bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita, am reusit. Multumesc.

Fetelor, se pare ca o sa am mare ajutor in casa la curatenie, ca vad ca Rayan umbla cu o carpa in mana si sterge praful de pe mobila, covorul, usa

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Ixxi, amandoua eu iesit extraorindar. Depinde ce iti place mai mult: frisca sau crema da cafea.
Ca sa iti raspund la intrebare, eu prefer Fingers, insa, data viitoare voi face cu smantana Dorna rosie, deoarece ultima data Dorna verde nu s-a batut, nu s-a intarit, insa la gust a fost ceva de vis.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Dragi mamici, multumim din suflet pentru urari!

Astept cu nerabdare sa se faca ora 6, sa-i pot spune puiului "acum un an pe vremea asta te nasteai..." si sa il tin strans, strans la piept. Mi-amintesc orele dinaintea nasterii (care au fost 14 ore lungi, de la aparitia primelor contractii), cum ma plimbam cu stativul cu perfuzia dupa mine si abia ma dilatam cate un cm la 2-3 ore. Si mi-era o foameeee (nu mancasem din ziua precedenta, durerile incepand la 4 dimineata) si as fi dat orice sa se termine mai repede sa-mi pot tine pruncul in brate. Culmea e ca nu-mi mai amintesc durerea, doar constientizez ca a fost mare. S-a risipit toata atunci cand l-am vazut intrand in noua lume si cautand un sprijin din priviri. Si mi-amintesc cat m-a frapat asemenarea lui cu sotul meu. Aveam impresia ca tin in brate o miniatura a lui... Eh, eh ce de emotii ma cuprind...

Sa ne traiesti pui mic si scump, sa cresti mare, sanatos si norocos, sa nu stii ce e aia boala, suparare sau neajuns! Iar noua da-ne Doamne putere sa te putem creste asa cum se cuvine, iar cand vei fi de varsta noastra, sa vii cu drag acasa...

Te pupa mami si tati, puiule drag, si te iubesc mult, mult de tot

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani si din partea noastra pt. Mihai si Mihai Cristian, sa cresteti mari!
Am apucat sa va citesc si eu acum...am fost de dimineata la firma si mi-am luat actele pt. dosarul faimos si sunt intr-o ceata totala. Mi-au dat o lista cu documente, dar luni ma voi ocupa de ele.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Oana, cum adica luni??

Io stiam ca pana sambata este data limita de depunere a dosarelor.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Mihai si MIhai Cristian!!!

Draga Amo, sa-ti traiasca baiatul!!!
te inteleg ce simti, si eu retraiesc mereu toate momentele sarcinii....si mi-e dor de ele, ma apuca din cind in cind nostalgia...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Fetele care ati deschis subiectele cu felicitari pt bebelusii nostri, avem reclamatii. uite ce mi-au trimis moderatorii pe mail, am zis sa postez aici, ca altfel nu am cum sa va anunt pe toate, nu stiu cine a deschis subiectele: "Hello bbdeian-feb2005
Ai primit un mesaj de la : Veve
La: http://www.desprecopii.com/forum/
Mi-am aruncat un ochi pe la "evenimente" si tot ce-am vazut a fost "bb
de ianuarie-februarie","bb de ianuarie-februarie","bb de ianuarie-februarie","bb de ianuarie-februarie"...la nesfarsit. Acum,stiu ca-i frumos sa feliciti pe cineva la o aniversare si pentru asta a fost creeat forumul respectiv.Insa daca se apuca cate cineva de la fiecare grup de pe forum sa felicite pe fiecare-n parte,poti sa-ti imaginezi ce-ar iesi?La grupul meu de copilasi mamicile se felicita intre ele pe subiectul respectiv;si cred ca si la celelalte grupuri la fel si e perfect asa.
In al doilea rand:crearea id-urilor gen "bebelusi/copilasi/mamici
de..." a fosta acceptata doar pentru a favoriza editarea listelor respective si atat!Nu este acceptata orice alt fel de postare cu id-ul
respectiv,cum nu este acceptat ca nimeni altcineva sa detina doua id-uri active.
Sper ca observatiile mele sa nu te fi deranjat!Imi fac doar datoria.O
zi buna!"
Asa ca poftiti aici la felicitari

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Coraly, poate se prelungeste...nu am cum sa ma duc azi sau maine! Asta e! Tu le-ai dus? Mai zi-mi ce acte ai mai completat, in afara de cele din plicul de la firma.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Eu iar m-am visat insarcinata azi noapte si tare mandra eram de burtica..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

mie de la directia pt prot copilului s3 mi-au zis ca primesc cereri pana la sfarsitul lunii

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput