Endometru,ovulatie,temperaturi -100

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

kitta: IAS e cu propriul sot, IAD e cu donator anonim, de la banca de sperma. La pret nu e nici o diferenta. Numai sa nu iasa bebele negru. Maine incerc sa ma programez, sa vad cine ma primeste. O sa va tin la curent, fete dragi ce sunteti voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Buna fetele frunoase; mai aveti vreo veste de la Bugnar? Mie imi e tare dor de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata fetelor,
Imi cer scuze, dar v-am citit in graba pt ca sunt la munca de la ora 7 intrucat avem azi control de la Finante. Sa imi tineti pumnii, va rog.
KITTA felicitari, sa fie intru-un ceas bun.
Mishulina si toate fetele care sunt in butoi va rog frumos sa va reveniti. Sunteti niste luptatoare, ce Dumnezeu. Haideti, nu cedati taman acum pe ultima suta de metrii, va rog.
Eu sunt ziua 27 si astept, dar daca nu ma insel cred ca ma pandeste invazia rosie. Insa mai sper si astept. Om vedea ce va fi.
Va pup si incerc sa intru mai tarziu.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna dimineata fetelor,
Raport : ziua 4 a cm , ziua 3 de clostylbegy, o noua luna, o noua sansa mergem inainte.
Catty tin pumnii, poate poate se intampla la tine minunea.
De PICCAFLOR mai stie cineva ceva?
Vape toate

Cristinna

Mergi la inceput

Pt fetele care au cunoscut-o la endometru pe Florinini, am o veste : a nascut un baietel frumusel foc pe nume David , are aproape 4 kg..
Sa-ti traiasca , iti dorim sanatate, fericire si sa va bucurati de minunea voastra

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna dimineata,fetelor!
FELICITARI PT FLORININI!!!!!
Si daca tot am vazut ca vb despre vise am si eu o micutza intrebare:stiti cumva ce inseamna vitzel ,porumbei multi si un camp plin cu iarba verde si mare???
Va pup

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Cristinna, am vorbit ieri cu Piccaflor si in primul rand va pupa pe toate. Nu a avut timp sa intre pe net pentru ca are mult de alergat si sambata pleaca deja. Am sunat-o sa o mai linistesc ca era tare suparata din cauza prolactinei. Va reface analiza in Italia. Celelalte analize hormonale i-au iesit bine.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineata fate dragi! O zi superba si o saptamana excelenta va doresc

Despre Picaflor pot io sa va spun ca este in tzara si este reletiv bine! S-ar putea sa ne si vedem saptamana asta! Sambata pleaca inapoi in Italia!

In rest multa bafta fetelor care aveti o speranta cat de mica in sufletelul vostru!

Va iubesc si va pup cu drag!!!

Mergi la inceput

Bubulina, simonette mercic pt informatie.Daca va vedeti, sa-i transmite-ti salutari si pupici si din partea mea

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Cristina, fara indoiala o sa-i transmit...
tie bafta multa si pupici!

Mergi la inceput