Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Codruta, mersic!
Ina, bine ai revenit!

Eu nu m-am lamurit cu dosarul meu, daca il depun eu sau angajatorul, astia ma paseaza de la unii la altii. Daca ma platesc bine, ma ofer minge de ping-pong.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

sofia, te rog mult-mult-mult, zi-mi ce a continut dosarul pe care ti l-ai depus singura in amzei! Ca si eu as vrea sa mi-l depun azi, daca intri in timp util pe forum sa aflu, plis plis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Gata, mi-am trecut si eu datele de trei luni, cu toate ca nu sunt prea sigura de ele. Pe cantarul de acasa avea 6300 iar la doctor avea 5900. Asa ca ...Whatever, e bine oricum. Insa eu mi-am verificat cantarul cu o sticla de cola de 2.5 si arata 2.6. Deci posibil sa fie naspa cantarul nostru.
Azi ma duc si eu la munca sa imi iau banii si sa-mi fac adeverinta. Sa vad astia de la mine ce au inteles depun ei sau eu? Cu ocazia asta imi prezint si fata, cu toate ca mama ma tot bate la cap sa o las acasa ca vine ea sa stea cu ea, ca la munca se perinda o gramada de lume si bla bla bla. Dar acuma ce sa fac fetelor, sa o bag intr-un glob de sticla si sa nu o duc nicaieri?
Ioana, eu nu mai inteleg nimic. Tanti ministra aia Muga de la TV a zis clar ca cine intra de anul asta in CIC isi depune singur dosarul, nu se mai ocupa angajatorul. Dar vezi tu, cu teoaria stam bine, practica ne omoara.

Raluca si Ioana Catalina (3.10.2005)
bursicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Multumesc, Ina.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Codruta asa stiu si eu ..laptele matern satisface si senzatia de sete pe cand formula nu prea.
Alexandru nu prea a baut ceai cand papa laptic de la mine ins chimb de cand cu formula bea fiindca papa mai rar.
Noi am dormit ieri singurei fara ajutor chiar si seara..ii fac liniste ...ii pun muzica de la carusel si putin paturica ca sa-si bage nasucul in ea si il las cateva minute.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

FETELOR!!!!!!!!!!!!!!!!
Peste 1/2 ora va parasesc nu stiu pt cat timp....
Plec la mama si la bebita mea,mi-e un dor de ea....trebuie sa-i i-au ceva ca e ziua ei...,n-am vazut-o de anu' trecut de pe 30....
Acolo nu am PC si net si "portabilu'" s-a defectat si nu mai cum sa-l repar.................
Va multumesc pt sfaturi si incurajari......
Cand mai vin pe acasa va dau vesti proaspete despre Bria........
Ne auzim .... cand ne auzim.......

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pharmacris2002 spune:

Catush-La multi ani!Sa-ti traiasca fetita sa o vezi mare si frumoasa!Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua!

Astept sa aterizeze mama2 si sa plec la Cora dupa ce alaptez copilul!

Tonia eu am tetine pentru 3+ si folosesc viteza 3 numai pentru masa de lapte praf HN care este foarte groasa si uneori nici viteza asta nu e buna ca se infunda biberonul. Pentru lapte de mama folosesc tetina nr.2 simpla!

Cristina deci pe Olari imi rezolv toate treburile... ce ai depus acolo? Ca eu iar sint in ceata!

Deci mai am un pic si arunc toate scutecele libero, pe linga faptul ca de la inceputul saptaminii se pisa fimiu pe el si il gasesc ud si rece azi dimineata s-a si kkt de se umpluse patul in conditiile in care era imbracat in body si pijama. e posibil ca eu sa nu stiu sa pun aceste scutece dar am virsta la care nu mai am rabdare sa invat... am invatat pe pampers o sa continui cu ele. Cind am pus pampersul pe el parca venisem de acasa...

Tot nu a venit mama2! Abia astept, poate ma duce si pe mine sotul sa vad harry potter ca nu am rabdare pina apare de dvd!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

la multi ani sarbatoritilor zilei! sa fiti sanatosi si norocosi in toate!

Ioana, pe peretii de la amzei ai asa:
1) Copie dupa cererea depusa la angajator pentru deschiderea dreptului, certificata conform cu originalul
2) Copie dupa declaratia mamei ca nu realizeaza alte venituri, depusa la angajator la deschiderea dreptului, certificata conform cu originalul
3) Copie dupa declaratia tatalui ca nu beneficiaza de indemnizatie, depusa la angajator la deschiderea dreptului, certificata conform cu originalul
4) Copie dupa certificat nastere copil, certificata conform cu originalul
5) Copie carte identitate/buletin identitate mama, certificata conform cu originalul
6) Anexa 4 : adeverinta privind stagiul de cotizare (se completeaza da la data angajarii pana la data intrarii in cic)
7) Anexa 1 : cererea si declaratia pe proprie raspundere
+ imputernicire de la firma, de delegat.

toate astea intr-un dosar cu sina pe a carui coperta treci numele tau si sectorul.
bafta

Mergi la inceput

M-am intors de la primarie, era o coadaaaa. O sa ma duc luni seara, ca seara e mult mai liber.

Mergi la inceput