Bebelusi de iulie-august 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sa va mai spun ce mai putem si noi:
Sta in fundic bine dar tot mai cade pe cate o parte, apoi isi pune si isi scoate suzeta (aka the nuk nuk :))din gura, daca o vede pe pat se taraste pana la ea(daca nu e departe)si o baga in gura.Apoi se joaca cu jucarii pe care le pune dintr-o mana in alta si sta bine in picioare daca e ajutat dar nu pasaste.

Nu prea vorbeste insa :( scoate tot felul de sunete si chiote dar nu mama sau tata sau orice alt cuvant.Sper sa inceapa si el curand...

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Din 18 ianuarie incepem si noi diversificarea. Am niste emotii!!!

Ce jucarii le-ati cumparat bebeilor pentru a le baga in gurita (nu ma refer la inelul pt dentitie). De cauciuc sau din ce material si de la ce firma? Ca Petra tot baga in gurita.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Baiatul meu merge in patru labe .

Monai eu stiu ca mazarea se introduce dupa 8 luni facand parte din categoria legumelor care baloneaza alaturi de brocolii si conopida. Cat despre anticorpi nu are nici in clin nici in maneca cu faptul ca suge. Anticorpii sunt la bolile contagioase nu la rosu in gat si Mihnea a facut rosu in gat la 3 luni dar i-am dat nurofen 2,5ml timp de 3 zile nicidecum antibiotic ptr ca era vioi si nu facea febra.

Schema noastra arata cam asa:

Dimineata la 6-7 200 ml de lapte;
La 11 piureul de fructe 200g;
la 14 piureul de legume 150g;(vreau sa tindem catre 200g)
la 18-19 laptic 200 ml sau cereale groase dar la bibe;
Dupa baie 230 ml lapte cu cereale dar subtirele.
Si noaptea se trezeste odata la 3-4 ptr un bibe de lapte 160ml.

Fructe introduse: mar, para, caise, piersica, banana, struguri, afine, ananas.
Legume introduse: morcov, pastranac, patranjel, telina, ardei, rosie, dovlecel, cartof dulce.
Branzica calcica si 2,5 ml de ulei de masline la fiert in supica fara sare si zahar de nici o culoare.
Bem apa si ceai de la Humana si Milupa granule.
De maine introducem si carnita si de miercuri bagam si iaurtul.
Dupa 7 luni jumate bagam out si alte legume si ficatel de pui.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mamini daaa aia chiar ca o poza de afis incerc acu sa le redenumesc sa le dau niste explicatii la pozele alea ca dupa aia uit.
Adriana bravo lui Aidan ca papa de toate !!! Eu tocmai am esuat cu pranzul dar mai incerc cand se trezeste ca am pus out azi in piureul de legume.
Monica felicitari lui Mihnea pt mersul in patru labe!!!!!!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Codruta eu i-am cumparat niste jucarii de silicon speciale de bagat in gurita d ela dysnei si mai sunt niste jucarele dintr-un plus special de fapt e mai mult un fel de prosop de la chicco si nuk de bagat in gurita. In general jucarii la care sa nu se desprinda ochii, nasul etc sa nu le inghita.
Plus ca acuma il pasioneaza toate jucarele muzicale.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mamini, esti draguta dar eu nu sunt curajoasa deloc, toata ziua ma tem si eu de tot felul de lucruri.Cand e vorba de mancare insa, cu iaurtul am incercat la inceput putin de tot sa ii dau sa vad daca nu face alergie si nu a facut.Atunci am decis sa ii dau cate un pic zilnic ca desert, dar nu de adulti, e de bebei si copii si este ambalat in parti mici de 50g.
Nu a facut alergie la nimic, dar nici noi nu suntem alergici la nimic.
Am incercat si mancare de-a noastra si i-a placut tare mult, ii place mancarea cu gust, nu suporta sa nu fie putin sarat sau putin cu condimente.E baiatul lui ta-su :)
Nu exagerez cu nimic insa vreau sa cunoasca cat mai multe gusturi.
Bubitele ce le-a avut zilele trecute au fost intr-adevar de la Oragel, cum am incetat sa ii mai dau cum au disparut si bubitele.

Monica, felicitari, super, sper sa urmam si noi :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Giana, ce pireuri am cumparat eu de la Hipp NU AU ZAHAR. De la Nestle nu am gasit nimic fara zahar la Sensiblu-ul din orasul nostru.

Monica-Elena, mazarea nu i-a facut deloc rau fie-mi, am fiert-o bine inainte si ba da, anticorpii au fooooooooooarte mare legatura cu alaptatul.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna!

Andatudor.....si David de cateva zile cand ma vede cu biberonul in mana se pune pe plans si inchide gurita de nu i-o desfac nici cu clestele..Nu stiu ce D-zeu are....
Ai vostrii cati ml. de lapte papa intr-o zi????
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Giana- vad ca te intrebai daca va refuza sanul daca-i dai cereale cu formula.Se pare ca la mine asa este.Azi nici nu-i mai dai,ba chiar am sa-i cumpar cereale fara lapte.
Sunt mai linistita ca a supt la 3 ,obligat -fortat la inceput,dar pana la urma a papat un san.Si a mai mancat pe la 5 si ceva.Off,prin ce am trecut,ce ti-e si cu diversificarea asta,ca bine spuneai tu odata Giana,mai bine ii dadeam sa suga pana la 18 ani!

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Deny-al meu n-a facut niciodata asa,de aia eram speriata,de asta cred ca a dat cu nasul de cereale cu formula care sunt mai dulci,dar gata,am decis,s-a lins pe bot!!
M-a facut azi sa-mi gust si laptele,eu care credeam ca n-o sa fac in veci asta!! De credeam ca-mi si matele din mine.Dar a fost OK,are gust de lapte si nici nu e prea dulce!!

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput