Sarcina si alimentatia (2)
Raspunsuri - Pagina 6
Cristina_Ioana spune:
Lyly iubita, eu nu fac momentan, asa ca nu te stresa, stai cuminte la caldurica si ai grija de voi doi...da'cum ai reusit sa racesti?
Cum fu la Pizza Hut?
Cristina 16+
adelapop spune:
gata m-am hotarat. voi manca doar alimenteme care imi fac bine: salate muuulte, mi-am facut provizii de radacinoase si am de gand sa fac o supa de legume multeee si sa ma umflu cu ea ![]()
, am renuntat la paine, fructe aveam oricum, o sa fac si salate de cruditati cum ne-a recomandat LYLY cu carnita la cuptor.
daca nu avem grija de pe acum o sa fim uratele. cel putin eu nu ma simt deloc bine din cauza falcutelor pe care le-am facut

si o sa mai fac mancarici de legume si iaurturi, lapte, cereale.
mai trebuie ceva???? probabil sa le mananc in cantitati limitate???![]()
13+
angelli spune:
Lyly cum ai racit, lasa retetele, eu voiam sa fac dar nu azi.Am citit de la o tipa foloseste Vapo Rub pentru raceala, gel de dat pe piept si frunte.Te pup
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
adelapop spune:
pentru raceala sunt recomandate prod homeopate: oscilococcinum.....pe mine m-au ajutat si mult lapte cald cu miere. lamaile sunt fffffffffff bune: freaca o lamaie taiata feliute cu doua lingurite de miere si lasi o ora sa se combine gusturile. pe mine m-au ajutat si sunt f sensibila.
13+
LYLY809 spune:
Va multumesc pentru sugestii
, ocilococcinum iau deja,miere asemenea, lamaile nu le mai suport din primul trimestru, de cand aveam greturi si mancam cu nemiluita... dar iau niste vitamina C efervescenta.
Lily 20+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
osna spune:
mi-a cumparat sotul ficatei.sunt buni cand esti
si maine ii face cu mamaliga.
azi am mancat oua fierte si la pranz supa de taitei cu pui si apoi pireu cu piept de pui.
dulciurile nu pot sa le vad si inainte cemai mancam...
trebuie sa-mi iau cantar ca ajung
Cristina_Ioana spune:
Ce fac fetele?
Ce e linistea asta mai? 
Lyly, pe unde esti?
Am vb cu Vera, vine joi la mine, ca miercuri am inteles ca vine la tine ![]()
Ce ai mai facut bun?
Eu azi fac mancare de fasolica verde cu pui si pt tati pui cu ciuperci si smantana 
Ieri am fost la Iosup si am aflat ca o sa avem baietel, ne-am bucurat tare...am vazut ca si tu tot baietel ai...hai sa ne traiasca 
Cristina 16+