bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 12

ixxi spune:
am uitat sa va spun am facut lady's fingers....super bune, extraordinare....de fapt asa cred ca au fost caci nu am apucat decat sa i/au 2 lingurite....sotul a devorat tava.....
in consecinta azi am facut iar, poate acum apuc si eu o felie....
super usor de preparat si gustoaseeeee...yami, yami!
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

crinuta spune:
Ah, am uitat de Karvol, bine ca ai mentionat. Sati sa vad pe unde l-am pus, ca s-ar putea sa-l fi ratacit.
Si eu sunt de parere ca Sterimar e mai bun decat Nazomer, dar una peste alta, nici un tip de picaturi din astea din apa de mare nu desfunda nasul.
Eu sunt dependenta de picaturi de N ani, in sarcina am scapat, acum vad ca o iau de la capat ( noaptea doar) cu Olynth de copii, deci stiu ce nasol e sa nu poti respira. De aceea i-am si pus Olynth azi noapte. Vroiam sa doarma linistit, nu sa se chinuie.
Sterimarul e bun mai ales cand mucoasa nazala e uscata, dar in rest.... slabut...
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Oana, nu am facut vaccinu, ca eu ca o toanta nu m-am uitat in caietul de vaccinarin sa vad cand a fost facut cel de 6 luni, eu fiind sigura ca a fost pe 15 iulie, cand colo a fost pe 5, iar acum pana nu ii trece raceala nu i-l pot face.
Sper sa il facem saptamana viitoare. Sa o sun si pe dr lui de familie si sa stabilim.
Crinuta si Rayan

bubu05 spune:
Iar am avut un examen naspa , la informatica, dar scris...daca era practica mai mergea...
Crinuta, dar are legatura cand a fost facut vaccinul de 6 luni cu vaccinul asta de un an? Stiu ca e la fel...
Poate fac si eu lady's fingers ca prea vorbiti toate de ea...
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

kita spune:
Oana pai esti tare daca , dupa atatea examene mai ai si chef de bucatarie; daca ar fi dupa mine as pune lacat si nu stiu ce tertipuri sa mai apara ca sa scap de intrat in bucatarie; cand ma gandesc ca trebuie sa fac mancare si pentru noi la doua zile din cauza lui Andrei ma apuca damblaua (in vara cand am inceput cu diversificarea vorneam cu prietena mea la telefon si ii spuneam ca era bine daca stateam mai aproape ca sa facem cu randul macarea...); Asa ca bravo tie si spor in bucatarie... Asemea laude si lui Ixxi...
Crinuta sanatate multa'
Patricia de obicei la ce Miniblu te duci?
Alina sa ne spui cum ati petrecut, si multe poze ca abia astept sa le vad;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

bubu05 spune:
Kita, bucataria este locul meu preferat din casa, dar sa nu spal tone de vase...Pai cine sa le faca? Trebuie!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Merci fetelor.
Am cam facut noapte alba. El a fost foarte agitat, iar cand am vrut sa ii pun Olynth in somn a inceput sa urle de m-a scos din minti.
Dupa aia s-a potolit si i-a trecut tot somnul, incepand sa vorbeasca si sa cante. Adio somn. Vad triplu.
Oana, sa faci Fingers ca sunt o minune. Abia astept impresii...
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Eu sunt suparata ca Rayan nu zice mama, de fapt nici un cuvant cu litera M. Nici nu incearca, pur si simplu nu zice.
Sa ma ingrijorez?
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Kita, zi-mi si mie daca Andrei al tau sta cand ii cureti nasul cu acea pompa minune, deoarece la noi e jale. Nu ma lasa nici sa apropii de nara, da din maini, cap, mi-e frica sa nu il ranesc.
Mi-ar parea tare rau sa o fi cumparat degeaba.
Crinuta si Rayan