Intarcatul - Help Line

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

quote:
Originally posted by bumbacel

E comod si placut, ca uneori adormim bot in bot amandoi .Dar o sa vina vremea sa ma intorc la serviciu si atunci o sa-l duc la mama si...As incepe sa-l invat sa adoarma si fara.Greu o sa fie...

bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

inceputul serviciului in sine nu inseamna ca trebuie sa-l intarci. Gandeste-te ce inseamna pt. bb: mama e plecata toata ziua si nici la tzitzi nu are voie saracutzul. Nu va fi prea mult pt. el? Oricum daca mergi la lucru, nu ramane decat suptul de seara, de care se va plictisi probabil in catva saptamani sau luni singur, fara intarcare fortata. Stiu din propria experienta cand am inceput sa lucrez, mergeam s-o iau de la cresa pe micuta, si cum am ajuns acasa, deja ma cauta sub bluza. Ea avea nevoie de cateva minute de intimitate sa se asigure ca o iubesc si nu am abandonat-o

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

gabi, cum s-a acomodat la cresa? cum a fost pt tine luarea acestei decizii? cat a mers la cresa?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Bun subiect! De la 4.5 luni eu merg la serviciu, dar o vreme i-a dat mama lapte muls si eu o alaptam in rest de 3 ori. Acum la 8 luni si ceva nu mai suge decat dimineata si seara, dar asta e hrana ei de la momentul respectiv. Adica suge seara la 8 si se culca si se mai scoala numai dimineata la 8, ca sa suga din nou si mai adoarme apoi inca o ora. Deci e suficient lapte, zic eu, daca nu se trezeste deloc noaptea. (Intr- singura noapte s-a trezit si urla si noi nu stiam ce sa ii facem. Stateam ca prostii si ne uitam unul la altul.... Si asta dupa ce cu prima fetita ne-am chinuit un an si jumatate noptile. Ca sa vezi ce repede te inveti cu binele.)

Dar, la sfarsitul lui martie sunt nevoita sa plec in strainatate la un curs, pentru 5 zile. Am lipsit deja la 3 cursuri si nu se mai poate. Ca atare, va trebui sa o intarc. Habar nu am daca va accepta alt lapte, ca eu nu i-am dat niciodata altceva decat san. Voi incerca sa o intarc treptat, pe parcursul a 2 saptamani, dar nu stiu cum va fi. Si mi se cam rupe sufletul, ca alt bebe nu voi mai avea, asa ca de pe acum la gandul ca voi termina cu alaptatul definitiv.

Ce stiti, Dostinex-ul se poate lua un paralel cu intarcatul "bland", adica sa o mai pun cate un pic la san? Sau odata ce iau Dostinex, nu mai pot sa o pun deloc la san? Nici macar nu imi dau seama daca e o intrebare cretina....

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

inceputul serviciului in sine nu inseamna ca trebuie sa-l intarci. Gandeste-te ce inseamna pt. bb: mama e plecata toata ziua si nici la tzitzi nu are voie saracutzul. Nu va fi prea mult pt. el? Oricum daca mergi la lucru, nu ramane decat suptul de seara, de care se va plictisi probabil in catva saptamani sau luni singur, fara intarcare fortata. Stiu din propria experienta cand am inceput sa lucrez, mergeam s-o iau de la cresa pe micuta, si cum am ajuns acasa, deja ma cauta sub bluza. Ea avea nevoie de cateva minute de intimitate sa se asigure ca o iubesc si nu am abandonat-o

Din pacate bunicii sunt in alta localiate,asa ca inceputul serviciului inseamna ca voi fi "mamica de weekend" .In cazul asta nu vad alta solutie decat intarcatul

Poze

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Mergi la inceput

bumbacel si noi suntem in aceeasi situatie... numai ca alex e acum la 450 km de mine si ne vedem un weekend pe luna...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

victorie!!!!!!!!!

dupa un an si aproape 4 luni alex a dormit prima noapte intreaga! Deci, a fost adevarat ca din cauza ca papa tzitzi se invatase asa! Multa bafta pt celelalte mamici care sunt in aceeasi situatie!

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Noaptea trecuta a dormit foarte agitat, s-a tot trezit cautand tzatzi.Am incercat sa nu-i dau,sa vad daca adoarme iar.Nici chip...N-a vrut fara tzatzi.Mai incercam

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Eu am intarcat-o pe Marina la 1 an si 3 luni.

E drept ca de la 7 luni mai sugea numai dimineata si seara pentru ca incepusem serviciul.

Trebuia sa incep serviciul cand avea ea vreo 6 luni, dar nu vroia nicicum biberonul.
Asa ca am mai luat o luna de concediu fara plata ca sa se invete incetul cu incetul cu biberonul.
Initial bea doar lapte cu vanilie, cu fructe la cutie... dar nu lapte praf.

La 1 an si 3 luni am facut eu o gripa zdravana de nu puteam nici sa respir, sa dorm, ma dureau toate.
Cum ii dadusera si dintii pe ambele partii si imi iritase rau sanii si in plus mi-era frica sa o tin prea aproape de mine,
ca de abia ii trecuse raceala, m-am hotarat sa o intarc. Cel putin pentru vreo 2 zile pana imi mai revin si nu mai eram contagioasa.

Asa ca am inlocuit o masa de seara cu biberonul, apoi una de dimineata si vreo 2 zile nu i-am mai dat.
Cand si-a dat seama ca nu ii mai dau, s-a suparat.
O saptamana a facut greva laptelui. Nu a mai vrut nici un fel de lapte, nici in biberon, nici in canita, nici cu fructe, nici cu vanilie, nimic...

Mi-a parut rau, dar cum nu mai alaptasem de vreo 2 zile nu am indraznit sa ii mai dau ca era lapte statut si mi-era ca o imbolnavesc.

Ca sa imi treaca mai repede eu mi-am legat sanii strans zi si noapte ca sa nu ii las sa se umple din nou.
Dupa vreo 3 zile le-am dat drumul, dar pana seara se umplusera, asa ca i-am muls sub dusul cu apa calda ca sa isi dea drumul,
ca insepusem sa am un nodul.
Dupa ce i-am golit, i-am legat din nou vreo saptamana. Numai ca acum imi era frica sa le mai dau drumul, daca se umpleau din nou ?

Cum am fost la medic pentru raceala, l-am intrebat si de sani. Si mi-a spus ca e prea tarziu sa iau medicamente de oprit lactatia
si oricum nu sunt chiar sanatoase pentru ca au hormoni. Mi-a spus insa sa iau aspirina vreo cateva zile pentru ca antiinflamatoare
si ajuta si daca ma mor sanii.

Am luat cateva zile, dupa care mi-am dezlegat si sanii si pot sa spun ca nu am mai avut probleme.

A trecut cam o luna de cand am intarcat si e totul ok.

Marina adoarme cu biberonul, dar in brate la mama, ca si cum ar fi la san.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ionela, la mine a fost in felul urmator: mai aveam trei luni din CIC cand am vazut un anunt in ziar pt. un post care m-ar fi interesat. La 37 de ani cu doi copii mici nu prea ai de unde sa alegi, oricat de buna ai fi in orice domeniu. Dpa interviu am fost sunata sa incep serviciul peste 3 zile. (3 zile fiind weekendul). fuga repede la analize, la cresa, si nu chiar de luni, dar de marti am dus fata la cresa. Prima zi numai pana la pranz, iar din a doua zi pana la 16. S-a acomodat relativ usor. Organismul meu a trecut de la alaptatul toata ziua la o pauza de 8 ore de la 8 la 16. (avea un an si 9 luni). incet-incet s-au rarit supturile de dupa masa si cele de noapte. La 2,5 ani a inceput sa doarma toata noaptea. Acest moment a coincis cu mutarea fetei la gradinita.

Mergi la inceput

DAr ai avut parte de un adevarat mars fortat, gabi!...

Ne mai laudam cu o noua victorie: a inceput sa manance lapte de vaca cu putina miere... in curand lapticul cu suc de fructe va fi doar desert, asa cum trebuie! Imi spune mama ca cere mititelul singur de mancare si deja a inceput sa faca falcute! Minunat! Pe mine inca ma mai dor sanii, in fiecare seara mai dau un piculet drumu la "robinet"... sunt exact 8 zile de cand l-am intarcat... si mi-e un dor nebun de el!...

ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna seara!

Posibil sa fie inchis deja ac subiect, dar eu incerc.

Si eu doresc sa incep intarcatul, dar nu ma indur inca. Am o fetita de 1 an si 3 luni, careia ii place tare mult titzi. Lucrez deja din ian si tot o adora. Ii dau dimineata si apoi cand vin de la servici, ora 16.30. Abia o asteapta! si recupereaza pana seara.
Problema cea mai mare e ca nu stiu cum o sa procedez noaptea: ma trezeste de 3-4 ori si chiar si de mai multe ori, cand ii dau dintisorii. Imi ia si ceai noaptea, dar sanul e san.

As vrea sa urmez si sfatul lui Gabibarta, dar oare pana cand ma va duce alaptatul?

Si varianta lui roxicucu, e interesanta! Cineva m-a sfatuit sa ma spal cu ceai de pelin si sa-i ofer masa de san , iar ea il va refuza, dar mi-e teama totusi!...

Multumesc ca v-am gasit si poate cineva ma va ajuta si pe mine cu vreun sfat.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput