Tawni - esti cumva mamica? parca n-as crede, la cat de agresiv e mesajul tau. Si unde s-au denigrat bonele? Iar daca esti bona, cu siguranta nu te-as angaja. Cu parere de rau, asta e. Mult succes in cariera.
Ela
35 si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Tawni...cred ca te abati rau de tot de la subiect! Nu s-a pus problema de a denigra bonele, cred ca orice mamica normala la cap ar fi recunoscatoare persoanei care este capabila sa aiba grija cum se cuvine de copil in lipsa ei. Ideea era daca avem sau nu incredere in agentiile de baby sitting. Atata tot.
Nu stiu daca ai copii, dar dupa cum pui problema cred ca nu, dar daca i-ai avea, nu cred ca ai fi foaaarte incantata sa ii lasi spre ingrijire unei persoane pe care ai vazut-o o singura data la interviu. Hai sa fim seriosi!! Si cand iti angajezi pe cineva care vine sa-ti faca curat in casa te asiguri ca totul e in regula cu ea, daramite cand iti lasi copilul!!!!!
Ce pot sa spun eu e ca dupa experientele pe care le-am avut in ultimii 6 ani cu bonele recomandate de agentii de baby sitting, nici in ruptul capului nu as ma lua pe cineva printr-o astfel de agentie.
eu nu inteleg de ce tawni scrie asa revoltata la unn subiect care nu mai e actual de un an si ceva ?? Si cum l-a gasit tocmai pe asta, ca e nou-venit ?