Bebelusi de iulie-august 2005 (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Simona esti o fericita! Ai baiat mare .. spune mama, bea apa ... eu ma rog inca de Rares sa spuna "mama".. se chinuie, scoate tot felul de sunete, dar nu ii iese decat "baba". ii tot explic ca inca nu's baba, dar ...Bianca spunea foarte frumos "mama" pe la 3 luni jumate, 4 ... acum vad ca a uitat si ea...

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

ce va pasa aveti bb-ei mari....noi se pare ca facem parte din categoria celor mai puturosi .. de povestit avem chef doar dimineata la 4 ca doar atunci ne trezim ..... si mai adormim numai pe la 6 sau 7, si povestitul il apuca doar cand e singur....ceea ce se intampla f. rar caci avem probleme cu "singuratatea"

in schimb stam bine, spun eu - iar alte voci mi-au spus ca fac o gresala, cu umblatul .... daca sta pe spate si il tin de maini, uneori ii trebuie putin ajutor, alteri deloc.....se ridica in picioruse si vrea tip-top ... mai greu e ca toata ziua vrea tip -top si deja ma doare spatele de atata aplecat, si strabatem f. mandrii toata casa asa ..... nici in fundut nu vrea sa stea singur.....caci cade in nas....si asta fiindca e foarte incantat de picioare sa si le pape .... se mai intampla sa uite de ele cand vede ceva la tv. si atunci sta singur da nu il tine mult....si poate si fiindca nu are putin de astampar se suceste, se invarte, vede ceva se intinde sa ajunga la obiect, e mereu in miscare

iar de cateva zile daca sta sun babygym se trage de jucarii sa se ridice in fund ..... si exrseaza saracul la ridicatul in fund din laterala.....dar inca nu are succes si tare se enerveaza

cam atat de performantele noastre .... dar nu e bai va ajungem si noi din urma

va dorim o zi buna

peca si niko(23 iulie '05)
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Fetelor, in legatura cu rosul in gat vroiam sa va povestesc. Poate mai tineti minte ca m-am plans mai demult ca a facut Sara rosu in gat, dupa spusele medicului de familie, desi ea e alaptata, ar fi trebuit sa aiba anticorpi, plus ca eu nu am obisnuit-o cocoloshita. Si mi-a dat pentru tratament suspensie de ospen, de 2 ori pe zi. Am apucat sa-i dau putin in seara aia, foarte greu si nici jumatate din doza prescrisa, pentru ca nu primea lingurita, seringa, nimic la vremea respectiva. Si am dus-o la pediatra a 2-a zi, am avut eu un feeling, pentru ca nu avea nici un simptom, doar era mai agitata noaptea(deci nu tusea, febra, lipsa pofta de mancare). Si pediatra mi-a zis ca bebelushii au o coloratura anume a gatului, se poate confunda usor cu roseata, dar pana la varsta de 1 an nu te poti uita in gatul copilului si sa pui fara ezitare diagnosticul de rosu in gat.Deci am lasat balta orice tratament si Sara, multumesc lui Dumnezeu, a fost OK, cu exceptia perioadelor de modificare a programului, cand e mai agitata, ca orice bebe.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Salutare, gagici!
Mesajul anterior l-am scris ieri, dar nu am reusit nicicum sa-l trimit. Vroiam sa va povestesc de cum merg lucrurile cu diversificarea la noi, dar nu prea am ce. Sara greu papa cam 40 gr pireu, in ziua cand ii introduc un aliment nou ii place, apoi isi pierde interesul. Am inceput sa-i dau si dimineata pireu de fructe (mar, piersica), dar maxim 30 gr papa.
Culmea e ca daca-i dau Hipp papa si 60 gr, vad din notitele mele. Eu m-am dus cu un aliment nou la 2 zile, asta pentru ca nu mi-a facut nici o alergie. Avem la momentul acesta introduse: cartof, telina, morcov, dovleac, mazare verde. VBreau sa stie cat mai multe gusturi, dar pur si simplu se plictiseste repede. Cred ca-i o rasfatata ca ma-sa.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Din cate am vazut eu,toate borcanasele de la Hipp cu fructe au zahar.Probabil de-aia ii plac Sarei mai mult.Cele de la Nestle sun fara zahar.

Dani a papat azi foarte bine,slava Domnului,am scapat de talente la masa!Sper sa-l tina!!! Binenteles papam cu racheta jucarie ca altfel...

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Salutare! Aseara i-am dat lui Andrei Peritol la culcare, desi mi-a adormit pe la 12, parca a domrit ceva mai bine nu s-a mai trezit asa de si nu plangand. A inceput sa planga la 7 dimineata cand i-am facut laptic ca i-ear foame, l-a papat l-am intors pe burtica si a adormit din nou pana pe la 9 si ceva..uraaa si am dormit si eu putin mai mult azi. Dimineata mi-a papat branzica cu mar si cereale ca era cam acru marul, nu mult vreo 70-80 gr cred si abut sucul. Acum sa vad daca imi mananca piureul de X legume si out.

