Bebelusi de iulie-august 2005 (47)
Raspunsuri - Pagina 12

delia grozav spune:
Oare mi-au dat-o?
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

delia grozav spune:
Multumesc de raspunsul prompt Adriana. Eu as vre sa i-o iau ca sa nu mai trecem prin etapa sticluta cu tetina ca cu Adi tare greu am scapat de bibe.
Abia pe la 2 ani juma am trecut la canita cu cioc si pe la 3 ani la cana.
Si laptele il bea si acuma pe fotoliu sprijinit, ca a ramas cu ritualul de la bibe.
Legat de intarcare, mai aveti timp destul panala 1 an, inca nu aveti nici 7 luni.
Pe la 8-9-10 luni cred ca va fi mai usor.
O prietena de-a mea a procedat astfel. S-a muls si si-a golit sanul inainte sa ii dea lui bebe, si bebe nu a mai gasit nimic de papa si s-a lasat pagubas pana la urma.
Si eu ma gandesc sa ma opresc pe la 10 luni. La un an sigur ca eu cand ma duc la serviciu incep garzile.
Si planuim sa mergem la mare fara Medeea, doar cu Adi ca sa ne putem ocupa exclusiv de el.... Mai vedem noi....
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Dianami spune:
Dede, hai ca am vazut in direct cum ai luat steluta ...sa o porti sanatoasa si... la mai multe!
Faci cinste?
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia

Dianami spune:
Am mai intrat un pic sa va spun noapte buna!...daca mai e cineva pe aici.
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia

Simonaci79 spune:
Hai ca ma zis ca ma culc dar sunt prea emotionata! Dimineata Mario statea pe o parte cu spatele la mine si deodata il aud zicand clar de tot pa-pa pa-pa ma-ma-ma-ma. Tocmai mancase si se pregatea sa doarma. Eram convinsa ca e o gresala asa ca nici nu v-am zis! Iar acum seara incepe-ba-ba-da-da-da-ba-da-ba-ba si eu ii zic "da, mama" si el repede ma-ma! Clar de tot!!!! Sunt asa de fericita! Dupa aceea a mai urmat o suita de ma-ma-ma-ma-ba-ba-ba-pa-pa etc de mai multe ori. Si tot azi, bea tasu' apa plata cu paharul si el intinde mana spre el. Si se apleaca tasu' cu paharul la el si el se prinde cu ambele maini de pahar si il trage spre el. I-l pune tasu' la gura si ce credeti? A luat o dusca mare de apa si mai voia ca mai tragea de pahar! Am baiat mare, ce sa mai vorbim! Sunt tare mandra de el!
Dede-felicitari pt steluta!
Acusor- multumesc frumos si eu!
Hai ca acuma chiar va las! Pupici multi si noapte buna!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Oana C spune:
Fetelor, multumesc mult pentru aprecierile pt Eva . A crescut f mult
si cred ca ne-am obisnuit cu laudele, asa ca acum ne umflam in pene de mindrie
; deh, ca orice cioara care-si lauda puiul
. Daca o iau pe aratura, sa ma trageti de mineca, pt ca eu sint cam
de atitea complimente.
Adriana, Ioana, intru si eu in clubul , macar asa, ca o ocupatie in afara de
Dede, ce nostima esti . Bine le-ai facut!!! Felicitari pentru a 3a steluta!!!
Adriana, in leg cu renuntatul la alaptat, eu am redus nr de mese/zi treptat, pina am ajuns la 1/zi, si 1/doua zile. Acum nici ea nu prea mai vrea; suge putin, apoi lasa sanul; tot ii mai dau cite putin, pt ca asa reduc presiunea in sani si nu trebuie sa mai pompez sau altceva ca sa nu mai am lapte; se reduce pe masura ce trece timpul de nesupt si eu ma simt f bine.
Diana Mirela, Simona, Dede, noapte buna si voua, fetelor!!!
Cred ca Eva si-a revenit putin. Aseara, dupa ce a adormit pe la 7:45pm, s-a trezit chair inainte de 10pm, ora la care incepe serialul nostru preferat (Numbers); asa ca, pt a vedea serialul in liniste, am adus-o cu noi la tv, in bouncer, cu gind sa o leganam si o sa adoarma; ti-ai gasit cine!!! Cum am asezat-o in bouncer, a inceput smecherica sa rida cu gurita pina la urechi, ca si cum ar fi spus
, stau cu voi la tv. Imediat dupa serial, pe la 11:15pm, a adormit inapoi la ea in patut si s-a trezit tocmai la 8:15am
; a papat un bibe de 180ml si inapoi la somnic pina la 10:30am. Asa-mi place!!!
Si deja i se vede f bine dintisorul din stinga sus; cred ca o sa sparga gingia f curind.
Azi am fost iar la Mall (cel de outlet, nu ala obisnuit) si i-a placut la nebunie; am cumparat o gramada de lucrusoare pt ea, pt anul urmator; acum sint la 75% reducere, pt ca e sfirsit de sezon.
In legatura cu mincarea, Eva maninca f bine mincarea solida, in schimb nu prea mai vrea bibe. Si noi ii dam apa din sippy cup; a tras o data din greseala din ea si si-a dat seama cum functioneaza; asa ca acum o roade, mai trage apa din ea, iar o roade, iar bea apa ... si tot asa.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Oana C spune:
Eva a inceput sa bea si din pahar ; cind ii facem baie, o limpezim pe cap cu apa dintr-un lighenus, cu un pahar; si de citva timp incoace, am vazut ca se agata ca disperata sa bea apa din pahar; il trage cu toata puterea si nu-i mai da drumul pina se goleste; asa ca acum am inceput sa ii aducem paharelul ei special cu apa curata, din care sa bea apa la baie, pina se obisnuieste sa bea fara sa se ude sau macar pina vine vara, ca sa se usuce mai repede.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

