Montignac: ce am mancat azi? (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
Meniul meu de ieri a fost:
dim (8): o cafea (nedecofeinizata) + lapte 0%
11: lapte 0% + paine integrala cu gem fara zahar
15: omleta cu branza + salata de rosii, ardei gras, ceapa cu ulei)
21: un iaurt degresat

Azi:
dim (8): o cafea (nedecofeinizata) + lapte 0%
10-11: lapte 0% + fulgi de ovaz, paine integrala cu gem fara zahar
pranz: copanel de pui la gratar cu salata de varza alba
seara: un iaurt degresat cu gem fara zahar

Merge combinatia asta? Mie nu-mi prea place iaurtul simplu. Cand eram mica, mancam cu frate-miu, iaurt d-ala la borcan din sticla. Umpleam locul gol cu zahar . Asa ca pe mine ma pasioneaza mai mult astea cu fructe.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata!
Meniul meu de ieri:
D: biscuiti integrali + cafea semidecof cu lapte 0% ( ca de obicei)
P: ciorbita de pui (facuta in stil momti)+ salata de pui cu maioneza (monti) si castraveciori murati.
Gustare - mandarine
C: la fel ca la pranz
Abatere: 5 bomboane cioco (seara)
ca de obicei, seara ma apuca un chef de dulce de imi vine sa ma urc pe pereti! Nu stiu ce sa fac, pur si simplu nu ma pot abtine!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

va raspund rapid, am mult de lucru, s/au adunat in concediul medical

- maioneza se poate manca si cu glucidele bune, adica glucide cu indicele pana la 35 ( ex. naut cu ig=30)

- se poate combina nautul, fasolea uscata, lintea si mazarea uscata cu grasimi de exemplu cu carne, ulei.

- mazarea cruda si mazarea din conserva nu se combina cu grasimi

- se pot manca smochinele si caisele uscate

- curmalele cu prudenta

- se poate combina iaurt degresat cu gem de fructe

- faina integrala nu este acelasi lucru cu faina din grau dur, cel mai bine ar fi sa consumati din faina integrala cu tarate fara adaos de faina alba , amidon si alte chestii

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

am mancat 2 snitele de porc cu salata de varza. E bine?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitecantrop spune:

CristinaT, daca snitelele sint facute cu faina sau pesmet-NU E BINE!!!!Nu ai voie sa amesteci glucide(pesmet, faina) cu lipide(carne).
Daca erau gratare sau carne la cuptor cu usturoi sa zicem si cu salata de varza era foarte bine.
Bafta multa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!!
Ma reprimiti in randul vostru?Ca am pus o gramada de Kg la loc...dadusem 20 kg jos si aratam f bine.Acum mare parte sunt la loc.Vreau sa ma apuc serios de treaba.Si mai ales sa nu mai calc pe de laturi.
Azi:
-dimi:cafea cu indulcitor,2 crenvusti goi-trebuia sa pap ceva ca iau niste antibiotice
-pranz:la serviciu niste caise confiate,curmale(acum am vazut ca nu sunt bune),ceaiuri ....cam atata
-seara:pulpe la gratar cu varza calita.

Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am gasit o chestie faina
http://www.doctor.info.ro/html/slabire.html

e acolo si un tabel cu indici glucimici care spune ca produsele din grau dur au indicele 40 deci daca e asa se pot manca fara grasimi la fel ca si cele din faina integrala

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by pitecantrop

CristinaT, daca snitelele sint facute cu faina sau pesmet-NU E BINE!!!!Nu ai voie sa amesteci glucide(pesmet, faina) cu lipide(carne).
Daca erau gratare sau carne la cuptor cu usturoi sa zicem si cu salata de varza era foarte bine.
Bafta multa in continuare!

era cu faina.... o sa fac gratar in seara asta

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Eu luasem avant ieri, ca nu mai fac abateri ... etc. Si mi-am comandat la pranz pui portughez (o chestie cu bucatele de pui, ardei, ceapa, soia si niste masline ... astea stiu ca nu sint bune) ... doar ca incurcat idiotul de ospatar comenzile si langa puiul meu m-am trezit cu un apetisant piure de cartofi (dupa care tanjesc eu de cand m-am apucat de monti) ... va dati seama ce s-a intamplat: hai ca iau un pic, sa gust ... hai ca e cam sarata mancarea mai iau un pic de piure ... in fine, l-am mancat pe tot. Intre noi fie zis, vorba lui monti, a meritat abaterea pt. ca era bun de tot.

Meniul de azi:
MD: ou fiert, icre si peste de la conserva (icrele alea sigur aveau amidon in ele, dar nu am mancat mai mult de o lingurita)
P: pastrav la cuptor cu rosie coapta (era cam naspa si am rontatit la sf. o coaja de paine)
Acum am o pofta nebuna de prajituri cu crema, asa ca ar trebuis a cobor pana la chiosc sa-mi iau niste smochine . Sper sa nu ma tenteze altceva.

S-a vorbit de retete monti. Eu am incercat sambata crema fondanta cu ciocolata amaurie, cea din carte. Nu v-o recomand!!! A iesit o chestie amara si foarte concentrata. Imi venea sa arunc cu ea dupa caini, mai ales ca am bagat in ea 4 ciocolate amarui si 7 oua. Cred ca ii lipseste un praf de copt la ingrediete si trebuie neaparat indulcita cumva. Oricum, a doua zi era mai ok iar ieri (dupa doua zile) mi s-a parut chiar bunicica. Revin totusi cu avertizarea: mai bine nu!!!

Si intrebarea pe care v-am mai pus-o:
unde gasitit faina integrala? (pe la plafar am intrebat si nu aveau, la supermarket iarasi nu). Daca imi puteti da niste repere mai exacte (eu stau in militari).

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Multam pentru "dezlegarea" la smochine, ca imi potolesc tare bine pofta de dulce.

Mihaiuta, eu am gasit in Piata Amzei un supermarket de produse naturiste. Aveau cam tot ce ti-ai putea dori, inclusiv faina integrala. Se numeste Ki-life si e chiar peste drum de piata, n-ai cum sa nu-l gasesti. Tot de acolo am luat si orez nerafinat. Preturile sunt cam maricele, dar in alt loc n-am gasit...

Mergi la inceput