indemnizatii restante!!!ajutor!!!

indemnizatii restante!!!ajutor!!! | Autor: viorina

Link direct la acest mesaj

stie cineva daca indemnizatiile restante din noiembrie se dau retroactiv odata cu verificarea dosarelor in urma modificarii legii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Indemnizatiile restante pe anul 2005 trebuie sa le primesti de unde le-ai primit tot anul 2005, de la angajator sau casa de pensii. In 2006 se schimba sursa de unde ne vin banii si ei nu achita restantele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorina spune:

din dosarul depus de angajator la directia muncii reiese ca nu mi-a platit ,nici asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

OUG 148 / 2005:
Art. 25. - (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2006 încetează plata indemnizatiei pentru cresterea copilului, efectuată în conditiile prevăzute de Legea nr. 19/2000, cu modificările si completările ulterioare.
(2) Plata indemnizatiilor pentru cresterea copilului restante, aferente perioadelor anterioare datei de 1 ianuarie 2006, se efectuează de către directiile teritoriale, în conditiile prevăzute în prezenta ordonantă de urgentă, cu respectarea termenului general de prescriptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by viorina

din dosarul depus de angajator la directia muncii reiese ca nu mi-a platit ,nici asa?

Da, din adeverinta (anexa 4).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Rozi, eu, ca si firma, am facut o rectificativa (eram in concediu fara plata si am scris ca i-am luat totusi cei 8 milioane) in ceea ce priveste indemnizatia de pe noiembrie. Acuma sper sa mi de-a si pe noiembrie. Crezi ca mi vor da (firmei)?

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Rozi, de acord, asa scrie in ordonanta, dar in practica nu este asa! Cei de la directia din Amzei au spus foarte clar ca banii restanti se primesc de la firme sau casa de pensii. Sa se fi razgandit de marti pana azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Grea problema asta cu restantele, mie mi-a zis contabila ca a depus declaratia lunara la Casa de pensii(zice ca se depune in continuare aceasta declaratie pana iesim din cic, pentru a se considera vechime), in fine si acolo i-au oprit numai aceasta declaratie nu si cea pentru plata banilor(a zis sa intrebe in Amzei, iar acestia dau din umeri a nestiinta! Pana la urma de unde luam acesti bani restanti? Eu am de luat de ex pe oct, nov si dec, mai e cineva ca mine sau aveti de luat numai dec? Eu nu inteleg cum de unii au de luat numai pe o luna, altii pe 2,3.....daca banii au fost dati de la acelasi minister, de ce s-au facut asa discriminari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Rozi, si aceste directii teritoriale cine sunt, mama? Casa de pensii sau Min muncii ca ei nu se recunosc, dau ,,vina,, unii pe altii

quote:
Originally posted by Rozi

OUG 148 / 2005:
Art. 25. - (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2006 încetează plata indemnizatiei pentru cresterea copilului, efectuată în conditiile prevăzute de Legea nr. 19/2000, cu modificările si completările ulterioare.
(2) Plata indemnizatiilor pentru cresterea copilului restante, aferente perioadelor anterioare datei de 1 ianuarie 2006, se efectuează de către directiile teritoriale, în conditiile prevăzute în prezenta ordonantă de urgentă, cu respectarea termenului general de prescriptie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Christel si eu trebuie sa i-au banii de pe nov si dec (inclusiv de pe concedii). Unele si-au luat banii de la angajator. Dar angajatorul se poate sa nu ii fi primit inca de la stat (cum e situatia mea)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Din cate stiu eu - am o prietena care este in CIC si are firma ei si am intrebat si la servici la mine - Banii pe indemnizatie, nu-i trimite nimeni angajatorului. Pur si simplu, se deduc din CAS-ul datorat statului..adica plateste mai putin la CAS.
Acum sper sa nu fi dat cu batu-n balta...

Eu nu inteleg de ce sunt mamici care au restante pe mai multe luni....de ce angajatorul nu le-a dat banii...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput