Endometru,ovulatie,temperaturi -100

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Kitta: Eu cred ca ar trebui sa fie obligatoriu sa faca eco vaginal sa vada daca foliculii > 19-22 mm si daca endometrul > 8 mm!

Apoi nu ar trebui Pregnyl si ISA? Sau ISA si Pregnyl?

Adica daca foliculii si endometrul sunt ok asta nu inseamna ca se si sparg atunci :( Cred ca ar trebui monitorizare prin eco f. atenta :)

Nu stiu daca ti-am raspuns la intrebare dar e ce mai stiu si eu :)

Pumnii stransi tare pentru tine!
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Kitta: din cate am auizt de la celelalte fete care au facut ISA, in ziua respectiva li s-a spus care este valoarea endometrului si cea a foliculului, asadar consider ca inainte de ISA li s-a facut o ecografie. Bafta multa maine dimineata. Iti tin pumnii sa iasa bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Avalone multam fain, da intre timp se rezolva, se dezmetici purceluta si acu-l lasa pe bebe al ei sa pape si-l pupaceste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Aventura, mersi de raspuns! Of, sint asa confuzata si nervoasa acum; sper sa fie bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Kitta, multa bafta sa se prinda bb din prima!
GalinaRodica...ce dragutz! Vedeti ce inseamna instinctul?

Pupici la toate fetele, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

FetelorM-am intors de la ISA pe la 10.30 dar am stat in pat (nu stiu daca ajuta, dar oricum am tras si un pui de somn!). Nu mi s-a mai facut eco inainte, cica erau destul de mari foliculii si endometru in ziua a 10, asa ca nu mai era nici un dubiu azi ziua 12. De dimineata mi-am facut si un test de ovulatie (ultimul ramas prin casa de la incercarile mele disperate dinainte de a-mi desfunda trompele!!!) si a iesit si cu 2 II. Sau ce ziceti oricum iesea asa din cauza stimularii cu Ova-mit?
Sa va zic una de invidiat pe care nu v-am povestit-o pana acum: al meu a avut azi 35 mil. din cei foarte mobili, biochimista a zis ca e f. bine. Eu ca sa-i mai zic ca la spermograma care am facut-o la Medsana a iesit din limitele valorilor normale, adica a depasit-o pe cea superioara de 240 mil/ml, el avand 296 mil./ml. Nu va zic ce cocos e de atunci si azi iar s-a impaunat....Deci, la capitolul asta stam bine asa ca doar Dumneazeu mai ramane sa ne ajute, ca io in rest zic ca avusei de toate azi. Si unde mai puica am avut si un gainat pe geamul din satnga al masinii si cat am dormit am visat si eu un cal. Sau asta s-o fi transmis ca mai visase cineva cal pe aici (ca iar nu ma ajuta memoria!!). Sa nu mai zic de ce zi cu soare este azi in Buc. de iti vine sa-ti iei optimismul la subsuoara si sa o iei de nebuna prin lume crezand ca toate se vor rezolva.
Hai ca va pup de va albesc ca trebuie sa ma pregatesc sa ma duc la ziua unei prietene. Oare sa beau alcool sau sa ma abtin? Cred ca incep sa o iau razna si eu!
Tot Anca pe numele real.

Mergi la inceput

Aaaaa,am uitat sa va intreb: cand se mai poate presta la liber? Adica cam dupa cat timp isi revin ? Noi am recoltat-o la 8 dimineata si inainte de ISA ultima oara sex]joi seara. Dupa cum sunt ai lui, cred ca se refac destul de repede si de multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Kitta, Sa fie intr-un ceas bun!
Dr. meu zice ca daca spermograma e buna se poate face in fiecare zi...si cum sotului tau sunt buni de dat la export...da-ti bataie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, se poate, pe pag. 2???

Kitta: felicitari si peste doua saptamani nu acceptam decat 2 liniute, la ce scoruri ati avut voi. Cum ti s-a parut dr. Dracea?

Eu: ziua 1, cu ceva dureri specifice primei zile. Maine sun la Giulesti si ma programez (daca mai sunt locuri) pt. laparo. Asta e. Va trebui sa o fac si pe asta inainte de IAD.

Mergi la inceput

Tabithafiindca nu eram pacienta ei, nu s-a interesat prea tare de cazul meu, dar mi-a explicat ca toate sunt bune, dar sa nu ma intristez daca cumva nu se prinde caci sunt sanse 10% in general. Care e diferenta intre IAS si IAD?
Parca ziceai ca te duci la Dr. Bucur sau la cine pana la urma? Da-ne de veste maine cand te-ai programat.
P.S. Nu a vrut sa ia nimic cu toate insistentele mele.

Mergi la inceput