Dupa ce am stat 4 ore la o coada groasa si stufoasa (se intimpla in Sibiu), doamna care urma sa-mi preia dosarul, a zis ca trebuie neaparat sa bifez optiunea "Doresc sa primesc aceste drepturi la domiciliu prin mandat postal". Nu mi-a convenit deloc
, dar ca sa-mi ia dosarul am facut cum a zis ea.
Mai pot face ceva acum?
Multumesc!
miriam,asa mi-a spus si mie (tot din Sibiu).Au spus ca in primele 2 luni vom primi banii prin posta ...pana reglementeaya astia problema cu bancile. Nashpa, dar asta este.Mie mi-e teama ca pe mine nu ma gaseste postarita acasa, eu fiind toata yiua cu BB prin parc, caci asa s-a intamplat si cu alocatiile....iar la posta e horor sa te duci dupa bani.
eu bifasem deja cand am depus dosarul optiunea cu cardul. si functionara mi-a zis ca prima luna o sa-mi vina mandat postal pt ca n-au facut inca conventii cu bancile. dar pe urma e posibil.
asa ca nu m-a pus sa modific.
io n-am avut probleme din astea.
bifat cont, completat cont IBAN si banca, si depusa cererea. nu mi-a zis nimeni nimic de vreo conventie.
sa vedem!
ALEXA
si eu tot prin card am bifat si nu mia-u zis nimic.
albumul meu
adriana&
razvan 01.11.2004
Fetele, mersi mult de raspunsuri.
In concluzie, astept vreo doua luni si apoi o iau iar din loc si ma duc sa ii rog sa mi trimita in cont. Chiar n-am chef sa stau sa astept postarita acasa si la posta e intr-adevar horror sa stai la cozile alea interminabile.
Sibiul e nashpa ca-ntodeauna!
miriam, nu e vorba numai de Sibiu, asa e in toata tara. Se va reglementa si chestia asta. pe mine ce me enerveaya cel mai tare e postarita care de fiecare data cand imi aduce alocatia pt BB asteapta si ea ceva. Pt a evita asta, am sa-mi pun banii de alocatie tot pe acelasi card cu CIC. nush cum e la voi, dar postarita noastra asa e.
si BB Fulvia
pb mai arzatoare este cand vor veni banii,nu pe ce cale.din stirile de aseara reiese ca vor veni in martie pentru ianuarie.chestia care o stiam deja ca in primele 2 luni vor veni prin mandat postal
Teo, asa este si postarita de la noi, stai linistita...
durere mare....
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze