Sarcina si alimentatia (2)
Raspunsuri - Pagina 7
LYLY809 spune:
Cristina, felicitari draga pentru putza. Hai sa ne traiasca
.
Nu am timp sagatesc in fiecare zi pentru ca lucrez cca 8-9 ore pe zi. Doua zile pe saptamana am niste cursuri dupa scarbici. Nu prea imi ramane mult timp, este? Iar energie, ioc.
Adela, chestia cu ficateii, nu mai stiu de ce nu era recomandata. Pur si simplu am uitat, si oricum, eu nu ma omor dupa ei.
Eu ma silesc sa mananc zilnic iaurt( pentru calciu) si mere(pentru vitamine).Astea nu pot lipsi din alimentatie. Si carne rosie, pentru fier.
As gati niste varza acra, probabil in weekend ca acu' nu-i timp, si niste piftie de cocos. Astea-s fanteziile mele culinare din ultimele zile, si nu reusesc sa mi le satisfac, uite-asa!![]()
Mai veniti si voi cu idei de mancare, da' din aia sanatoasa, yeap? Si care se "fabrica" ultrarapid!
Lily 21 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
Lya spune:
Ficateii contin multa viatamina A si de aceea nu sunt recomandati,dar asa cateodata nu cred ca-i problema.Eu am mancat de 2 ori de cand sunt insarcinata![]()
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 18+
&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty
Cristina_Ioana spune:
Si eu am mancat de vreo 3 ori ficatei, am inteles ca sunt ok daca nu exageram, iar mie imi plac de mor...
Lyly, stiu cum e cu programul ala infect de 9 ore pe drumuri...eu am renuntat la asta cand am ramas, ca anul trecut am pierdut o sarcina din cauza de stres, nebunie, oboseala, ca nu ma mai adunam de pe drumuri...asa ca acum stau cuminte si am grija de mine si de bebelin
Acum ce mai apuc si eu sa gatesc, mai mult de placere, sa pape tati seara mancare calda...
Azi fac varza a la Cluj, ca ii place lui mult si nu am facut demult...mami doar gusta din toate asa nitelus...
Azi ai masaj, iubito...enjoy! 
Cristina 16+
LYLY809 spune:
Ei, afla Cristina Ioana ca a fost grozav la masaj, imi pare rau ca a plecat deja amica noastra... Masaj placut pe maine seara!
Asta seara, dupa ora 19, am si gatit (mazare cu pui), am avut si o sedinta de o ora de masaj. Cu tot masajul, sunt moarta de oboseala, fug la culcare.
Lya, daca e vorba de vitamina A, atunci doar in primul trimestru e problema, atunci dauneaza excesul de vit. A, si acela stiam ca in forma sintetica, nu din alimente.
Angelli, de ce nu mai treci pe aici?
Anyway... o seara placuta, somn dulce la burticele...
Lily 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
dolcebaby spune:
Buna fetelor !
Eu am 26 de saptamini si am luat deja 10 kg, sunt ingrijorata ca se spune ca de acum incolo vine greul...
... Pina la 6 luni am luat materna si am aflat dupa ce am schimbat medicul ginecolog ca nu trebuia sa iau pt ca aveam analizele bune si nu m-au ajutat decit sa ma ingras.
Acum asta e... ce pot sa mai fac ? Dar ma gindesc cu grroaza cite kg o sa mai iau pina nasc ???
Va pup pe toate si sa aveti
frumosi si sanatosi !
dolcebaby
angelli spune:
Buna fetelor, am lipsit ca nu am mai avut net .Eu sunt suuuuuper OK, am avut citeva zile in care am mincat tot ce mi-am propus, fara fainoase si fara dulcuri, doar cu mici abateri la cioco, un patratel din cind in cind.Am aflat si de ce rontaiam toata ziua te miri ce: mincam prea putin la mesele principale, nu ma saturam si mincam prea multe fructe, care in 5 min imi dadeau o foame nebuna.Acuma m-am fentat, voi minca legume, castraveti, rosii si ce mai gasesc, in loc de fructe.Si trebuie sa mai ies sa-mi fac provizii de legume si cereale si mie o ciuda ca nu le gasesc intr-un loc, trebuie sa bat orasul, ca legumele mele wok, preferatele mele, nu mai apar ! Voi incerca sa maninc niste supe creme, fara cartofi si morcovi, vad eu ce gasesc! Si vitaminele materna, stau sa ma gindesc daca chiar trebuie sa le iau, poate le inlocuiesc cu Bio Marin, care au mai multe minerale si nu ingrasa prea tare.Cu gimnastica cum stati?Eu fac o data la doua, trei zile.Nu va lasati! tot nu stiu despre masajul acela anticelulitic nimic, si asa m-as duce.Sunt in grafic, stagnez cu cele 6 kg care le-am luat pina acum.Nu-i rau, totusi dar am mari probleme cu hainele, dar cred ca imi voi face citeva. Am niste modele de pe net super.Lyly, cartea dr.Spock este depre sarcina sau despre cresterea copilului? As vrea carte despre cresterea copilului care este mai buna? Voi ce mai gatiti?Am scris prea muuultttttt opriiitiiiiimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
osna spune:
eu in ultimele 2 zile am mancat iaurt de zmeura ca ala imi place la nebunie si paine cu branza si rosii.
azi fac niste supa de taitei si macaroane cu branza si smantana la cuptor.
de cateva zile asa manca numai branza de vaci si ma gandesc ca inainte nu ma apropiam aproape deloc de ea.
in week-end mananc peste ca il pregateste sotul,mie mi-e rau de la mirosul din bucatarie cand prajesc.am citit ca pestele este bun si nici nu ingrasa.
va doresc o zi minunata si pupici la toate.
angelli spune:
Dandana, sunt sute de situri dai pe google maternity fashion si vezi ce gasesti.Eu am citeva modele care mi-au placut mie, doar de bluzite ca vine caldura.
http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]
dolcebaby spune:
Pentru fetele din Bucuresti daca vreti legume si fructe ieftine mergeti la Piata de Gros care se afla pe linga Metro Berceni. Eu merg acolo odata pe saptamina si imi fac aprovizionarea da portocale care le puteti achizitiona cu 20.000Kg pina la 25.000 kg.
Gasiti acolo legumele si fructele pe care le luati din piata cu mult mai mult....
dolcebaby