mamini spune:
buna dimineata!
Simona, felicitari! ai baiat mare...
la fel si Oanei, Eva e o mica domnisoara, cum iti spuneam si ieri, ai copilas, gata cu bebe!
fata mea s-a trezit ca de obicei devreme, de parca am pleca la muncile cimpului, dar nu mai zic nimic, macar acum se culca seara la un 19.30- 20.00 (?) destul de inconstant, cu cintec, urlaturi, surle si trimbite, dar nu mai e asa nasol ca inainte, dar la 6 si ceva dimineata face ochi si apoi peste zi mai doarme cite putin, la interval de 3 ore...aia e.si se trezeste si peste noapte sa pape.poate cind incepem si noi cu papa o sa fie mai bine.
in schimb, trage cu frenezie de picioruse sa le bage in gura si aproape reuseste ( aseara era sa o comita din nou, de data asta constient si deliberat), baga singura suzeta in gura( cum se nimereste), se invirte si treaza si in somn ca un peste pe toate partile( si asta de mai bine de o luna), sta in popou sprijinita si indreapta spatele...face multe giumbuslucuri de bebe mai mare si apoi isi da cu firma in cap la somn si papa- parca ar avea 3 luni...
dintii se vad asa sub mucoasa, vin si ei dar nu se grabesc- e vreme sa iasa si aia...
cu burtica e cind mai bine cind mai rau...
astept intilnirile cu doctorii de sapt asta( control la ureche, alergolog, control general), si cu asistenta( masuratorile si vaccinul) si cind scapam de toate sa incepem si noi sa papam ceva...
eu incerc sa ma mobilizez cu regimul, dar nu am ambitie nici de 2 bani.
ieri m-a trimis sotul in oras "sa ma spal pe creier" - eu tot nu ma induram sa plec si fiindca sunt reduceri am zis sa probez si eu ceva...f proasta idee.probatul pantalonilor in cabinele alea cu 3 oglinzi de iti vezi fundul si burta de mai multe ori- demoralizant!
mi-am luat un tricou de sport- ca un apropos pt mine insami.
dar plimbarea a fost f buna, de-aia ii recomandam si lui Dede si va recomand tuturor, macar putin fara bebe si desi va va fi dor de copil/copii pina la intoarcere, veti veni alti oameni.
am scris un roman, dar nu stiu daca mai am timp...
o zi buna tuturor!
M

Giana spune:
Moooaaaa...sunt moarta de oboseala...zombi S-a treit de nenumarate ori peste noapte urland.De fapt nici nu deschidea ochii ci urla asa prin somn.Pe semne ca-l durea ceva...dar CE??? Nu vroia nici sa suga...nimik.Il potoleam cum-necum si iar incepea dupa cateva minute....Tot asa.Acum mititelul doarme ne-ntors.De la ce sa fie???
Mai este vre-un bebe care papa san si primeste si cereale cu lapte formula?Eu am incercat doua seri la rand i-am dat cateva lingurite si ii plac la nebuie.E posibil sa refuze sanul?
Dede,multumesc pentru apreciere...intr-adevar a crescut mult,manca-lar mama.Se aproprie de 9 kg mititelul(ca mi-a rupt bratele)
El bea de obicei mult ceai daca ii dau...dar sa fie granulat si indulcit cu lactoza,spacial de bebe.Altfel...am incercat cu tei,musetel...beeeachhh si apa la fel
Irina, eu stiu cand sa ne vedem...?Am adus si eu acasa un carucior ca erau amandoua la mama.In ultimele saptamani numai pe acolo m-am plimbat.Sincer...nu-mi placedeloc caritierul asta.In parc nu am mai fost...cred ca nu-i nimeni.Vad ca azi e putin soare...am sa ies cu carutul dar n-am tinta.Cand vrei,spune-mi si ne vedem
GeorGiana

POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Laura25 spune:
Giana si eu ii dau lui Rares aproape in fiecare seara cate 120-150ml de cereale cu lapte Milumil si dupa ce termina biberonul intotdeauna ma cauta si ma trage de bluza ca vrea san. Nu se culca fara sa suga. Niciodata nu a refuzat sanul decat daca nu ii era foame deloc-deloc sau avea alta preocupare. Eu i-am mai dat lapte praf cu bibe de pe la 4 luni, ca nu aveam intotdeauna sa il satur, mai ales ca ma mai storc si ii mai dau si fetei cate un pic. De cand cu mesele de mancare solida, ziua nu prea suge, dar noaptea tot la maxim 3 ore se trezeste si ma cauta.
Laura de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos