tauroaice pline de viata (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

multumesc scumpelor pentru incurajari!
sint mai linistita de vreo doi ani dar intrasem in depresie de-a dreptul.
Dar, multumesc lui Dumnezeu, am trecut peste, sintem sanatosi, ne iubim, ne intelegem si sintem amindoi optimisti.
Eu sint o tauroaica din aceea care ma enervez doar o data pe an ( dar atunci sa te tii!!!...), in rest sint pasnica si binevoitoare.
Am auzit ca multi reproseaza acestei zodii incapatinarea, comoditatea, agresivitatea, posesivitatea, laudarosenia.
Voi ce spuneti, acu' ca sintem noi intre noi...?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Prietena mea cea mai buna nu are copii dar asta nu ne-a indepartat deloc .Ba chiar am i ajutor din partea ei cu astia mic ,il mai las pe Vladut pe la ea sau vine ea la noi .Dar spera sa se rezolve ,dein pacate are nevoie de o interventie chirurgicala in primavara .I-am promis ca daca ,ramane insarcinata, cand va naste ,eu ma duc cu ea si o tin de mana in sala ca sotul ei e tare prapastios !

Cat despre zodie ,eu sunt posesiva ,incapatanata dar si ambitioasa dar nu snt nici agresiva ,nici comoda,dimpotriva sunt argint viu si sunt obsedata de curatenie .Cumnata mea care e tot taur e comoda si e tot ca mine dpdv al curateniei dar in rest nici una dintre caracteristicile enumerate de tine nu i se potriveste .A si ma enervez destul de usor dar nu sunt periculoasa .

Bine ca s-a mai incalzit !Azi a fost chiar "vara "pe langa zilele trecute .anangel_lexi ai grija la frig sa nu racesti ca nu e bine ,nu poti sa iei nimic .
In rest toate vechi ,copii ,casa ,muuuult de lucru .
Va pupacesc
Iustina

Mergi la inceput

Andreea sa stii ca eu am probleme cu aftele si acum la batranete .Se fac de la medicamente ,de la lapte(eu il fierb si pe cel pasteurizat a sa fiu sigura ),sau daca a dus mana la gura si nu era chiar curat sau de la creionul bagat in gurita ,nu varful ,uneori chiar si de la paine sau produse de panificatie neambalate ,painea o dau usor prin foc ,stiu ca nu e mare lucru dar asta este !
Noi mergem la stomatolog dinnecesitate ,sa scoatem dintii de lapte care ne e frica sa ii scoatem singuri ,adica vreo 2 la numeri ,restul pana la 6 i-a scos singur .Si de mers la control nu a fost nevoie ,o singura data a mers tati la dentist si era si el si s-a uitat dentista si la el si acum o sa mergem la 6 luni fiindca mi-e teama sa nu ne trezim ca ies strambi si cel mai teama mi-e de canini care vad ca au tendinta sa iasa prea sus la unii copilasi .Sper sa ma mostenesca pe mine ,eu la aproape 34 de ani nu am nici o carie .
Va pup ,Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

ceea ce priveste prietenii, am fost la prietena mea cu copiii, (ea fara copii, fara sot, apartament proaspat renovat) am cam speriat-o un pic... poate isi dorea copii vreodata, dar cred ca am facut-o sa se razgandeasca.
Sotul meu a spalat mocheta alaltaieri, deci vreo 2 zile nu avem voie sa intram in camere decat cu picioarele spalate cu apa si domestos:)))) A platit si factura de curent, deci saptamana asta a lucrat destul:((((
De enervat m-as enerva foarte greu, insa am un leu si vreo doi taurasi in zona, care ma mai enerveaza cateodata

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Lasa ca si noi ne-am intalnit la mare cu niste prieteni ,tot cu doi copii dar mai mari ,unul cu un an mai mare ca Vladut si fata cu un an mai mica si erau veniti cu o alta familie care nu avea copii .Dupa ce au stat cu noi o saptamana ii intrebam ,mai vreti fratilor copii ?Aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa se indeplinesca.
Era o gluma ,nu te supara dana .Si eu iubesc copiii ,de aceea ma gandesc ,si nu cand delirez ,ca mai vreau unul mai pe la anul .
Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

ehei, din fericire...am muuuulta RABDARE si tactica cu copii, am zis ca am lucrat cu ei, am fost supraveghetor pentru copii oligofreni la scoala speciala si aveam in grija 20 deodata, sigur ca nu se compara cu situatia in care ii ai pe ai tai dar eu inca dinainte de a ma "lupta" cu astia, am stiut din subconstient ca ma "pricep" la copii, am o magie asupra lor...ii iau prin surprindere, ii tin de vorba, ii tin ocupati, stiu cum sa le vorbesc pe limba lor...
Dupa vreo doua luni de lucrat la scoala speciala, am luat cite un copil ( prin "concurs":...cel mai bun din saptamina respectiva, cel mai cuminte, cu note bune, care si-a facut patul cel mai frumos...etc... de fapt ii stimulam sa invete sa fie primii in toate) si am fost uimita cit de mult poate face IUBIREA NECONDITIONATA din ei...arata-i unui copil ca-l iubesti si-ti pasa de el, nu se poate sa nu-ti intoarca inzecit dragostea!
Si aici ma refer la copii care sint ai nimanui....si tot te ia ameteala! Ciprian, primul meu "protejat", un copil de 9 ani si cu mintea de 4, a "furat " gogosi facute de mama mea, le-a pus in buzunare si le-a pastrat pentru mine, m-a trezit noaptea si mi le-a dat, credea ca mama mea o sa-l bata ca mi le-a dat mie...si mi-a zis " domnisoara dana, eu sint cuminte, am adus gogosi...".
Dar, daca vorbim despre copii care sint ai nostri!!!
Nu exista nimic mai frumos decit un zimbet de copil, restul este istorie. Daca atunci cind ajungi acasa te stringe in brate puiul tau, iti dispare orice suparare...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

eu de obicei ajung acasa cu cei doi impreuna, si ori se bat, ori in mare intelegere se baga in portbagaj si nu vor sa iasa de acolo, si pana ii organizez sa iasa din masina si sa prinda fiecare si cate o punguta sa nu car eu toate, pana ii conving sa nu tipe in casa scarii, deci cand intru pe usa, poate nu sunt suparata, insa sunt ragusita

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

dana - sa stii ca asa este...si eu ma mai supar pe stefan dar cand il vad ca vine la mine si ma ia in brate si ma pupa si imi spune ce mult ma iubeste...ma topesc!!!
eu ce sa zic???sunt incapatanata, destul de comoda..... si destul de veninoasa...daca eu cred ca am dreptate!
dar si sunt foarte saritoare pentru toti ai mei...familie si prieteni!
pupici si sanatate

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by gabibarta
Sotul meu a spalat mocheta alaltaieri, deci vreo 2 zile nu avem voie sa intram in camere decat cu picioarele spalate cu apa si domestos:))))

Gabibarta

Daniela_b uite o mica , pt o inima mare. Nu cred ca-i usor sa lucrezi cu copii, mai ales cu copii cu probleme. Trebuie sa-i iubesti tare mult.

Despre caracterizare, ce sa zic? Eu is si posesiva, si agresiva, si-mi sare tandara nu prea greu. Ambitioasa sunt numai cand vreau eu. Atunci sunt incredibil de incapatanata. Dar am rabdare. Si sunt loiala. Iar cand iubesc pe cineva, chit ca-i barbat, femeie, copil, catzel sau o pereche de blugi , o fac din toata inima.

Mai sunt in general lenesa. Imi place ordinea si disciplina, si o casa curata si bine intretinuta (de altii normal !!), mancarea buna (acum am facut o pasiune pt chinezesc)...
In general lucrurile de calitate, chit ca-s haine, mobila sau diverse prin casa. Nu ma omor deloc dupa tehnica, pur si simplu nu ma intereseaza. Imi plac oamenii si povestile lor.

Sa ma opresc, totusi.

P.S. tauroaicele sunt cotate ca fiind printre cele mai bune la . Si niste mame si sotii admirabile, o adevarata comoara la casa omului.

Omul meu asa zice!
Ai vostri?

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

ruxandra - vorbeai despre tine sau despre mine????ca asa o buna caracterizare nu puteam sa gasesc! se vede ca aveam aceeasi zi de nastere! doar anul difera! BABO!!!! HIHIHI!!!
pupici tuturor!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Si eu sunt nascuta in aceeasi zi cu voi dar caracterizarea Ruxandrei mi se potriveste doar partial: adica eu sunt suuuper calma, ma enervez o data pe an, cum zicea cineva mai sus (dar atunci vai de ala care-mi sta in cale), sunt destul de comoda, dar am o obsesie pentru curatenie. Sunt incapatanata, mai ales atunci cand stiu ca am dreptate, nu-mi place sa cedez si intr-adevar, si eu iubesc din toata inima. Nu stiu cat de buna sotie sunt, sper ca sunt buna (al meu zice ca sunt cea mai buna dar el e subiectiv) si cat de buna mama o sa fiu, ramane de vazut. Cam atat.

6+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput