M-am hotarat.......adoptie (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Minnie ,felicitari!Sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati de ea!

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Minnie, felicitari si sa va bucurati de puiuta! In ceea ce priveste opinia dr cu privire la Humana - daca nu sunt considerente de ordin medical - parerea mea e ca n-are rost sa-l schimbi. De "prost" ce e Humana, Alexia are acum 7,500 kg fata de 2,700 la nastere (nu-ti spun ca si noi la inceput nu vroiam Humana, ci Milumil, iar dr ne-a zis ca daca-i merge bine copilului n-are rost sa-l schimbam din ambitie. Si a avut dreptate).

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Minnie felicitari ptr.printesa sa-ti traiasca si sa va bucure viata.Sa vezi ce repede trece timpul!Citind randurile tale stateam si-mi aminteam cum a fost prima noapte cu printesa mea..nu-ti pot descrie in cuvinte..cred ca-ti dai seama
Sa fi fericita si sanatoasa in primul rand sa-ti poti creste puiul tau asa cum ati doresti.

Silvia si Florina{printzesa lui mami si tati}

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Minnie, felicitari pentru printesa.
Sa cresteti mari si frumoase si sa fiti sanatoase.
Pupici,

Flory 18+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Minnie felicitari! Cum a fost prima noapte de mamica?
Cat despre lapte, asa cum ti-a zis si Mimsi, din cate stiu eu Humana e foarte bun, nu ca nu ar fi Nan bun. Faci si tu cum crezi. Despre vomitat , daca va fi cazul, mai vorbim, dar fiecare copil e unic si chiar daca ar suferi ca Ale a mea de reflux nu e asa o mare problema. Ale nu vomita ca nu ii placea lapticul, problema era la sfincterul care inchide stomacul, de aia dadea afara. Dar a trecut...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Minnie, cat ma bucur pt tine!!! Nu pot decat sa-mi imaginez fericirea care iti inunda sufletul! FELICITARI sa ne spui si noua cum o cheama pe printesica!!! De-abia astept sa fiu si eu in situatia voastra!!! Cat are fetita voastra??? Scuze daca ai mai zis, se pare ca mie mi-a scapat!

Bafta multa tuturor!!!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Minnie,felicitari pt fetita ta.Cum o cheama,ca varsta are?Pitica mea a papat lactovit ,dar treptat i-am dat millumil 2.In spital (pt ca avut probleme-diaree,greutate redusa)i-au dat milupa Nh25,care i-a facut foarte bine.Am continuat si acasa cu milupa nh25 si vreau sa-ti spun ca in 2 sapt a luat in greutate 400 gr.Acuma papa de toate,dar ca laptic ii dau millumil 2 si o masa pe zi cu milupa Nh25,pe langa altele9piureuri,mere rase cu biscuiti,iaurt natural,danonino,supica cu carnita).Ieri a venit dr din spital la noi pt ca iarasi avem probleme cu mucii care ne dispera,a consultato si avea raluri.Ne-a trecut pe antibiotic injectabil,avem flexurica in manuta.Am fost la spital si i-a aspirat mucii.Cand a avzuto d-na dr (cea care a crezut ca are hidrocefalie) azis ca este alt copil,asa era de schimbata fata.Din cauza rahitismului sever saracuta arat ca un bb bolnav rau de tot.In rest este foarte vesela,mancacioasa,sta bine in picioare,apropae bine in funduc.Suntem inebuniti dupa ea,iar tati este disperat dupa fata lui care este cea mai frumoasa si mai delicata dintre toti.
AndreaK-felicitari si te astept sa-mi mai povesti despre fetita.

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Minnie,felicitari pt fetita ta.Cum o cheama,ca varsta are?Pitica mea a papat lactovit ,dar treptat i-am dat millumil 2.In spital (pt ca avut probleme-diaree,greutate redusa)i-au dat milupa Nh25,care i-a facut foarte bine.Am continuat si acasa cu milupa nh25 si vreau sa-ti spun ca in 2 sapt a luat in greutate 400 gr.Acuma papa de toate,dar ca laptic ii dau millumil 2 si o masa pe zi cu milupa Nh25,pe langa altele9piureuri,mere rase cu biscuiti,iaurt natural,danonino,supica cu carnita).Ieri a venit dr din spital la noi pt ca iarasi avem probleme cu mucii care ne dispera,a consultato si avea raluri.Ne-a trecut pe antibiotic injectabil,avem flexurica in manuta.Am fost la spital si i-a aspirat mucii.Cand a avzuto d-na dr (cea care a crezut ca are hidrocefalie) azis ca este alt copil,asa era de schimbata fata.Din cauza rahitismului sever saracuta arat ca un bb bolnav rau de tot.In rest este foarte vesela,mancacioasa,sta bine in picioare,apropae bine in funduc.Suntem inebuniti dupa ea,iar tati este disperat dupa fata lui care este cea mai frumoasa si mai delicata dintre toti.
AndreaK-felicitari si te astept sa-mi mai povesti despre fetita.

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Fetelor, am vazut ieri la stiri cazul unui beblus care a fost abandonat de mama si gasit invelit intr-un sac si un cearceaf peste, la "superba" temperatura de -13°C.
Copilul a fost resuscitat de cei de la ambulanta si acum e la spital. Traieste.
Doamne, ce mai mama. Doamne Dumnezeule, de ce mamele care isi abandoneaza copilul sau unele chiar cu scopul de a-l ucide, mai au vreun drept asupra acelui copil.
E inuman ce se intimpla.Guvernantii nostri ar mai trebui sa lucreze mult la aceasta lege. Asta daca le pasa de soarta copiilor abandonati.

Pupici tuturor

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Minnie felicitari! Sa-ti traiasca printesa, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa, iar voi sa va bucurati de ea.
De-abia astept sa fiu si eu la fel ca voi.

Mersi fetelor de sfaturi.

daphnyie

Mergi la inceput