Intarcatul - Help Line

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,

fata mea s-a intarcat singurica desi a refuzat biberonul si suzeta u indarjire. Aveam lapte si putin ma interesa biberonul, am vrut sa vad daca in situatii extreme ar bea. Si cu laptele meu in bibe a facut fitze. \Si la sase luni jumate se trezea noaptea de cel ptuin doua ori pe noapte sa ceara, e clar ca nu ii mai ajungea laptele meu. Si ziua ii dadeam de cate ori dorea.
si brusc a acceptat bibe, am mers in paralel doua saptamani cred si pe 4 ianuarie nu a mai vrut deloc. Eu inca sunt necajita, mi-as fi dorit sa alaptez cel putin un an.
E clar, la mine nu a mai fost lapte suficient pentru ca nu am avut nevoie de pastile, nu mi s-au umflat sanii, am stors eu la cateva zile putin de tot si gata.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ionela, exista tratamente care se impac cu alaptatul. Daca medicul nu are solutii, intreaba un naturist. Si daca ai eruptie cauzata de stres, nu eruptia trebuie vindecata, ci stresul trebuie inlaturat cumva...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

Ionela, exista tratamente care se impac cu alaptatul. Daca medicul nu are solutii, intreaba un naturist. Si daca ai eruptie cauzata de stres, nu eruptia trebuie vindecata, ci stresul trebuie inlaturat cumva...

multumesc frumos, gabi, lucrez "din greu" la asta...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Noi avem un an si o luna si inca vrem tzatzi.La noi altul e baiul...nu adoarme decat la san,altfel e jale mare.Se mai trezeste noaptea dar tot cu tzatzi adoarme la loc.Lapte nu prea mai am,pentru ca doua zile a stat la mama iar mie nu mi s-au umflat sanii.In schimb bea cu mare placere lapte La Dorna,cate o canuta plina.Biberon nici nu vrea sa vada.Nu stiu cum as putea sa-l adorm fara tzatzi

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

Bumbacel, dar sincer, nu e comod asa? Baitza, tzitzi, si somnic... Lili de cand stie sa adoarma si fara san, adoarme greu, si e dezastru pana mergem in camera ei, pana ne culcam, pana mai trage de timp, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

E comod si placut, ca uneori adormim bot in bot amandoi .Dar o sa vina vremea sa ma intorc la serviciu si atunci o sa-l duc la mama si...As incepe sa-l invat sa adoarma si fara.Greu o sa fie...

Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

bumbacel si alex a fost la fel pana l-am dus la mama... adormea numai la san si a fost minunat pt amandoi. A fost suficient sa doarma cu mama si nu s-a mai tezit noaptea decat max de 2 ori... a vazut ca nu sunt eu, a scancit un pic, a papat laptic cu suc de fructe si gata! De vreo 2 nopti nu se trezeste decat o data si speram sa scapam si de asta... n-a fost greu nici pt mine (cu toate ca am lapte la greu de trebuie sa ma mulg), nici pt. el.

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Fetelor, dar ce facem daca n-avem nici o mami la indemana ca sa doarma cu cei mici? Taticii n-ar putea oare sa tina locul bunicii? Pe mine m-a intarcat mama cand aveam un an, cu ajutorul lui tati. Adica adormeam cu tata, iar mama dormea in alta camera. Bun, eu acceptam si biberonul de la 7 luni, imi povestea mama. Lui Vlad am incercat sa-i dau intr-o noapte canuta cu laptic ( ca biberon nici vorba) atunci cand voia sa suga, dar a refuzat-o categoric, o impingea furios si facea un taraboi...asa incat am renuntat.

Mergi la inceput

mona_b, un ajutor e bun... probabil si vlad, ca si alex, pune egal: mami=tzitzi=papa. O sa fie mai usor daca n-o sa te vada...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bumbacel

E comod si placut, ca uneori adormim bot in bot amandoi .Dar o sa vina vremea sa ma intorc la serviciu si atunci o sa-l duc la mama si...As incepe sa-l invat sa adoarma si fara.Greu o sa fie...

Poze

inceputul serviciului in sine nu inseamna ca trebuie sa-l intarci. Gandeste-te ce inseamna pt. bb: mama e plecata toata ziua si nici la tzitzi nu are voie saracutzul. Nu va fi prea mult pt. el? Oricum daca mergi la lucru, nu ramane decat suptul de seara, de care se va plictisi probabil in catva saptamani sau luni singur, fara intarcare fortata. Stiu din propria experienta cand am inceput sa lucrez, mergeam s-o iau de la cresa pe micuta, si cum am ajuns acasa, deja ma cauta sub bluza. Ea avea nevoie de cateva minute de intimitate sa se asigure ca o iubesc si nu am abandonat-o

Mergi la inceput