bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 4

coraly spune:
MihaT, Pproba digestiei este examenul parazitologic al scaunului, in care poti cere sa se urmareasca si digestia (resturi nedigerate)
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

MihaT spune:
CRINUTA am fost la dr.si mi-a dat o lista cu analize pentru Alexia,printre care si proba digestiei.Am vazut in masina lista. Pana cand o il sun pe dr.sa-l intreb ,v-am intrebat pe voi poate stie cineva?
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Poze cu Alexia

crinuta spune:
Ma gandeam eu ca aia tre sa insemne, dar nu auzisem inca de proba aceasta.
Eu mai gasescm in scaunul lui Rayan morcov nedigerat. Acum vad ca e cat de cat bine, dar pana nu am rezultatele coproculturii nu pot sta linistita.
Alina, chiar ca e frumoasa Mandy, dar de fapt ti-am mai spus-o.
Sunteti o familie tare reusita si abia astept sa venim prin Olanda ca sa va cunoastem.
Nu stiu cand va fi asta, dar eu sper.
Ce face sarpele?
Hai ca mai vorbim si pe messenger.
Tu incearca sa te odinesti, ca stiu cum e cu oboseala. La mine e ceva cronic deja.
Crinuta si Rayan

MihaT spune:
Multumesc de raspuns.Oare se face la toate clinicile astea particulare?
Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005)
Poze cu Alexia

Leta spune:
Liviana, i-am rupt turta, sigur, dar dupa ruperea turtei deasupra capului, nasa i-a taiat din par (in forma crucii, ca la botez).
Anda, ti-am lasat si un off-line pe messenger - sigur ca poti folosi poza.
Am fost la dr. - avem 11 kg si 75 cm. Deci in 2 luni a slabit 300g si s-a lungit cu 3 cm. Era si cazul sa slabeasca, pentru ca a inceput sa faca miscare la modul serios. In privinta laptelui - ni l-a recomandat pe cel degresat, Dorna 0,1%. A spus ca ea este oricum mai grasuta si asimileaza tot ce papa si prea multa grasime ii poate deranja ficatul. Si, de asemenea, a zis sa nu-i dam lapte si brinza cumparate de la tara ci doar pasteurizate.
Azi i-a iesit al 6-lea dintisor si..de 3 zile face kk doar la olita
va pupam
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

crinuta spune:
Leta, cum ai reusit performanta cu olita? Cum ai determinat-o sa stea la olita?
Crinuta si Rayan

gabi.i spune:
MIHAI
MIHAI CRISTIAN
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

catiflo spune:
Na ca raspund si eu prezent
Ubi, pai vreau sa-ti spun ca de Craciun a fost caldutz (chiar daca ne-am prajit la plaja) comparativ cu ziua de 31, cind la ora 8 seara erau 42 de grade. Nici n-am iesit din casa in ziua respectiva, de fapt am iesit pe la 7 seara la o plimbare dar la 100m de casa am renuntat. S-a racorit putin pe la 9-10 apoi inainte de miezul noptii s-a incalzit la loc (de la vintul cald ce venea dinspre desert, ca soarele apusese de mult ). Revelionul l-am petrecut in gradina, la lumina luminarilor. Gabitza a dormit cam tot timpul in cosuletzul lui in care de abia a mai incaput.
Leta, felicitari pt performantele Deei . Eu chiar ma gindeam sa intreb la gradi cind sa incepem toilet training, dar cred ca va fi mai tirziu, peste vreo 6 luni daca nu mai mult. Va dati seama ca eu nu pot face nimic numai in weekend, ca in timpul saptaminii nu il vad decit 2 ore pe zi si in alea ma grabesc sa-l schimb/imbrac/dau de mincare/imbaiez.
Liviana, e super poza lui Matei, de fapt i-am admirat toate pozele.
Saptamina viitoare va fi extra-deosebita,e plina de evenimente
Va pup si un weekend placut
Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Shobo spune:
La multi ani, MIHAI!!!
La multi ani, MIHAI CRISTIAN!!!
sa va faceti mari puiutzi si sa aveti o viata fericita! si de la Codrin
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"