Bebelusi de mai-iunie 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 2

ioanailincam spune:
Bey, io cred ca am nascut copilul perfect. Azi-dimineata am gasit un dintzos, dar nici urma de simptome: a dormit noaptea (ma rog, cu trezirile pe care le are mereu, uneori ma multe, alteori mai putine), nu febra, nu diaree, nu maraiala, nu nervi. De-aia ma tem de al doilea ca de alta aia, ca mi-e ca se razbuna soarta!
Ma duc sa dau de mancare la iepuras.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

ioanailincam spune:
A, sa nu uitt: vad ca mamicile de Canada ne-au uitat! Olga, NewMami, Nelia, pe unde sunteti? In ritmul asta ne injumatatim rapid. Si nici prospaturi nu prea mai intra... Pa!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

loreen spune:
Ioana felicitari...e loterie curata aia cu al doilea copil,n-ai de unde stii...incercarea moarte n-are...
Las' conversam noi doua pana ne plictisim ca sigur or sa vina si celelalte...
A...cu Androix am avut senzatia ca s-a suparat cand cu dosariada stimulentului si indemnizatiei...de-aia am zis sa lase supararile si sa-mi spuna si mie cum i-a iesit tortul
Ruxel bravo si voua ca sunteti bine...aia cu picioarele strambe e fabulatia dr....sa-mi arate mie copil mic cu picioare drepte si-l mananc...cu sau fara premergator
Las ca si eu m-am plictisit acasa si de-aia tot n-am chef sa merg la munca poate si unde stiu ce ma asteapta...Ma invart cat ii ziulica de lunga prin casa,ma mai impiedic de una alta dar nu suficient de tare cat sa pun si suflet...Nu stiu ce naiba am de la o vreme...probabil ca dupa ce incep serviciul nu o sa mai am timp de stat...pe ganduri...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Florentina G spune:
Saluatre!Maria Monica
si
Theo
Noi ne-am trezit azi pe la 10, Maya a mancat un pic de galbenus de ou cu iaurt si apoi un iaurt intreg simplu. Ati incercat Iaurtul Bifidus de la Prodlacta? Noua ni l-a recomandat pediatra si vad ca Mayei ii place foarte mult!
Acum am pus niste carnita de vita pe foc sa ii fac o supita. Chiar, voi fierbeti separat legumele de carne cand faceti supa? Asta a fost primul lucru care m-a intrebat Dr. Stanciu cand am fost la el zilele trecute. Asa faceam si eu inainte numai ca in ultimul timp incepusem sa le fierb la gramada, ma gandeam ca suntem mari de acum si nu mai e nevoie...dar uite ca nu faceam bine!
Ioana, Anei. Bine ca nu s-a sperait tare. Ei uita repede, mai rau e pentru noi ca ne facem procese de constiinta! Si Maya a luat o busitura ieri. I-am luat un fotoliu care se umfla si a sarit din el direct pe burta. A plans un pic dar i-a trecut repede. Cand am incercat sa o pun din nou in el nu a avut nici o reactie, semn ca nu a fost chiar asa de rau!
Loreen, nu te mai gandi atata la motanul ala! Daca nu-l vezi pe afara poti sa fi sigura ca l-a luat cineva in casa! Eu ma asteptam sa te trezesti cu el la usa aseara ca tare isteti sunt si te repereaza imediat!
Va pup pe toate si va doresc sa aveti parte de un week-end frumos!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

Florentina G spune:
WOW! Pana am scris si rescris eu... ca mi-a ramas laptopul fara curent chiar cand sa trimit mesajul... au aparut si noutati!
Felicitari pentru dintisor Anei! Acum o sa rada si cu dintii nu numai cu ochii !
Ma duc si eu sa bag o cafea ca vad ca a adormit Maya! Sper sa o tina macar 10 minute!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

fran spune:
Buna !
Florentina-pana la urma ai fost cu Maya la analize? Ma gandeam sa incerci sa cumperi dispozitivul ala de luat din degetel si apoi cred ca ii poti face la orice laborator...Eu asa am vrut sa fac, da' intre timp au primit dispozitive astia de la Grozovici.
Ne-au iesit si noua analizele- cu Ca e aproape de limita maxima-10,6 (cica era de asteptat la cati dintisori au aparut sa aiba destul -n-am stiut ca si asta e un indiciu), in schimb are hemoglobina si hematocritul sub limita-usoara anemie ziceau astia de la laborator. Am inceput sa-i dau iar Fe, desi inca nu am apucat sa vorbesc cu pedi- I-am dat aseara ca destepta 10pic din prima- si de atunci n-a mai facut kaki Si stiam ca se constipa- sa o iau treptat...
Loreen-cum mey ai aruncat pisica? Si Bianca ce a zis? Exista pe la farmaciile veterinare spray-uri repelent pt. ele-dupa ce dai intr-un loc sigur nu mai fac pipi acolo. Gasesc alt loc...
In alta ordine de idei noi suntem varza- ca tot a fost ieri vineri 13. N-au murit aseara 2 colegi de serviciu intr-un accident de masina- iar al treilea e la urgenta in coma-se intorceau dintr-o delegatie. Toti aveau copii iar unul statea pe aceiasi strada cu noi si avea o fetita de un an jumatate...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

ioanailincam spune:
Pe unde sunteti, mey? Gatiti, stati cu sotii, nu? Eu stau pe DC. Nu am mancare, nici chef sa fac, barbatul e la fotbal, copilul doarme. Ce poate fi mai frumos?

gabitzam spune:
Ufff, Fran, dupa asa o veste ce mai poti spune? Dumnezeu sa-i odihneasca!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

gabitzam spune:
De azi dimineata m-am uitat mai bine in gurita lui Andrei si se pare ca a strapuns si al doilea dintisor si el tot n-are nici o treaba
Da, Ioana, eu am mincare pe foc. Ficatei de pui cu sos si piure de cartofi Se face dupamiaza pina mincam prinzul, ca am avut de hranit si eu iepurasul. Care a halit azi de m-a spart, cred ca 250 de grame de piure cu carnita.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

Florentina G spune:
Of Fran, ce cumplit...! Doamne cate rele se intampla in lumea asta, parca din ce in ce mai multe!
Nu am ajuns vineri la analize din multe motive .... cred ca de la vineri 13 ni s-a tras! Unul dintre ele a fost ca nu am gasit nici un laborator mai aproape de casa unde sa-i ia sange din deget. N-am stiut de acel dispozitiv.
Oricum am gasit un laborator prin Dr. Taberei unde o sa merg luni la prima ora. Abia astept sa aflu odata care e problema! Patricia cum se mai simte? I-ai zis tu bine "Iepurete" - cred ca e in topul dintosilor!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra