M-am hotarat.......adoptie (29)
Raspunsuri - Pagina 14
Alexa Ioana spune:
dora, n'ai reusit !!! mai insista te rog :)
(pana atunci, poti sa'mi trimiti o poza pe mail :)
danatim spune:
Buna fetelor
Desi nu am mai scris de mult caci nu avem nimic nou, am citit tot ce ati scris si m-am bucurat cu fiecare dintre voi cand ati adus copilasul dorit acasa. Dupa o lunga asteptare, asa cum a zis si Minnie, pot spune si eu acuma ca sunt MAMICA.
Am tot o mandrete de fetita care are acuma 1 luna si o saptamana. O va chema Ioana. Am luat-o acasa chiar in ziua cand implinea 1 luna deci avem deja 1 saptamana de cand suntem impreuna.
Inca tot nu-mi vine sa cred ca am asa o comoara acasa dar in sfarsit visul a devenit realitate.
Va urez tuturor celor care inca sunt in asteptare sa-si gaseasca cat mai repede puiutii.
V-am pupat
o mamica fericita spune:
Minnie felicitari mamico sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de printesa voastra. stai linistita tuturor ne-a fost putin mai greu la inceput. dar este atat de minunat totul. daca ai neclaritati sau nelamuriri suntem aici. mult noroc fetelor care sunt la inceput de drum.
Lorelei si
aissa spune:
Dora cred ca nu ai facut albumul public!
Minnie asteptam impresii (artistice ) dupa prima noapte si zi de mamica!
Cristina si Ale (30.09.2004)
asi spune:
quote:
Originally posted by irina_g
Fetelor, am vazut ieri la stiri cazul unui beblus care a fost abandonat de mama si gasit invelit intr-un sac si un cearceaf peste, la "superba" temperatura de -13°C.
Copilul a fost resuscitat de cei de la ambulanta si acum e la spital. Traieste.
Doamne, ce mai mama. Doamne Dumnezeule, de ce mamele care isi abandoneaza copilul sau unele chiar cu scopul de a-l ucide, mai au vreun drept asupra acelui copil.
E inuman ce se intimpla.Guvernantii nostri ar mai trebui sa lucreze mult la aceasta lege. Asta daca le pasa de soarta copiilor abandonati.
Pupici tuturor
Irina si Mihai
Mai rau e ca o sa o caute pe mama si o sa incerce sa reintegreze copilul in familie.Lege facuta in interesul copilului .....pe naiba!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
patri spune:
Minnie, mamico, felicitariiiii!!!!!De-acum incepe o perioada extraordinara!!!
M-am facut publica, acum sper sa se vada pozele!!!
Pupici
asi spune:
Patri e superba Patricia! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
Alexa Ioana spune:
dora, e incredibila puiuta ta !!! de fapt, toata familia. sunteti niste frumosi !!!