Montignac: ce am mancat azi? (69)
Raspunsuri - Pagina 12
aissa spune:
Ma primiti si pe mine la voi? Tot incerc sa tin, de vreo 3 zile, dar sunt inca in faza in care citesc sa vad daca si ce am gresit.
Ieri am mancat iaurt 0.1% cu paine neagra prajita, 3 felii de sunca pe la pranz si seara, asta e, stiu ca trebuia mai devreme, omleta cu salata de varza. Incalcarea am facut-o cu 3 patratele de ciocolata amaruie (insa doar 55%).
Azi am mancat iaurt cu cereale (grau, ovaz, secara si am pus si cateva pufarine dar sa nu ma certati, erau de la "diabetici" grau decorticat fara zahar, cu gust de cacao). La pranz cred ca repet cina de ieri si pe seara vreau doar fructe. Sa vedem. Daca nu, imi fac piept de pui la gratar.
Intrebare, daca nu gasesc eu mai repede raspunsul, stafidele merg? Mi-as pune in iaurtul asta ca ovazul ala e mortal...
Si despre fulgi de porumb cred ca nu e cazul, citeam ceva in carte ca e mancar epentru porci porumbul, asa ca banuiesc eu ca nici fulgii nu sunt ok.
Si vad ca ziceti de maioneza, e aia clasica? Galbenus cu ulei? Cu ce o combianti?
Cristina si Ale (30.09.2004)
korinna spune:
Aissa
..stafidele nu merg nicicum.
Fulgii de porumb,ca dealtfel orice derivat al porumbului,contin amidon.Nu bun.Ingrasa.
Maioneza merge,insa in stil Monti.Si mare atentie cu ce o combini.
andanii spune:
stafidele NU
fulgii de porumb NU
maioneza clasica galbenus cu ou DA, si eventual mustar fara zahar in el, este varianta iute
maioneza se mananca cu alimente lipidice (cu grasimi), sau cu alimente cu IG mai mici de 35.
ANDANII
andanii spune:
am inceput mesajul si am primit de lucru , intre timp vad ca a raspuns si korinna acelasi lucru
ANDANII
mihaiuta spune:
Buna,
ieri dupa-amiaza n-am mai rezistat si m-am dus sa-mi iau prajituri cu crema ... au fost bune, m-am potolit deocamdata si gata!!! Seara n-am mai manact nimic de suparare
Meniul de azi:
MD: sunca de pui si branza topita
P: tocanita de ciuperci cu castraveti murati si orez "cica" salbatic (din pacate era salbatic in proportie de cam 20%, restul fiind orez alb
diseara mai vedem ...
Multumesc pt. informatia cu magazinul naturist. Chiar sint curioasa sa vad ce "bunataturi" mai au pe acolo.
Va pup,
Madisor spune:
Ziua buna!
Nu v-am uitat, nici nu m-am lasat, da'...uneori m-a mai tentat... Na, ca acum vorbesc si in rime...
Meniul de azi:
ora 8: o cafea
ora 10: branza
ora 12: 2 felii muschi file
ora 14: branza de vaci si suc de rosii
ora 16: un ou fiert
ora 20:un iaurt degresat
Mara76 spune:
Korinna, am cumparat legume congelate, nu mix-uri, ca majoritatea are morcovi sau mazare, ci numai un soi: fasole verde, conopida, brocoli, varza de bruxelles, ciuperci. Am incercat un sos care cred ca e Monti: pisezi 2-3 catei de usturoi, ii freci cu sare si ulei si apoi pui un iaurt (eu pun degresat) si marar de la congelator sau proaspat (daca are vreun gust in perioada asta). Ei, si legumele alea fierte isi schimba radical gustul.
giulia71 spune:
Buna fetele,
Azi am mancat:
D-cafea cu indulcitor; o cana lapte degresat
P -friptura de vita la gratar cu salata varza si smantana (20%mat gr)
S- lapte cu cereale
Pupici
Anda Panda spune:
korinna, am verificat si cremvustii astia care i-am luat nu au amidon. si (culmea!) nici zahar. va mai spuneam eu ca astia sint in stare sa puna zahar pina si-n sare...
meniu azi:
d: cremvusti, ou fiert
p: ciorba pui, porc la cuptor
s: poate paste integrale cu sos de rosii....
la buna vedere si multe cu minus !
Anda Panda spune:
lgireada, mincarica aia de pui cu smintina ...e trecuta reteta pe vreundeva ? ca...suna tentant