Sarcina si alimentatia (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Lyly, sa-ti fie de bine cu papica buna de la City Grill...las'ca nu se pune ma, mai fa-ti si tu mici placeri

Angelli- azi ma duc si eu la cumparat de lactate, alte firme decat Danone, sa vedem ce produc...

Marturisesc ca mi s-a pus o mare pata pe KFC...si ma gandesc ca marturisind poate sunt pe jumatate iertata...va tin la curent daca am rezistat tentatiei sau daca am comis-o...

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am si eu o intrebare: pana la urma merele ingrasa sau nu? DAr merele cu biscuiti? CA de 4 zile parca am inebunit mananc cate 1 kg de mere cu cate un pachet de biscuiti (sa recunoastem, sunt mai multe mere decat biscuitii dar vreau sa fiu sigura).

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

carminabulina merele nu ingrasa...cu biscuiti poate. desi doar un pachet toata ziua e rezonabil.
dar asta e toata mancarea sau doar desertul?
cum stam cu crema supa de legume? se face diseara?
lyly la icre nu pui si ceapa?
angeli ce faci cu zmeura congelata? carnea frageda de la vita este rasolul (are si os) si vrabioarele. mama zice ca cele mai moi sunt vrabioarele dar mie mi se pare rasolul..asa ca le faci pe amandoua ca sa te lamuresti singurica.
oricum din rasol faci doar fiarta sau supa iar cu vrabioarele poti sa faci fripturi, sosutri, mancarici, fiarta, etc.
ne fac rau produsele picante? de fapt bebeilor?
ca si eu am o pofta de aripioare d ela KFC ...d'aia maaaaare

Mergi la inceput

Adela, Adela, pe parcursul unei zile ajung sa manan un kg de mere +- 100gr. Si pt. ca la un moment dat mi se strapezesc dintii mai iau si un biscuite. Mananc mere ca sa nu manac mancare dar seara (ora 18-19) tot mananc o supa, o ciorba, sau o manacre.
Supa se va face in seara asta sau cel mai tarziu maine dimineata, ca iau banii dupa 6 seara si daca voi prea obosita sa mai merg la cumparaturi...Dar eu sa mai adaug si niste piept de pui la aceasta supa ca sa fie un pic mai consistenta.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Adela, ceapa este optionala la icre.
Bulinuto, mananca mere cate poti, dar intre mese. Biscuitii sunt fainoase, normal ca ingrasa.
Cristina, eu o comit cu cozonac pana il termin. E prea bun!

Papanasi
jumate kil branza vaci, 6 oua, 6 linguri fuctoza, vanilie, 6 linguri faina, 3 linguri gris. Se prajesc in ulei incins, la foc micut.

Lily 22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

DAr daca nu mai mananc deloc oare cum o fi? Atunci e bine/ Ca poate asa nu o sa ma mai ingras...

poze carmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

carminabulina nu e momentul sa tii cure. nici sa exagerezi dar sa mananci diversificat si usor. si eu am un fund si bulanase.....de toata frumusetea dar asta e slabim dupa ce apare bebe. citeste la mama de iulie-august povestea mameiluidavid.....e trist ce a patit din cauza ca mama ei nu a avut grija in sarcina

fa supa crema de legume fara pui: o sa iti placa fffff mult si faci altceva cu puiul.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Am mancat KFC!...meniu mic, de 3 aripioare picante, dar le-am mancat, ce sa fac???

Adela, sper sa nu ma insel, eu stiam ca sunt ok condimentele cand si cand, ca ajuta la arderi...

Carmina, bunute merele cu biscuiti, inteleg ca o sa ii furi lui bebe cand va manca...mie imi plac merele rase cu biscuiti rasi si scortzisoara, hmmmmm

Lyly, cred ca suntem telepate, de unde stiai ca vroiam sa fac papanasi si nu stiam cum?

pentru mine ca am mancat KFC ca purcica !

Cristina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Mai, eu am mancat ce mi-a venit in timpul sarcinii si nu am pus neam pe mine..tot ce am pus am dat jos in 3 zile, cu bebe cu tot.

Condimentele sunt bune, cu exceptia sarii, care e destul de periculoasa, putand genera edeme si cresterea tensiunii, daca o consumi in cantitati exagerate.

Ti-a placut KFC???Sunt foarte iuti...spre rusinea mea nu am reusit sa mananc decat 2...dar m-am razbunat pe cartofii prajiti din dotare si am mancat 3 poortii...

La partea cu mancatul ar trebui sa vezi si ce ii convine stomacului tau...

Atentie la icre, sunt de recomandat cele preparate in casa, daca aveti istoric de alergii in familie...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Joker, dragalas e "iedul" tau. Fetelor, a-nceput sa ma roada curiozitatea: cum o arata bebe? Ca la echo n-a vrut sa-si arate decat o bucatica de fata...

Angelli, unde esti? Azi am facut Si salsa dance, si yoga fat burn si delivery prep.
Sunt cam tot timpul ametita, cred ca trebuie sa ma grabesc cu analizele, nu iau decat vit. C, acid folic si vit. B12, calciu din cand in cand...

Astazi prepar icre, file de peste, cartofi taranesti. Il pun pe sot sa cumpere multe citrice sa fac citronada muuulta. Ma silesc sa beau lichide cat mai multe.

Maine ma gandeam sa fac niste frigarui de pui cu legume printre ele, salata de sfecla rosie sau salata aia a mea de radacinoase combinata, daca gasesc si ridiche neagra. Poate si niste clatite pentru sotul meu.
Cam atat. Am sa iau micul dejun. Cristina Ioana, azi merg si eu la cosmetica, si o sun pe Vera sa vad daca mai vine

Si uite-asa trece timpul si ne apropiem incet de termenul de "livrare"

Lily 22+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput