Montignac: ce am mancat azi? (69)
Raspunsuri - Pagina 11
Larra spune:
Buna fetelor!
Korinna, bine ai revenit , pe vremea cand erai tu activa aici eu eram doar spectatoare si te admiram mereu pentru ambitia ta , sunt sigura ca si de data asta vei reusi sa dai jos toate kg in plus . Si ce-mi mai aduc aminte e ca tu ai slabit cu Scardsale cel mai mult , poate asta e motivul intoarcerii kg-lor. Mie Scardsale mi se pare imposibil de tinut, foarte strict, plus ca trebuie sa fii in permanenta la cumparaturi.
Mihaiuta eu faina integrala mi-o cumpar de la plafar, mai incearca , poate nu aveau in ziua respectiva.
Meniul zilei:
Md : branza+ rosii
P: o friptura de porc la gratar
S: friptura la cuptor+ muraturi
giulia71 spune:
Buna fetele,
Meniul de azi:
D-cafea cu indulcitor, apoi lapte degre +gem fara zahar pe paine integrala
P-pastrav la folie cu garnit de brocoli
17- o portocala
D-la fel Pranz
Fetelor, mie cantarul imi face figuri! Azi dimineata imi arata 69.3 KG!
Si m-am abtinut de la mancare "ne-monti". Acuma nu mai sunt sigura daca raportarea a fost corecta ieri (68.8kg) si nu vreau sa-mi fur caciula!
Pupici la toate
lgireada spune:
Salut,
Pe seara m-a apucat o pofta imensa de paine, asa ca am dat drumul la procedura, momentan e la cuptor.
Asa ca pe seara am sa pap painica cu lapte si gem.
Ne vedem si maine la raportul de kile...
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Anda Panda spune:
saluuut,
eu de citeva zile bune (vreo 5...) tot stagnez, insa monti am tinut cam...95% sa zicem. asa ca asta o fi motivul stagnarii mele. daca nu....altul nu stiu.
meniu azi:
dimi: ou fiert, cremvusti, cozi de telina cu maio (maio e abatere, ca e din comert: are amidon si zahar 1%)
prinz: ciorba pui
seara: cred ca friptura miel cu salata (ca nu mai pot sa astept Pastele )
si daca o sa mai am alte abateri, ar fi o bombonica care are ingrediente aproape ok, e cu unt de arahide. inca nu am mincat, doar ma uit la ele....
spor si sa rezistati tentaiilor cit mai bine, ca eu simt ca o iau la vale. cred ca si din cauza ca stagnez asa....parca nu-mi mai da nimic elan.
dar, stimati telespectatori, sa nu disperam. revenim dupa publicitate.
lgireada spune:
Salut,
Meniu pt azi
dimineata: un ness, ceai cu indulcitor si painica
amiaza: mancarica de pui cu smantana
seara: fructe
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
CristinaT spune:
ieri am calcat pe bec... dar nu se pune ca eu de zi vreau sa ma apuc de cura. Vreau sa va intreb daca pot manca biscuiti sau covrigei?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
korinna spune:
Neata fetele!
Aseara nu am avut nici o abatere.Azi:
-dimi:nes,mar
-pranz:un iaurt cu 0,1 grasimi
-seara:varza calita care am facut-o de aseara.
O zi buna tuturor si fara abateri!
Da...intr-adevar prima oara am slabit f mult cu Scarsdale.Poate de asta am pus la lok....cine stie??
Mara76 spune:
Neataaa. Am o febra de la fiarele de ieri... dar sunt mandra de mine ca m-am mobilizat, intr-un final, ca de mult ma tot autoconving sa merg la fitness.
Ieri am mancat fara abateri.
Azi asa:
MD: cereale cu iaurt 0,1%, cafea si lapte degresat cu indulcitor
10: o portocala
P: salata de pui, rosii, castraveti
16: o portocala
S: iaurt 0,1%, pui fiert, legume fierte
georgiana.david spune:
Buna
Din februarie as vrea sa ma alatur clubului vostru asa ca in momentul de fata adun informatii de peste tot. Am o intrebare micul dejun glucidic poate fi intercalat cu cel proteino-lipidic? adica o zi unul, o zi celalalt? Nu de alta dar nu as vrea sa ma plictisesc de acelasi meniu in fiecare dimineata
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
korinna spune:
georgiana.david nu e nevoie sa mananci in fiecare zi la fel,decat doar sa nu combini alimentele aiurea.
Am vazut ca cineva..nu mai stiu cine..mancase crenvusti...nu bun..au amidon...si nu aduc nici un beneficiu..nici macar senzatia de satzietate!
Mara76...ce legume ai fiert?Da-mi si mie idei???