bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 5

Shobo spune:
a inceput Codrin sa mestece clar!
ce ma bucur, i-am gasit si niste cereale micute de crontanit intre dinti. si ia chiar singur de pe masuta din cerculetele alea si baga in gura, murim de ris cum tine degetele cind duce la gurtiza, ca e clar ca nu le tine ca noi, cei mari . ii mai si scapa unele.
iar titi e CLAR ca nu mai vrea ziua... iar am incercat sa-i dau pe la 8 dim si nimic! se duce catre ea si cind sa o prinda se da inapoi si ride la mine ca si cum.... "hai ma mami, vrei sa ma pacalesti?!"...
cred ca asociaza sinul doar cu intunericul, caci doar seara la culcare si dim pe la 6 mai papa titi, cind e inca intuneric afara. cred ca e drumul bun spre intarcare, multumesc, Ubi!
in W/end se pare ca plecam putin la munte la un prieten si deja fac lista cu ce sa nu uit pt copil, ca noi ......... nu mai contam deja la bagaje... putem uita destule!
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

PatriciaArdeleanu spune:
Bravo, Shobo, am auzit ca e superb la munte in wkendul asta, e zapada buna.
As'noapte am visat ca plec si eu undeva (nu stiu unde..) si visul asta cu facutul bagajelor pentru Rebecca ma omoara...mereu il am in ultima vreme si ma cam obsedeazaca nicioadata nu reusesc sa fac bagajele bine si nu iau ce imi trebuie (doar in vis). Cred ca astea sint vise de mama cu temerile ei pentru copil, ca sa stie ca e mereu ok, imbracat, hranit, sanatos...
Patricia si
Rebecca (05.02.05)

alipiticot spune:
MihaT te rog scrie ce analize ti a dat dr ,ca as vrea sa fac si eu analizele la fata si nu stiu cam ce sa fac.Vreau asa pt starea generala si dr meu a zis ca daca nu am probl concrete sa nu i fac.Si totusi si eu o suspectez de giardia.Si culmea in scaun,apropo de proba digestiei mereu gasesc urme de mancare,de la orice i-as da.si fructe si legume chiar si branza si carnita.
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

lbelciug spune:
Leta, cum adica "i-a taiat din par in forma crucii" ca nu pricep... La baietei am inteles ca nasul trebuie sa-i taie motul. Sa stii ca si baiatul meu are 11 kg, si inca n-a implinit 11 luni. Nu cred ca-i cazul sa o tii la regim pe Dea, mai ales ca face miscare multa.
Adita, m-ai speriat. Chiar asa, trebuie sa mergem in fiecare luna la primarie pt stimulentul ala? Marti o sa mearga si scorul meu sa vada la fata locului ce si cum...
Shobo, distractie placuta la munte. Unde va cazati?
Catiflo, iti multumesc, ma simt tare
cand primesc astfel de laude.
Si ca lauda sa fie completa vroiam sa va mai zic ca Matei a continuat sa faca la olita de la 8 luni cand l-am pus prima oara. De asemeni am inceput sa nu-i mai pasez la blender mancarica, ci doar cu furculita (iar carnita taiata marunt cu cutitul). Ne distreaza teribil cand mai fura cate un biscuitel Salatini si-l molfaie cu placere. Dar cea mai mare bucurie o am cand il vad pe omuletul meu mergand singurel tzantzos si cu burtica in fata cat e camera de lunga, nesustinut. E fantastic cat de mult a progresat cu mersul. Of, cand ma gandesc ca 3 zile n-o sa-l mai vad (azi trebuie sa plec la BR pana duminica seara), deja mi se face dor de el.
Va pup si va urez o zi de vineri cat mai scurta si un weekend minunat alaturi de piticuti!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

tomasa spune:
La MULTI Ani CRISTIAN!!! La MULTI Ani MIHAI!!!
Sa va dea Dumnezeu o viata frumoasa, sanatate, noroc si numai bucurii! Si parintii sa fie mandri de voi!!!
Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Shobo spune:
mergem la un prieten care are casa la Cimpina (acolo sta bunica lui) si are mai multe camere, cica ne da noua 2 (sa-l punem pe Codrin in camera vecina cu noi, bineinteles cu usile deschise). eeh, vom vedea cum va fi, noi am mai fost acolo dar nu exista Codrin pe atunci .
tipul asta schiaza si ne mai invata si pe noi cite ceva, dar acum cu Codrin... nu mai putem decit privi deocamdata . sper sa fie placut chiar dc va fi doar 2 zile!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

crinuta spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi: MIHAI SI MIHAI CRISTIAN!
Sa fiti sanatosi!
Crinuta si Rayan

MihaT spune:
Mi-a dat urmatoarele analize:ex.sumar de urina,urocultura,hemoleucograma,ex.coproparazitologic,proba digestie,ex.fecal Giardia.LA MULTI ANI MIHAI SI MIHAI CRISTIAN ,sa va faceti mari ,sanatosi si destepti!!!!!!!!!!
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Poze cu Alexia

alipiticot spune:
Multumesc frumos Miha!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

ixxi spune:
Crinuta spune/mi te rog care dintre Brownies Cappuccino sau Tort “Lady’s fingers” a iesit mai buna? ....nu stiu cu care sa incep
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi