La scoala (cum se simt, ce invata...) (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Maru, , tinem pumnii Marei. La voi se fac doi ani intr-un an? Mey, dar ce repede i-a luat pe bietii copii!!!
Bafta multa!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Clau mi-a fost jena sa mai zic, dar la sedinta cu parintii ne-a anuntat ca din semestrul II incep tabla inmultirii. Nu o sa le zica ca e tabla inmultirii, dar pe axa numerelor fix asta or sa faca sar ei din 2 in 7.
Si noi ne-am cam luat de grija cu ritmul asta, dar invatatoarea are un principiu, ca daca copii pot de ce sa nu le dam toata informatia.
de exemplu ne spunea ca au scris gheata. Pentru ca ccc copii au vrut sa stie cum se scrie.Si pe de alta parte copii stau de dimineata de la 8 pana seara la 17 cu invatatorii lor, deci ce sa faca, baga materie.Einstein scrie pe ei.
Acum as fi putin nedreapta, sa spun ca nu sunt multumita, Mara citeste, scrie relativ bine, si asta si in romana si germana.La matematica merge mai greu,dar asta e.

http://community.webshots.com/user/mamaruta105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Mamaruta, voi suntet in Romania? Ca m-a cam luat cu ameteala cand am citit ce-ai scris!
Pai, noi suntem in urma rau! Suntem la s si la adunarea si scaderea cu 7. In plus de asta, nici ieri nici azi nu s-au facut ore din cauza gazelor. Scoala lor are centrala termica proprie si nefiind presiune la gaze au hotarat sa lase copiii acasa. Ceea ce mi se pare foarte corect.

Mergi la inceput

Aurora, da suntem in Romania, la scoala Elena Vacarescu, numai ca invatatoarea asta urmeaza un program mai aparte. Mara nu a facut betisoare si bastonase. Scrie pe caiet cu foaie velina la toate orele. Invatatoarea daca face si after schoolu cu ei iti dai seama ca are timp, noi ii luam la ora 17.00. In plus greva la noi nu a fost,pentru ca ii duceam dupa amiaza la locatie, unde le-a predat. Intradevar ritmul este foarte alert, dar invatatoarea zice ca ei pot.
Pupice si nu considerati ca voi sunteti in urma, invatatoarea noastra face altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Oau! Caiete cu foaie velina! Pai, Vladut al meu daca ar scrie pe caiet cu foaie velina ar fi o catastrofa!
Adevarul este ca facand si after school au destul timp de invatat. Oricum, consider ca ai avut mult curaj pentru asa o experienta!
Mult succes Marei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by otau

Oau! Caiete cu foaie velina! Pai, Vladut al meu daca ar scrie pe caiet cu foaie velina ar fi o catastrofa!
Adevarul este ca facand si after school au destul timp de invatat. Oricum, consider ca ai avut mult curaj pentru asa o experienta!
Mult succes Marei!

Aurora, mami lui Vladut (27.06.1998)

Curaj e putin spus! Felicitari Marei!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Buna,
eram datoare cu o povestoara.
Vineri cand m-am dus sa o iau era tare tacuta.Nu am intrebat absolut nimic, cand se imbraca o mamica ii spunea fetitei ei, ca daca o mai prinde si luni ca ia 9.5, o omoara. Oupsssssss deci au rezultatele.
Iesim si incepe sa-mi spuna ca a luat 2 de fb la germana. Foarte bine mama, dar de ce esti suparata, intreb eu. Nu ca nu sunt, dar la romana am luat 7.50. Foarte bine mama. M-am uitat si eu pe lucrari. La germana le-a dat doua dicatri, dintre care la una trebuia sa si traduca cuvintele scrise la dictare.
Si la romana tot asa dictare si despartirea lor in silabe. La dictare a scris totul bine, numai ca la despartirea in silabe, melc de exemplu se desparte in mel-c. Asta e, am mai repetat acasa, acum sper sa stie.
Va mai tin la curent cu urmatoarele teste, vineri au dat la matematica si poate astazi ne dau rezultatele.
In legatura cu curajul, nu stiu daca e curaj sau inconstienta. Ma tot intreb daca nu gresim cu aceasta scoala. Dar pe de alta parte vad ca avanseaza, ea la gradinita nu a facut absolut nimic din grupa pregatitoare, deci ea s-a dus clean la scoala. Facand germana la gradinita, a vrut cu tot dinadinsul sa continue, deci inca un plus ca face germana, si inca un plus cu tinutu de dupa amiaza. Nu stiu, sper ca plusurile astea sa ii ajute mai departe.
Va pup,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Doamne ce ma bucur ca luam vacanta! La Ioana deja le-a incheiat mediile si le-a zis ca cine nu vrea sa mearga maine si vineri la scoala, nu e nici o problema asa ca noi nu o sa mergem. Ne apucam de bagaje pentru ca vineri dimineata plec doar eu cu Ioana la Timisoara si Deva. I-am promis aceasta excursie cu conditia ca in carnet sa fie numa' Fb si cum fata a respectat promisiunea, mi-o respect si eu. Nici nu stiti cat ma bucur ca plec din Bucuresti mai ales ca merg pe plaiurile natale. O sa-mi fie dor rau de tot de Damian dar plec linistita ca stiu ca ramane pe maini bune, adica cu mama.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Vacanta placuta. Sa va intoarceti sanatoase.Stiu si eu sentimentul cu lasatul celui mic acasa. Dar stai linistita si ocupate de Ioana, ca lui David ii este sigur bine.
Noi nu am terminat inca scoala,si astazi mai avem evaluari maine cred ca nu mai e nimic. La matematica a luat fb, cu toate ca nu nici nu ma gandeam si mai ales cat a plans ca a gresit 4 exercitii, dar nu spunea niciodata cate au fost in total. Erau 24. Eu i-am explicat ca toate greselile sunt pe lumea asta ca sa invatam noi din ele. Deci nu e nici un capat de tara daca gresim,dar e un capat de tara daca repetam aceasi greseala. Doamne filozoafa mai sunt
Va pup si vacanta placuta
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Si eu ma bucur de vacanta de 2 ori!
Daniel a terminat semestrul cu FB,e tare incantat si la incintat chestia cu mediile,de care nu era perfect constient pana nu le+a vazut trecute cu rosu in carnet.
Teme de vacanta nu avem!
Vacanta placuta piticilor!

Mergi la inceput