Bebelusi de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 3

patriciaRO spune:
Fran, este nasol, condoleante... off! ce nasol este sa auzi asa ceva. Ce mult trebuie sa sufere sotiile...
Beatrice, mami de Alex pifos

babygirl spune:
geanina, laura, va multumesc pt retetele de lasagna trimise pe mail.
am pus poze noi. clik pe steluta.

Margott spune:
Buna seara,
Babygirl frumoasa foc Ema. Si ce frumos sta in piciorutze.
Florentina multumim pt aprecieri. Pai, sa ne intalnim ca doar suntem vecine de cartier. Eu il mai plimb prin parcul Sebastian. Tu iesi pe acolo? Cum este dr Stanciu? Este medicul bebelinei?
Loreen da, intr-un studio am facut pozele. Dar a fost mai greu ca David era cam somnoros si nu prea a fost in forma. Plus drumul pana acolo care a durat ceva timp. Cum mai mananca Delia? Zi-mi si mie cum faci sosul de masline, te rog!
Ioana si Gabitza felicitari pt dintisor!
Ruxel la ce dr. te duci la Gr Alexandrescu?
ChrisDun nutritionista lui Teo are si o carte aparuta de ceva timp. NUmai ca mamoria imi joaca feste si am uitat cum o cheama. Iti spun cand imi aduc aminte.
Voi va plangeti de coloana, la mine a mai trecut, ma doare doar cand stau in curent. Durerea mea este localizata la tendonul de la incheietura mainii stangi, si imi da de furca pentru ca nu trece si nu pot sa-l iau in brate pe David , nu pot apuca, ridica cu mana stanga,in concluzie ma enerveaza cumplit!
Cat despre slabit, nu mai zic nimic, ca spre rusinea mea, nu m-am apucat de nici unul. Si ce elan aveam inainte de sarbatori! S-a dus cum a trecut revelionul! De 2 zile bag la greu eugenii, le mai tineti minte? A luat al meu sot, si balotez la greu, dupa care imi pare rau ca mananc. Macar ca nu am mai pus kg.
David in continuare mananca cu tzaraita, lapte bea mai bine, in rest parca tine cura de slabire in locul meu...
La Multi Ani MARIA si TEO!!!!
Pupici si un week-end placut in continuare.
http://community.webshots.com/user/arcultro

tzumpiloi spune:
Buna seara mamici,
Andreea.a , a iesit f buna lasagna dupa reteta " ca la carte" a sotului tau! Multumim!
bebelina mea merge in patru labutze f bine...a facut azi la ture prin sufragerie de m-a ametit!
Mikka, mie mi se pare ok dr Tanasescu. Nici nu prea am avut probleme, doar controalele de rutina...numai o data, la 4 luni a avut febra vreo 3 zile , nu se stie de ce...Mi se pare o tipa deschisa si putin cu capul in nori dar cred ca are si ea multer pe cap! Altfel, de cate ori avem nevoie, ne ajuta cu sfaturi.
Loreen, s-a intors matza? merci de idei!
Cum se mai simt bebeii bolnaviori?

ChrisDun spune:
Florentina, unde in Drumul Taberei? Cumva la Cetatea Histria? Pai acolo e omor, am fost eu saptamana asta sa duc coprocultura Carinei. La parter cred ca e laboratorul de stat, iar la etaj e alt laborator unde poti plati ca sa iti faca analizele. La al doilea era un gardian care facea lista de ordine. Noroc ca n-am avut nevoie sa vin cu Carina, dar la cati copii am vazut pe-acolo pe holuri... care mai de care mai bolnavior...
Ioana, felicitari pentru iepuras! Asa mai zic si eu!
Fran, Dumnezeu sa-i odihneasca pe colegii tai morti! E groaznic! Cumva accidentul cu 3 masini de pe DN1? Ca am vazut azi dimineata la stiri.
Margott, eu n-am retinut cum o cheama pe nutritionista lui Teo, insa mi-a placut ce-a zis.
Stefania, da si tu un semn! Ce face Bumbu? I-ati facut vaccinul antirujeolic? Spune-ne doua vorbulite, pliiiiiz!Sa aveti o noapte linistita!

Ruxel spune:
Margot, il cheama Ionut si nu mai stiu cum. Este o cunostinta de-a lui cumnata-miu.
Ruxel
Bianca

Margott spune:
ChrisDun am gasit numele Mihaela Bilic. Uite www.librariaeminescu.ro/index.php?option=com_catalog&aid=&cid=&did=&eid=&pid=19702&prevtask=&sid=&task=produs" target="_blank">aici
http://community.webshots.com/user/arcultro

ioanailincam spune:
Bey, v-ati culcat? Eu mai bantui pe aici cat ma mai tin balamalele. Vreau sa citesc niste subiecte razboinice pe la ZZ, ca am descoperit acolo niste lucruri "interesante". Mi se pare absolut aberant cum se poate certa lumea ca la usa cortului. Eu am oroare de conflicte, mai ales verbale si de multe ori am pierdut ca am preferat sa tac decat sa arunc cuvinte grele. Dar poate nu va intereseaza
Vasazica am pipait si eu dintzosul si se simte la deget. Iar Mogaldea pur si simplu il iubeste cu limba. Atata il mai "pipaie" cand cu limba cand cu degetul ca-mi vine sa rad de ea. Ma gandeam la bietii nostri copilasi, cum trebuie sa indure ei lucruri noi si nummereu placute de cand se nasc. In fiecare luna mai apare cate ceva in viata lor. Concluzia? Cred ca de-asta si se nasc cu putina putere de intelegere ca daca mie mi s-ar intampla atatea lucruri intr-un an as fi de mult la Socola. Hai ca am ajuns si filizoafa.
Am facut si poza la iepuras, daca sunteti cuminti si apareti in peisaj, poate v-o arat. Pa, pa!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