AM pus poze mai mutl sau mai putin noi in sensul de recente in Albumul 6 luni. Enjoy cine doreste sa le vada!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

AJUTOOOOR !!!!!
Andreiutzu refuza sanul.Mi s-a intamplat prima data aseara.Plangea de foame dar nu voia sa suga!!! Mi-am dat seama ca-i era foame pt. ca i-am facut 90 ml de cereale si le-a halit,apoi i-am mai facut 65 si le-a papat si pe alea( cred ca daca mai aveam mai manca!!!) Si i le-am facu mai groase ,pasta,ca el mananca numai cu lingurita!!!
Iar azi nu papa deloc san(decat azi noapte la 2 si azi dimineata la 7-si nici atunci cu pofta, si nici prea mult).La 10 ii facui banan cu branza -o manca pe toata.Acum de la 10 pana la 2,30 nu mai manca nimic.Incercai de 2 ori sa-i dau,trase de 2 ori si nu mai vru ,ba chiar o data incepu sa planga !!!
Ce ma fac ???? Deci ii e foame dar nu vrea san!!!! Sa fie din cauza cerealelor-sunt mai dulci si au si lapte praf !!! S-a mai confruntat cineva cu probl. asta??? Stiu ca tu,Ema,ai avut astfel de probl.,dar nu ii dadeai nimic altceva decat san,eu daca-i dau atlceva papa!!

UUUUFFFF sunt cu nervii la pamant si super deprimata.Am mai auzit 2 cazuri cand s-au intarcat cpoiii singuri cand mamicile au inceput diversificarea.Nu-mi venea sa cred si uite ca mi se intampla si mie.Sper sa fie doar o toana.Azi nu vreau sa-i mai dau cereale.Sa vedem cat sta nemancat!

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Ioana, vazut poze cu barbatel haios. poza 33 e de mare inspiratie. fa-o sticker si lipeste-o pe masina, sa nu iti mai obosesti degetul propriu in trafic.

MonaI, cred ca ai dreptate, chestia e ca din cite am inteles, poti vedea uneori inflamatia gitului dar nu e relevanta, fiindca nu presupune tratament. asta mi-au explicat aici, unde mi-au spus ca e o idiotenie ca mi-au tratat-o de rosu in git in Ro, mai ales cu ampicilina!!! pe care mi-o daduse pt 3 zile!!! si ca singura problema sunt urechile la copii asa mici si cum Veve are un infiltrat seros in spatele timpanului sting mi-a dat un antibiotic de generatie noua- cu doza unica si sa vedem rezultatul intr-o saptamina.
problema e ca dupa ampicilina aia, burtica ei nu si-a mai revenit, cu toate probiotele si toata smecta bagata pe git. face un kk normal si ma bucur si imi face mai tirziu o spirciiala de ma termina. de mai mult de o saptamina...l-as stringe pe git pe dr ala, din pacate e cel mai renumit si considerat cel mai bun la Pitesti. ma intreb ceilalti cum or fi...
muci are in continuare, parca nu asa de rau ca la inceput- Cati parca zicea ca are aceeasi problema cu micuta ochi-albastri, tot de la inceputul anului...febra vad ca nu mai face, sper sa scapam.

Anda, sper sa rezolvi problema, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, noi papam numai formula.

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele raportez ca azi operatiunea "Hranitul in scaunul de masa" a mers ca prin minune.A papat jumate de borcan de 190g de carme cu legume si 50g de iaurt de fructe - ce ma bucur ca papa acolo ca nu mai vreau sa ii dau sa pape in alt loc.

Am observat un lucru insa: daca papa nu e foarte calda, mai aproape de temperatura camerei papa mult mai bine.Nu cred ca suporta cald pe gingii - puteti sa incercati sa vedeti daca asta e problema la bebeii vostrii.
Apoi iaurtul de fructe il mananca de zici ca n mai apuca ziua de maine.Ii place in special gustul de capsuni, fragi si cirese - ca si lui mami - hihi.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Fetele raportez ca azi operatiunea "Hranitul in scaunul de masa" a mers ca prin minune.A papat jumate de borcan de 190g de carme cu legume si 50g de iaurt de fructe - ce ma bucur ca papa acolo ca nu mai vreau sa ii dau sa pape in alt loc.

Am observat un lucru insa: daca papa nu e foarte calda, mai aproape de temperatura camerei papa mult mai bine.Nu cred ca suporta cald pe gingii - puteti sa incercati sa vedeti daca asta e problema la bebeii vostrii.
Apoi iaurtul de fructe il mananca de zici ca n mai apuca ziua de maine.Ii place in special gustul de capsuni, fragi si cirese - ca si lui mami - hihi.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

esti super curajoasa- asa cum ne-am obisnuit, ii dai deja sa pape de toate si e misto ca nu iti face alergie( capsuni, fragi, iaurt din lapte de vaca...)eu cred ca in citeva luni papa mincare de-a voastra, numai fara condimente. bravo. o sa iti fie mai usor.
abia astept sa ii dau si eu fie-mii ceva de papa dar daca nu se repara burtica o sa tot astept...macar de as avea lapte si nu i-as da formula, as fi mai impacata...
sa pui poze cu Aidan la masa sa vedem ce mutrite face...

M

Mergi la inceput