 2-3 saptamani inainte si aveam alte cheltuieli programate...
Raza de soare spune:
Eu in februarie recuperez niste bani imprumutati ( dar stau bine acolo unde sunt ) si facem invitatiile... si le dam inainte de Pasti... tot asa, sa mai pastreze lumea bani dupa sarbatori... si nu vreau sa risc sa zica nu stiu cine k ar veni dar tot pe 3 mai are o nunta... asa k le dau cu 2 luni inainte... chiar 2 juma' !...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
krelia spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Apropos..Madam cumatra Kreliutza e o tipa sexoasa.
Mooooooooaaaaaaaamaaaaaa...ce "complement"...pacatili mele...iar imi iau nasu' la purtare..ai auziti trancule..sa nu mai zici de mine ca-s asa si pe dincolo...tzatzo
SunSmile, sar'naaaaa (nici cu tine nu mi-e rushinik ...si nici cu celelalte fete pe care le-am cunoscut..andreea_trend (cu care am impartit o camera speciala ....niccostea & elara - 2 tipe simpatice si linistite (sper ca nu v-am zapacit prea tare....noi, astea vorbarete, madam Brave, care are neshte oki si-un par...apropos de decolteuri...de kateryna ce zici?
26 august 2006
krelia spune:
Dictionar moldovenesc....sau....Cuvantelnic moldovinesc
Cuvintelnic - un fiel di dictionar, cu multi cuvinti, din cari oaminii inteleji si ei si pot.
Miere - Lichid gros, dulsi, transparient, produs di albini or poami cazuti din mar.
Chilot - Nalbituri purtati pisti... rusini or baiet si condusi aerfloturili.
Divina - Fatuci draguti din icoani; fatuci draguti si din afara icoanilor; poati hi si fatuci cari ii acuzati di baiet ca a ramas bortoasi: "tu esti divina!".
Palitura - Lovituri pi spinari; di osandi ca la TSKA Moscova or florisici cari si-o pierdut sieva.
Papusi - Jucareli pentru bebilusi or opinsilii fari calcai, di casi, picari i-o dat fimeia nieputinciosului scriitor al cuvintelnicului.
Batigard - Strajer; baiet tuns la chelii, cu minti multi, cari apari pisiniva di batai; atentii, nu reusesti intotdiauna!
Perji - Poamili din pruni; dicoratiuni-mozaic pi material moali, dicalitatia cuvintelnicului.
Piron - Suruboi cari si bati cu socanu or locu undi trag in gari trenurili.
Tratat - Baiet cari daci vini in bataturi la tini ii dai o vodki sau pajini di hartii pi cari tovarasii domnului siecretar jeneral al PCM Voronin vor sa-l scrii in moldovinesti cu asupritorii di pesti Prut, cari vor sa-i romanizezi cu forta si cari se va siemna la Pasti. La Pastili Cailor.
Dobitoc - Poati fi si animal - bou, magar or alsiva din bataturi; cretin,idiot, tiembiel ca sel pi cari l-au pus kaghiebistii di la Moscova sa faci cuvintelnic intri romani.
26 august 2006
suede spune:
Sa mor io daca va inteleg..ce-aveti cu decolteul fetelor?Parca ati fi barbati...
Zambeste..maine poate fi mai rau!