elisor spune:
Buna seara!
Andreeatatan, Monu, margott, Mercedes multumim de urari.
Monu simpatica bebelina ta cu mustaciosii, imi si imaginez cum le fixeaza mustata si ce le-ar mai smotoci-o
Mercedes nici eu nu mi-am depus dosarul ca cei de la mine de la personal (unde lucreaza chiar sotul meu) se misca ca mormolocii, inca nu sunt gata adeverintele (e drept ca le fac pt. vreo suta si ceva de mamici, mai trebuie date si la director pt. semnat), asa ca doar pe marti-miercuri sa ajung si eu la primarie. oare pana cand se pot depune ca sa se ia banii in timp util?
Ioana bravo voua pt. dintisor, ne-ati luat-o inainte
Gabitzam si voua felicitari pt. al 2 lea dintisor si pt. "mersul la sol", cred ca e asa nostim, sa nu te sperie intr-o zi cand te trezesti cu el langa tine si atentie la picioare!!!
Margott vazut una bucata David de studio si placut tare mult la voi, un loc in carnetelul de bal?! dar si tu arati f. bine.
Florentina noi papam Prodlacta cu bifidus, ii place mult, chiar daca stramba din ochisori. Eu fierb separat legumele de carne, dar asta pt. ca asa m-am obisnuit, habar n-aveam ca asa trebuie, dar ce au daca fierb impreuna?
Ruxel si eu sunt la fel, m-am saturat acasa, dar nici la servici nu m-as intoarce, nu la al meu, unde au plecat pe capete si munca s-a redistribuit la cei ramasi, iar salariile stau pe loc de 2 ani.
Tamar nu se dau bani in plus ci sunt aceeasi ca si pana acum, doar ca e altul distribuitorul, ca sa zic asa...
Beatrice as sta si eu pe net toata ziua daca mi-ar permite timpul si nu cred ca m-as plicttisi, as uita si de mancare si de tot, m-as duce invartindu-ma prin magazine (boala mea) dar sunt in galeata cu finantele a la long time, sau teatre sau...sau, dar vezi tu multe se invart in jurul banilor si timpului si parca nu mai am de nici unele.
Si iarna intradevar e si o stare care...apaasa, pe creier, pe kilograme...
Loreen am stat pana la 5 in noaptea noastra, iar azi noapte cand am zis ca ma culc si eu ca tot omul, ca se culcase Bianca si am profitat s-a sculat la 2 si s-a mai culcat la 5. Nu stiu ce sa mai incerc cu ea, ori se lungeste ora de culcare pana in creierii noptii ori se scoala cu ceas intern in creierii noptii. De la Sonia nici un semn...pai eu la cine mai ma uit in poze?
Andreea.a nu prea ma dau in vant sa ma trag in poze de cand cu tonajul asta, dar cu prima ocazie promit.
Andreeaatan, da-o in m..a de viata, dar nu-s normali chiccoistii astia, te-ai uitat si pe talpa poate aveau una bucata aur numa buna la platfus . Eu am papucei chicco cu talpa mai sus mentionata, i-am primit de la cumnatica care si-a crescut copiii doar in chicco si beneton (snoaba pana in maduva oaselor) si sunt f. multumita de ei, dar daca particularizez am niste draci pe ei ca mi s-a stricat caruselul si nu cred ca a mres o luna. Cum zicea si Loreen de Leonardo si eu am vazut inainte sa o am pe Bia niste papucei superbi la ei pt. bb si asa cam pe la 70-80-90 ron.
Cornelia si Bia isi tine picioarele ca Chaplin si iar incep sa-mi vina piticii, mai astept sa vedem, dar orice ati zice eu nu sunt 100% impacata.
Fran imi pare rau sa aud de nenorocirea colegilor tai, socul e foarte greu de suportat, nu stiu ce sa zic, condoleante familiilor, cand sunt implicati copiii durerea e incomensurabila, putere sa accepte sa traiasca mai departe...nu pot pricepe cum de 16 ani nu suntem in stare sa avem autostrada, nu mai zic nimic...
Ioana scuze pt. roman, dar daca nu mai apuc sa intru zilnic am multe de spus.
Bravo tie pt. cum aratai graviduta, Ana e o bomboana de bb!
Beatrice scumpic foc Alexutul dormind in campul muncii (rotobil)
S-ar putea sa m-ai ma intorc, daca nu noapte buna sa aveti ca eu nu prea cred, mi-am invatat deja lectia!
Eli, Bianca & Andreas

Florentina G spune:
Margott, pe vremea asta nu prea mai iesim in parc. Eu o scot pe Maya la plimbare cam de doua ori pe zi insa imi fac drum pe la piata sau in vizita pe la vre-o prietena . Bineinteles ca m-as bucura sa ne intalnim... daca stai pe messenger iti dau ID-ul meu si stabilim pe loc! (ID florentina_ghita - si pt. cine mai e interesat)
Chrisdun - da, de policlinica Cetatea Histriei era vorba. Eu nu am fost niciodata acolo, bine ca mi-ai spus. Noi nu avem medic de familie si trebuie sa platim analizele. Ai zis ca este si un nivel privat, chiar si acolo este aglomeratie?
Tocmai ce am pus-o pe Maya la somn si acum ma duc si eu sa-mi fac
Revin.....
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra